nurbanu7 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 14.813 Emoji Skoru 10.147 Puanlar 823 Yaş 37 Yer istanbul 25 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi VanessaRinki #61 başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin
Lady Brienne Koca inek Pro Üye Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 2.244 Emoji Skoru 3.813 Puanlar 63 25 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi VanessaRinki #62 zxshermine .!.: Arkadaşınıza Allah'tan rahmet; sevenlerine sabır diliyorum. Başınız sağ olsun. Ancak arkadaşınızın vefatı sebebiyle Bdv de konu açmak uygun mu ; sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Herkes size danışsın bundan böyle konu açarken. Neyin havasındasınız yahu?
zxshermine .!.: Arkadaşınıza Allah'tan rahmet; sevenlerine sabır diliyorum. Başınız sağ olsun. Ancak arkadaşınızın vefatı sebebiyle Bdv de konu açmak uygun mu ; sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Herkes size danışsın bundan böyle konu açarken. Neyin havasındasınız yahu?
Suenoelamor Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 506 Emoji Skoru 168 Puanlar 18 25 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi VanessaRinki #63 VanessaRinki .!.: Birkaç gün önce trafik kazasında üni arkadaşımı kaybettim Beraber ödev proje yapmıştık Kendimi kötü hissediyorum Ani oldu Genişletmek için tıkla... allah rahmet eylesin
VanessaRinki .!.: Birkaç gün önce trafik kazasında üni arkadaşımı kaybettim Beraber ödev proje yapmıştık Kendimi kötü hissediyorum Ani oldu Genişletmek için tıkla... allah rahmet eylesin