- Konu Sahibi Didem semerci
-
Mudur sizi geçiştirmiştir sanki, bence en hızlı yolu s
İşte o hangisi ,bilgisi olan var mı?
Ücretli öğretmen ayarlanır böyle durumlarda normalde. Milli eğitimin ilk yolu bu olur yani. Okul nasıl bir okul pilot okul mu ya da kaliteli devlet okullarından mı? Okul ücretli öğretmen çalıştırmıyorsa normalde ondan bu seçeneği istememiş olabilirler.2.sınıf velisiyim, geçen seneki sınıf öğretmenimiz emekli oldu,bu sene yani dün başka okuldan öğretmen geldi,akşam mesaj atmış,görevlendirme başka okula çıktı gidiyorum diye,bir gün içinde geldi ve gitti
Bugün müdürle konuştuk,geçen sene okulda olan bir öğretmen sınıf öğretmenimiz olacak ama bacağı çatlamıs raporlu dedi, kaç gün belki değilmiş,öğleden sonra müdür yardımcısı o öğretmenin 20 gün rapor aldığını,o güne kadar bizim sınıftaki öğrencilerin diğer sınıflara dağıtılacağini söyledi,hiçbir veli bunu istemiyoruz,raporlu öğretmen iyilesemezse durum uzarsa başka öğretmen talebinde bulunuruz diyor müdür yardımcısı,şimdi yapın diyoruz,böyle diyor
Biz de bugün dilekçe hazırladık,milli eğitime hitaben;durumu anlatıp yeni öğretmen talebinde bulunduk.
Yarin tüm veliler imzalayacağız,biz bunu müdüre söyleyip ona mı verelim,milli eğitime ulastirsin?
Kendimiz milli eğitime mi götürelim?
Cimerden mi iletelim?
Bilgisi ola acil yardimci olsun.
Ücretli çalışan yok bildiğim kadarıyla,ücretli bile olsa branş öğretmeni olması önemli bizim için.Ücretli öğretmen ayarlanır böyle durumlarda normalde. Milli eğitimin ilk yolu bu olur yani. Okul nasıl bir okul pilot okul mu ya da kaliteli devlet okullarından mı? Okul ücretli öğretmen çalıştırmıyorsa normalde ondan bu seçeneği istememiş olabilirler.
Ben 5 yıl ücretli öğretmenlik yaptım. Benim branşım farklıydı ama ilkokulda çalıştım. Okulda bir öğretmen doğum iznine vs çıktığında ücretli öğretmen alıyorlardı mecbur. Öğretmenleri gelecekse sadece geçici bir süreçse okulların yüzde doksanı bunu yapıyor.Ücretli çalışan yok bildiğim kadarıyla,ücretli bile olsa branş öğretmeni olması önemli bizim için.
Biz istemiyoruz çünkü 20 gün denen süre uzayadabilir ve o zaman öğretmen isteriz dendi,o zaman şimdi istesinler, çocuklar için hiç iyi değil, şimdiden okula bile girmek istemiyor çocuğum,diğer veliler de hepimiz aynısını düşünüyoruz,dün başka öğretmen gelmişti,o hemen gitti,ve biz bu durumdan öyle haberdar olduk,demekki birşeyler dönüyorBen 5 yıl ücretli öğretmenlik yaptım. Benim branşım farklıydı ama ilkokulda çalıştım. Okulda bir öğretmen doğum iznine vs çıktığında ücretli öğretmen alıyorlardı mecbur. Öğretmenleri gelecekse sadece geçici bir süreçse okulların yüzde doksanı bunu yapıyor.
Vekil Ogretmen nıye yollamıyolar2.sınıf velisiyim, geçen seneki sınıf öğretmenimiz emekli oldu,bu sene yani dün başka okuldan öğretmen geldi,akşam mesaj atmış,görevlendirme başka okula çıktı gidiyorum diye,bir gün içinde geldi ve gitti
Bugün müdürle konuştuk,geçen sene okulda olan bir öğretmen sınıf öğretmenimiz olacak ama bacağı çatlamıs raporlu dedi, kaç gün belki değilmiş,öğleden sonra müdür yardımcısı o öğretmenin 20 gün rapor aldığını,o güne kadar bizim sınıftaki öğrencilerin diğer sınıflara dağıtılacağini söyledi,hiçbir veli bunu istemiyoruz,raporlu öğretmen iyilesemezse durum uzarsa başka öğretmen talebinde bulunuruz diyor müdür yardımcısı,şimdi yapın diyoruz,böyle diyor
Biz de bugün dilekçe hazırladık,milli eğitime hitaben;durumu anlatıp yeni öğretmen talebinde bulunduk.
Yarin tüm veliler imzalayacağız,biz bunu müdüre söyleyip ona mı verelim,milli eğitime ulastirsin?
Cimerden mi iletelim?
Rapor süresini bekleyeceksiniz ve bu süre 20 gün,daha da uzarsa talep edeceklermis,biz hemen talep edilsin diye dilekçe vereceğiz zaten,sorum da en hızlı ve geri dönüşü çabuk olan yöntem hangisidir?Vekil Ogretmen nıye yollamıyolar
Bir öğretmenin yerine başkasını bulmak çok zor. Yedeklerden sözleşmeli öğretmen alması gerekir Mebin ona da bir kez şahit oldum. Ücretli öğretmen getirip sözleşmeli diyebilirler bizim okulda yapıyorlardı bunu. Diplomanı getir bakayım demiyor hiçbir veli sonuçta.Biz istemiyoruz çünkü 20 gün denen süre uzayadabilir ve o zaman öğretmen isteriz dendi,o zaman şimdi istesinler, çocuklar için hiç iyi değil, şimdiden okula bile girmek istemiyor çocuğum,diğer veliler de hepimiz aynısını düşünüyoruz,dün başka öğretmen gelmişti,o hemen gitti,ve biz bu durumdan öyle haberdar olduk,demekki birşeyler dönüyor
Müdürler genelde pek bi şey yapmıyorlar. Bence siz hem MEB hem cimere yazın.2.sınıf velisiyim, geçen seneki sınıf öğretmenimiz emekli oldu,bu sene yani dün başka okuldan öğretmen geldi,akşam mesaj atmış,görevlendirme başka okula çıktı gidiyorum diye,bir gün içinde geldi ve gitti
Cimerden mi iletelim?
İyi de müdür haklı ,niye şikayet edeceksiniz ki.20 gün sonra öğretmen rapor uzatmayıp başlarsa buradaki öğretmen ne olacak?Onun yazısı ,onayı ,başlaması zaten zaman alır.O başlar,10 gün sonra diğeri dönerse bu arkadaşa da yazık değil mi? Oyuncak mı olacak oradan oraya.Diğeri dönmezse elbet yenisi istenir.2.sınıf velisiyim, geçen seneki sınıf öğretmenimiz emekli oldu,bu sene yani dün başka okuldan öğretmen geldi,akşam mesaj atmış,görevlendirme başka okula çıktı gidiyorum diye,bir gün içinde geldi ve gitti
Cimerden mi iletelim?
Ama zaten dün başka öğretmen gelmişti,bu raporlu öğretmenden hiç bahseden olmamisti,dün sabah gelen öğretmen akşam gidiyorum ben dedi gitti,bugün ortaya çıktı bu rapor alan hoca,demekki yerine başkasını koymuşlar ,o gitti, bir başkasını da getirebilirlerİyi de müdür haklı ,niye şikayet edeceksiniz ki.20 gün sonra öğretmen rapor uzatmayıp başlarsa buradaki öğretmen ne olacak?Onun yazısı ,onayı ,başlaması zaten zaman alır.O başlar,10 gün sonra diğeri dönerse bu arkadaşa da yazık değil mi? Oyuncak mı olacak oradan oraya.Diğeri dönmezse elbet yenisi istenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?