- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi reyhan 2004
Yeni nesil veliler korkunç. Allah öğretmenlere sabır versin. Çocuğuyla ayrı uğraşıyorlar, analarıyla ayrı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında daha fazla uğraşmak istemiyorum. Sadece fikrimi söyledim, imza da vermeyeceğim.Veli milleti bazen çok tehlikeli olabiliyor gerçekten. Acaba siz de yardımcı ablanın gitmemesi yönünde imza toplasanız işe yarar mı?
Şimdi sadece 3. maddeyi uygulayabilirim sanırım. Çok teşekkür ederim.Hiç aldırmayın. Gruptan çıkarak iyi yapmışsınız. Fikrinizi belirtmişsiniz gerisi için dert etmeyin. Muhatap olmayın. Size aksi yönde konuşurlarsa da senin fikrin sana benim fikrim bana, keyfimin kahyası mısınız? deyin olay çözülür. Böyle tiplerle 3 yolla mücadele edilir: 1- Paranın gücü ( şu an buna ihtiyacınız yok gibi)
2- Ağzınız iyi laf yapar sözünüzü sakınmaz gerekirse daha ileri de gidebileceğinizi hissettirirsiniz.
3- Mesafe koyar ve dolaylı yoldan gelen dedikodulara da kulak tıkarsınız.
Gereksiz ve sizin için değeri olmayan insanlar için yormayın kendinizi. Sinirinizi bozduğunuza değmez.
Not: Eğitim sürecinde her kademede çıkacak böyle tipler maalesef![]()
İnanın aynı durum yaşandı. Öğretmenin olmadığı Whatsapp grubunda öğretmeni, yardımcı ablayı, gruptan ayrılanları, farklı düşünüp konuşanları herkesi eleştiriyorlardı. Benim hakkımda da konuştuklarını düşünüyorum çünkü daha önce hiç muhattap olmadığım insanlar dik dik bakmaya başladılar. Nerdeyse sataşacaklar.Desene her yerde aynı bu veliler. Bizimkiler de öğretmenin açtığı watsaptan hariç bir tane daha açmışlar. Beni de eklediler hemen çıktım. Dedikodu tavan. Öğretmeni bile çekiştirmişler. Hiçbiriyle muhatap değilim. İkiyüzlüler çünkü. Eminim bana da kendini beğenmiş falan diyorlardır ama uzak durmak en iyisi.
Ben deYaaa ben sınıf ablasına çok acıdım
Birkaç kendini bilmez Veli yüzünden işinden olacak belki, çalışmaya devam etse de bu tiplerle uğraşacak her gün![]()
Peçete ile olmaz. Çantasına pamuk koyun öğretmenden rica edin pamuğu ıslatıp silsin.yerı mı değil mi birşey danışacağım bende.kızımın tuvalet eğitimi tam. kreşe gıdıyor. kuru peçeteyle temizlıği yapılıyor ya da ıslak mendılle sanırım ve tahriş olmuş.sürekli kaşıyor o bölgeyi. öğretmenin yıkaması uygun olur mu ya da peçeteyı ıslatıp temızlemelerı gerekmez mi.söylesem abes kaçar mı?![]()
Bence uygun olmaz. Mahremiyet açısından. Tabii yaşıda önemli çocuğun.yerı mı değil mi birşey danışacağım bende.kızımın tuvalet eğitimi tam. kreşe gıdıyor. kuru peçeteyle temizlıği yapılıyor ya da ıslak mendılle sanırım ve tahriş olmuş.sürekli kaşıyor o bölgeyi. öğretmenin yıkaması uygun olur mu ya da peçeteyı ıslatıp temızlemelerı gerekmez mi.söylesem abes kaçar mı?![]()
Allah öğretmenlere sabır versin. Veliler çok zorÖğretmen olsaydım büyük ihtimalle cinnet getirip velilerimi boğardım :) Eskiden yoktu böyle şeyler. Şimdi insanlar çocuklardan çok velilerle uğraşıyor.
2 yaşında kreşe giden çocuk kendi temizliğini yapamayacağına göre neden uygun olmasın? Oğlumun okulunda yardımcı abla yok 2 öğretmeni var tuvalete onlar götürüyor.Bence uygun olmaz. Mahremiyet açısından. Tabii yaşıda önemli çocuğun.
Ayrıca ben öğretmenin böyle bir şeyle uğraşmak isteyeceğini sanmıyorum.
Yardımcı abla belki...
ablaları var.en azından ıslak peçeteyle yapılsa ıyı olur. çünkü kıpkırmızı kızarmış.Bence uygun olmaz. Mahremiyet açısından. Tabii yaşıda önemli çocuğun.
Ayrıca ben öğretmenin böyle bir şeyle uğraşmak isteyeceğini sanmıyorum.
Yardımcı abla belki...
Peçete ıslanınca parçalanır yalnız.ablaları var.en azından ıslak peçeteyle yapılsa ıyı olur. çünkü kıpkırmızı kızarmış.teşekkür ederim cevabınız için.
teşekkür ederim.. kıpkırmızı pişik olmuş kaşıyor yavrum sürekliPeçete ile olmaz. Çantasına pamuk koyun öğretmenden rica edin pamuğu ıslatıp silsin.
Bir de pişik kremi koyun çantaya onu da sürsünler.teşekkür ederim.. kıpkırmızı pişik olmuş kaşıyor yavrum sürekli![]()