• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınıf arkadaşım vefat etti

Birkaç gün önce trafik kazasında üni arkadaşımı kaybettim
Beraber ödev proje yapmıştık
Kendimi kötü hissediyorum
Ani oldu
Başın sağolsun ışıklar içinde uyusun🙏🏼🕊️..

Ani ölümler kötü , ama anılarınız varmış iyiki zaman geçirmişsiniz🥹

Kendini kötü hissetmen gayet doğal bir anda haber alıp şoka uğramışsındır .. zamanla alışcaksın .. üzüntünü paylaşıyorum..

Hakikat budur ve insanlar unutuyor.

Yalan dünyaya bir pencereden bakıyoruz.
Hakka yürüyünce ise bu dünyayı, gerçek olan yerden izleyeceğiz.Asıl vefat edenler gerçeği tattı, gördü...🙏🏼

Arkadaşınıza Allah'tan rahmet; sevenlerine sabır diliyorum. Başınız sağ olsun.

Ancak arkadaşınızın vefatı sebebiyle Bdv de konu açmak uygun mu ; sanmıyorum.

Sen bol beğenili yorum alma hayalleri kurarken lince mi uğradın?
Nereye açacak bu konuyu, kızın önceki konularından bağımsız kızın arkadaşı ölmüş.
Sanane? Müdür müsün sen?
Acıyorum sana.

Bas sağlığı dilemissiniz ama sonundada laf sokmayi unutmamış siniz demekki kendine göre derdi var daha önce açtığı konulardan dolayi yine linclenip dalga gecilsin mi istediniz

Di mi, ağır yaralanmalı, yoğun bakımlı falan olsa neyse.

Başınız sağolsun konu sahibi.

Abartılı muhalefetinizi bu gibi durumlarda askıya alın hiç olmazsa.

Konu sahibi başınız sağolsun, zor bir süreç ömür boyu da etkisi sürecektir, ani kaybedilen iş arkadaşları, okul arkadaşları çok etkiliyor insanı..

Ölümden daha büyük ne dert var? Bir de dert beğendireceğiz.

Ölümden daha büyük ne dert var? Bir de dert beğendireceğiz.
Yıllardır bekliyorum yazmıyor , konu açmıyor. Kendi mükemmel hayatını o kadar merak ediyorum ki. Biz faniler gibi hiç dertleri yok sanırım.

Yıllardır bekliyorum yazmıyor , konu açmıyor. Kendi mükemmel hayatını o kadar merak ediyorum ki. Biz faniler gibi hiç dertleri yok sanırım.
Ben de aynı şekilde hiç kendi derdini anlattığını görmedim. Anca millete laf soksun. Daimi eleştirsin hep bir kusur bulsun. Ara sıra beğendiğim yorumları oluyor ama bu ne yani? Bir de sanmıyorum yazmış hadde bakar mısın? Dert olmadığını düşünüyormuş. Sadece linçten beslenen biri. Oklar ona döndü şimdi. Nasıl hissediyor acaba?

Ben de aynı şekilde hiç kendi derdini anlattığını görmedim. Anca millete laf soksun. Daimi eleştirsin hep bir kusur bulsun. Ara sıra beğendiğim yorumları oluyor ama bu ne yani? Bir de sanmıyorum yazmış hadde bakar mısın? Dert olmadığını düşünüyormuş. Sadece linçten beslenen biri. Oklar ona döndü şimdi. Nasıl hissediyor acaba?
Sitenin sahibi de var yöneticileri de var. Ancak onlar karar verebilir Bdv ye uygun mu değil mi bir konu. Diğer hepimiz eşit haklara sahip üyeleriz. İster pro , ister popüler isterse kırk yıl da bir yazan üye olalım.

Bu kadar ters tepki alacağını kestiremedi bence. Eğer bi kaç kişi haklı bulsaydı kesin bi cevap yazardı ama baktı ki kimse kendini haklı bulmuyor sessiz kalmayı tercih etti.
Normalde bende yorumlarını beğenirdim ama gerçekten bu yorumu saçma oldu.
Sitede annesi, babası, arkadaşı, dedesi, ninesi ölenler de konu açıyor onlara da aynı tepkiyi veriyor mu ; sanmam.

Vanessa başın sağ olsun. Bundan daha büyük bir dert olmadığını düşünüyorum. Ölüm yaşamın bir gerçeği. Allah sıralı ölüm versin. Beklenmeyen ölümler genç ölümler çok sarsıcı oluyor. Seni anlıyorum.

Sitenin sahibi de var yöneticileri de var. Ancak onlar karar verebilir Bdv ye uygun mu değil mi bir konu. Diğer hepimiz eşit haklara sahip üyeleriz. İster pro , ister popüler isterse kırk yıl da bir yazan üye olalım.
Ölüm dert değilse daha ne dert olabilir? Konu dışında yazanlar oluyor bu başlığa. O zaman belirtirsin ama ölüm ya ölüm. Gencecik insan aniden ölmüş, daha başka hangi dert var bundan büyük?

Erken ölümler daima çok üzücü. Ben 6 yaşındayken beraber oynadığım uzak akraba bir oğlanı kamyon ezmişti. O çocuğu hiç unutmadım mesela. Yaşasa neler yapardı , nasıl bir hayatı olurdu? Kimbilir 🙁
Benim de ilkokul arkadaşım lise zamanlarında tramvayın altında kalarak can vermişti. Annesi annemin müşterisiydi. Bi gün gene saç kestirmeye geldiğinde annem sordu Emre napıyor diye kadın bi başladı ağlamaya.. Ben de onu hiç unutmuyorum mesela. Halbuki çocukla bi samimiyetim yoktu ama ölüm soğukluğu diye bir gerçek var

Back
X