Kızlar çocuklarla ilgili cocuğumu sinemaya göndermek istiyorum . Eşimde çalışıyor . Bende 3 çocukla sinemaya gidemem . Bebekte var . Esim işi 8 de bitiyor . Oğlumda tatilde soğuklardan kapının önüne çıkartmadım . Bebek hastalanır . Diye . Bana yardımcı olursanız sevinirim. Saat kaça kadar esim bilet alabilir . Cocuklar icin olan filim icin.
Hiç bilgim yok sinemaya hiç gitmemisim. Sinemada evime uzaktir. Oğluma cok üzülüyorum . Bebekten bisey yapamıyorum . Hep evdeyim . Arkadaşları Watsapdan mesaj yolluyor . Kara gitmişler . Sinemaya . Bir sürü şey yazıyor . Benim oğlum kapıya çıkamamış . Anasinifina gidiyor . Watsapdan anneler grubundan yolluyorlar . Eğer bilgin varsa yardımcı ol . 8 den sonra var mı bilet
Hiç bilgim yok sinemaya hiç gitmemisim. Sinemada evime uzaktir. Oğluma cok üzülüyorum . Bebekten bisey yapamıyorum . Hep evdeyim . Arkadaşları Watsapdan mesaj yolluyor . Kara gitmişler . Sinemaya . Bir sürü şey yazıyor . Benim oğlum kapıya çıkamamış . Anasinifina gidiyor . Watsapdan anneler grubundan yolluyorlar . Eğer bilgin varsa yardımcı ol . 8 den sonra var mı bilet
Her sinema filminin kendıne göre bı saatı vardır. Netten öğrenebılırsın veya nosunu al sor reverve et. Akşam 8 den sonra sanmıyorum kı seans olsun.. Çocuk filmde uyuya kalır yanı..
Benım ablamda gecenlerde gitti. 1 de küçük yegenım var..
1 e giden yeğenım arkadaşlarıyla filme girdi. Ablamda avm dolaşmış.. Sizde oyle yapabılırısnız sıcak oluyor zatenn..