• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınıf arkadaşım vefat etti

Bu kadar ters tepki alacağını kestiremedi bence. Eğer bi kaç kişi haklı bulsaydı kesin bi cevap yazardı ama baktı ki kimse kendini haklı bulmuyor sessiz kalmayı tercih etti.
Normalde bende yorumlarını beğenirdim ama gerçekten bu yorumu saçma oldu.
Sitede annesi, babası, arkadaşı, dedesi, ninesi ölenler de konu açıyor onlara da aynı tepkiyi veriyor mu ; sanmam.
Evet bu tepkisini konu sahibinin halihazırda linçlenen biri olması sebebiyle rahatça verdi. Dişli üyelere versin de bu tepkiyi görelim. Kız mimlenmiş diye ölüm şokunda bile aynı eziklemeyi yapıyor.

Ölüm dert değilse daha ne dert olabilir? Konu dışında yazanlar oluyor bu başlığa. O zaman belirtirsin ama ölüm ya ölüm. Gencecik insan aniden ölmüş, daha başka hangi dert var bundan büyük?
Az önce bir arkadaşım yazdı sitede. Çocuğum geziye gidecek 350 km uzağa endişeliyim dedi. Hemen anladım endişesini benim de aynı yaşlarda çocuğum var. Uzak bir yere giderse içim pır pır ediyor. Kazalar vs çok arttı çünkü. Vanessa nın arkadaşı da gencecik bir insan. Hayalleri yarım kalan bir insan. Bu üzücü olay, vanessanın saçma konularını bağlamaz. O başka bu başka. Sapla samanı ayırmayı öğrenmemiz lazım. Çok çok haklısın.

Bana neden beğenmedim atıyorsunuz ironi yaptım arkadaş

Arkadaşınıza Allah'tan rahmet; sevenlerine sabır diliyorum. Başınız sağ olsun.

Ancak arkadaşınızın vefatı sebebiyle Bdv de konu açmak uygun mu ; sanmıyorum.
Şu kininizi bir aşamadınız ya Allah yardımcınız olsun!

Az önce bir arkadaşım yazdı sitede. Çocuğum geziye gidecek 350 km uzağa endişeliyim dedi. Hemen anladım endişesini benim de aynı yaşlarda çocuğum var. Uzak bir yere giderse içim pır pır ediyor. Kazalar vs çok arttı çünkü. Vanessa nın arkadaşı da gencecik bir insan. Hayalleri yarım kalan bir insan. Bu üzücü olay, vanessanın saçma konularını bağlamaz. O başka bu başka. Sapla samanı ayırmayı öğrenmemiz lazım. Çok çok haklısın.
Belki de ikinci üyelikle yazıyordur derdini. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Sessize alma zamanı geldi.

Ne bileyim ya o yorumu ciddi manada yapabilecek şuursuzlukta mı görünüyorum cidden. Neyse size katılıyorum sonuç olarak
Hayır estağfurullah. Yazı dili sonuçta. Noktalama ve emoji ister.

Ne bileyim ya o yorumu ciddi manada yapabilecek şuursuzlukta mı görünüyorum cidden. Neyse size katılıyorum sonuç olarak
Vanessa bile daha gerçek üye bence. En azından hakkında birşeyler biliyoruz. Hiçbir veri paylaşmayıp burada sadece başka üyelere saldırmıyor en azından bu kız.

ölümün her türlüsü zor ama ani ölümler daha bir başka, hele ki gençse...Allah rahmet eylesin.

Birkaç gün önce trafik kazasında üni arkadaşımı kaybettim
Beraber ödev proje yapmıştık
Kendimi kötü hissediyorum
Ani oldu
Başınız sağ olsun:( Allah ailesine sevenlerine sabır versin 🙏

————

Hanımlar sizden de ricam lütfen polemiğe girmeyin ve birbirinize laf atacaksınız diye konu dışına çıkmayın.

Başın sağ olsun ölüm her zaman zor olandır , ölüm gerçeğini hiçbir zaman unutturmamalıyız bence ona göre yaşamalıyız. Hep sevdiklerinizle bizi sevenlerle birlikte acılarımızı paylaşalım. Sen de öyle yap Vanessa.

Arkadaşınıza Allah'tan rahmet; sevenlerine sabır diliyorum. Başınız sağ olsun.

Ancak arkadaşınızın vefatı sebebiyle Bdv de konu açmak uygun mu ; sanmıyorum.
Olumsuz yorum yapmak için az daha yırtınsaydın Şermin. Şaka gibisin ya.

Back
X