Sinemaya oğlum gidicek kaça kadar girebilir

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kızlar çocuklarla ilgili cocuğumu sinemaya göndermek istiyorum . Eşimde çalışıyor . Bende 3 çocukla sinemaya gidemem . Bebekte var . Esim işi 8 de bitiyor . Oğlumda tatilde soğuklardan kapının önüne çıkartmadım . Bebek hastalanır . Diye . Bana yardımcı olursanız sevinirim. Saat kaça kadar esim bilet alabilir . Cocuklar icin olan filim icin.

Canım cinema salonlarinin siteleri var orda film ve seans saatleri var bir bak istersen...

Canım cinema salonlarinin siteleri var orda film ve seans saatleri var bir bak istersen...
Hiç bilgim yok sinemaya hiç gitmemisim. Sinemada evime uzaktir. Oğluma cok üzülüyorum . Bebekten bisey yapamıyorum . Hep evdeyim . Arkadaşları Watsapdan mesaj yolluyor . Kara gitmişler . Sinemaya . Bir sürü şey yazıyor . Benim oğlum kapıya çıkamamış . Anasinifina gidiyor . Watsapdan anneler grubundan yolluyorlar . Eğer bilgin varsa yardımcı ol . 8 den sonra var mı bilet

Hiç bilgim yok sinemaya hiç gitmemisim. Sinemada evime uzaktir. Oğluma cok üzülüyorum . Bebekten bisey yapamıyorum . Hep evdeyim . Arkadaşları Watsapdan mesaj yolluyor . Kara gitmişler . Sinemaya . Bir sürü şey yazıyor . Benim oğlum kapıya çıkamamış . Anasinifina gidiyor . Watsapdan anneler grubundan yolluyorlar . Eğer bilgin varsa yardımcı ol . 8 den sonra var mı bilet
Anaokulunda gidiyorsa asla tek yollamayin babası siz biri olsun başında akşam seanslari oluyor sinema salonlarinin

Her sinema filminin kendıne göre bı saatı vardır. Netten öğrenebılırsın veya nosunu al sor reverve et. Akşam 8 den sonra sanmıyorum kı seans olsun.. Çocuk filmde uyuya kalır yanı..
Benım ablamda gecenlerde gitti. 1 de küçük yegenım var..
1 e giden yeğenım arkadaşlarıyla filme girdi. Ablamda avm dolaşmış.. Sizde oyle yapabılırısnız sıcak oluyor zaten
n..

Babasiy
Anaokulunda gidiyorsa asla tek yollamayin babası siz biri olsun başında akşam seanslari oluyor sinema salonlarinin
babasiyla gidecek . Eğer 8 de var . Tek yollayacakmış daha küçüktüm. Sadece varmıdir 8 de . Esimin isi o saatte. Bitiyorda

Back
X