Yapabileceğini yapmışsın canım, hocayı ayağına kadar bile getirtmişsin. Sıkma canını onun egosuyla ama sınava çok, çooook çalış, sana hiç insiyatif kullanmayacaktır. Verebileceğin en iyi kağıdı ver, düşürmeye cesaret edemez gözler üzerinde, düşürmeyi denerse şikayet etme hakkın var. Rahat ol iyi not al, başarılar dilerim.
benimde başıma böyle bir şey gelmişti
benim hiç bir suçum olmadığı halde hoca bana tüm sınıfın önünde terbiyesiz diye bağırmıştı
tabi bende sessiz kalmamıştım onca insanın önünde bende hocaya söylemiştim söyleyeceğimi
arkadaşlar hemen ne yaptın sen adam sana kafayı takar seni sürürdürür falan demişlerdi
ama sonra hoca benden özür dilemişti çünkü gerçekten haksızdı
diyeceğim bu gibi durumlarda alttan alayım susayım dersen üstüne geliyorlar
hele öğrenci milleti bazen not korkusuna çok ezilip büzülüyor
Ben mezun olduktan sonra yanına gider, okulun kalabalık bir yerinde bağırarak "Beni ne sanıyorsunuz? Nasıl böyle bir şey dersiniz? Nasıl bunu teklif edersiniz?" der bir tane de çarpardım. Rezil olmayı görürdü.
Ben mezun olduktan sonra yanına gider, okulun kalabalık bir yerinde bağırarak "Beni ne sanıyorsunuz? Nasıl böyle bir şey dersiniz? Nasıl bunu teklif edersiniz?" der bir tane de çarpardım. Rezil olmayı görürdü.