Sınıf annelerinin bana tavır alması

Desene her yerde aynı bu veliler. Bizimkiler de öğretmenin açtığı watsaptan hariç bir tane daha açmışlar. Beni de eklediler hemen çıktım. Dedikodu tavan. Öğretmeni bile çekiştirmişler. Hiçbiriyle muhatap değilim. İkiyüzlüler çünkü. Eminim bana da kendini beğenmiş falan diyorlardır ama uzak durmak en iyisi.

Hiç aldırmayın. Gruptan çıkarak iyi yapmışsınız. Fikrinizi belirtmişsiniz gerisi için dert etmeyin. Muhatap olmayın. Size aksi yönde konuşurlarsa da senin fikrin sana benim fikrim bana, keyfimin kahyası mısınız? deyin olay çözülür. Böyle tiplerle 3 yolla mücadele edilir: 1- Paranın gücü ( şu an buna ihtiyacınız yok gibi)
2- Ağzınız iyi laf yapar sözünüzü sakınmaz gerekirse daha ileri de gidebileceğinizi hissettirirsiniz.
3- Mesafe koyar ve dolaylı yoldan gelen dedikodulara da kulak tıkarsınız.
Gereksiz ve sizin için değeri olmayan insanlar için yormayın kendinizi. Sinirinizi bozduğunuza değmez.
Not: Eğitim sürecinde her kademede çıkacak böyle tipler maalesef 😞
Şimdi sadece 3. maddeyi uygulayabilirim sanırım. Çok teşekkür ederim.

Desene her yerde aynı bu veliler. Bizimkiler de öğretmenin açtığı watsaptan hariç bir tane daha açmışlar. Beni de eklediler hemen çıktım. Dedikodu tavan. Öğretmeni bile çekiştirmişler. Hiçbiriyle muhatap değilim. İkiyüzlüler çünkü. Eminim bana da kendini beğenmiş falan diyorlardır ama uzak durmak en iyisi.
İnanın aynı durum yaşandı. Öğretmenin olmadığı Whatsapp grubunda öğretmeni, yardımcı ablayı, gruptan ayrılanları, farklı düşünüp konuşanları herkesi eleştiriyorlardı. Benim hakkımda da konuştuklarını düşünüyorum çünkü daha önce hiç muhattap olmadığım insanlar dik dik bakmaya başladılar. Nerdeyse sataşacaklar.

Yaaa ben sınıf ablasına çok acıdım:(
Birkaç kendini bilmez Veli yüzünden işinden olacak belki, çalışmaya devam etse de bu tiplerle uğraşacak her gün :(

ben de yardımcı ablanın hallerinden rahatsız olmuştum.Öğretmenine söyledim idareye gerek duymadım.öğretmen halletti.Velilerle görüşmek aklıma bile gelmedi.Ayrıca öğretmenin olmadığı grupta da yer almam.Hediye için ekliyorlar doğru bulmuyorum deyip çıkıyorum.

İnsanları ekmeğinden etmek bu kadar kolay olamamalı.Herkes hata yapabilir..

Öğretmen olsaydım büyük ihtimalle cinnet getirip velilerimi boğardım :) Eskiden yoktu böyle şeyler. Şimdi insanlar çocuklardan çok velilerle uğraşıyor.

yerı mı değil mi birşey danışacağım bende.kızımın tuvalet eğitimi tam. kreşe gıdıyor. kuru peçeteyle temizlıği yapılıyor ya da ıslak mendılle sanırım ve tahriş olmuş.sürekli kaşıyor o bölgeyi. öğretmenin yıkaması uygun olur mu ya da peçeteyı ıslatıp temızlemelerı gerekmez mi.söylesem abes kaçar mı? :110:

yerı mı değil mi birşey danışacağım bende.kızımın tuvalet eğitimi tam. kreşe gıdıyor. kuru peçeteyle temizlıği yapılıyor ya da ıslak mendılle sanırım ve tahriş olmuş.sürekli kaşıyor o bölgeyi. öğretmenin yıkaması uygun olur mu ya da peçeteyı ıslatıp temızlemelerı gerekmez mi.söylesem abes kaçar mı? :110:
Peçete ile olmaz. Çantasına pamuk koyun öğretmenden rica edin pamuğu ıslatıp silsin.

Bence uygun olmaz. Mahremiyet açısından. Tabii yaşıda önemli çocuğun.
Ayrıca ben öğretmenin böyle bir şeyle uğraşmak isteyeceğini sanmıyorum.
Yardımcı abla belki...

Yardımcı abla belki...
2 yaşında kreşe giden çocuk kendi temizliğini yapamayacağına göre neden uygun olmasın? Oğlumun okulunda yardımcı abla yok 2 öğretmeni var tuvalete onlar götürüyor.

Yardımcı abla belki...
ablaları var.en azından ıslak peçeteyle yapılsa ıyı olur. çünkü kıpkırmızı kızarmış.:olamaz: teşekkür ederim cevabınız için.

Geçen yıl oğlumun sınıfında da vardı. Oğluna özel ilgi istiyordu. Okuldaki oyuncağı eve götürmek isteyen oğluna karışmasınlar istiyordu. 12 kişilik sınıfta oğluna yemek yedirsin istiyordu. Whatsapp grubundan öğretmene giydirmeye çalıştı birkaç kişi de toplamaya çalıştı. Haddini bildirdim. Bazı veliler olayı şahsileştirip cadı avına çeviriyorlar. Fırsat vermeyin, susmayın. Saygı çerçevesinde cevaplarını verin.

sınıf ablasının yaptığı doğru ve haklı ki sizin tavrınız da doğru. neymiş bana tuvaleti göstermedi işinden edelim. ki ekonomi belli artık iş bulmak kolay da değil böyle vebalin altına girmeyin zaten.

Back
X