Saç Uzatma Yöntemleri sınemakı kuru yapanlar lutfenn

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
arkadaslar sacımı kestırdım ve pısman oldum herkes gıbı bı sınırle yaptım...gercı ucları hıc saglıklı degıldı supurge gıbıydı ıhtıyacım vardı ama olsun yıne cok uzuldummm...1defa sınemakı kuru yaptım gecen hafta ve gurlesmesını ıstıyorum...
aynı anda bu karısıma dıger yaglardan koysam mesela sarımsaklı zeytınyagı gıbı nasıl olur sıze...:26:cunku saclarımda acılmalar oldu dokulmeden gurlesmesını ıstıyorum ve sarımsagın sacdakı faydasını duydukca boyle bısye aklıma geldı..
 
sinameki kürünün içine e vitamini b vitamini ve bepanten ampullerden koyman lazım cnm daha etkili oluyo yıllar önce yapmıştım ama sonra sıkılıp bıraktım sarımsak yağı sakın ha kullanmayın saçımdan resmen 1 hafta çıkmamıştı günde defalarca yıkamama rağmen :) ama kokusuna katlanırım diyosan faydası çokmuş sinamekinin içine badem yağıda koyabilirsin benim saçlarımda eskiden platin rengiydi çok yıpranmış incelmişti ama şimdi toparladım çok şükür yine sarışınım ama koyu sarı :)
 
Tatlım bence kestirmekte iyi yapmışsın, kırık ve solgun saç bir şeye benzemiyor. Pişman olma saçların sağlıkla uzatırsın bugünden. Ben de sinameki kürü yapıyorum yarın 4. kürümü yapacağım. Kürden edindiğim sonuçları görmek istiyorsan http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=701736 bu konudan takip edebilirsin. Yaptığım her bakımdan sonra saçlarımın resmini çekerek anlatıyorum. Yapmak istediğin başka kürler de varsa yardımcı olabilirim.:KK34:
 
X