• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul hakkında

O kadar haklısınız ki benim savunduğum nokta çocuğun davranışlarını biz düzenleyeceğiz diyorum . Sınıfta çocuk oğlum onunla oturmak istemediği için koluna kalem sapladı . Veliler öğretmenin bazı çocukları daha çok sevdiğini söylüyorlar onların arasında benim oğlum da var. Tahtaya çok çıkarmak saçını okşamak gibi şeyler anlatılıyor . İnanılmaz el hakaretleri var sınıfta 5-6 öğrenci de küfür vs . Öğretmen doğru ile yanlışı veliye yansıtmıyor herkes kendi çocuğunu iyi zannediyor sorun başta bu
yani böyle çocukların velileri de konuşulabilir olmuyorlar. öğretmen belki uğraşıp tartışmak istemiyor, ya da denedi ama size yansıtılmadı. sanki öğretmeni şikayetten önce bu zorba çocukları ve ailelerini sıkıştırsaydınız daha etkili bir çözüme giderdi.

Bilemiyorum ya aşırı stres yaşıyorum aylardır . Zorba çocukların aileleri durumu kabul etmiyorlar . Okul yönetimi de çok fena 😤
Allahım zorunuzu kolaylaştırsın sanırım kendimi en çaresiz hissedeceğim yer de akran zorbalığı.

yani böyle çocukların velileri de konuşulabilir olmuyorlar. öğretmen belki uğraşıp tartışmak istemiyor, ya da denedi ama size yansıtılmadı. sanki öğretmeni şikayetten önce bu zorba çocukları ve ailelerini sıkıştırsaydınız daha etkili bir çözüme giderdi.
Ben o zorba çocuğun annesi ile tartıştım olay olduğu zaman . Bizim öğretmen oğluma kalemi batırınca çocuğu sırtından tutup çekmiş veli şikayete gitti . Sonra ben tartıştım çocuğunuzun ve sizin tedavi olmanız yardım almanız lazım dedim . Bugün toplantıda herkes kendi çocuğunun sorunlarını kabullensin diye konuşuyorduk . Bende evet kabul edilsin çözmeye gayret edilsin dedim. O veli herkesin içinde bana döndü sen sus boğazıma kadar getirdin dedi bana

Lise öğretmeniyim ve evet veli profili de sapına kadar değişti. Olumsuz yorum yaptığımız veli “öğretmenlerde hiç mi kabahat yok” deyip üste çıkıyor. Bunun çocuğu da okulda sigara satan, yazılı kağıdına bölücü cümleler yazan kişi… 21. Yılı çalışıyorum. Son iki yıldır canımdan bezdim. Konu sahibinin bir kötü durumu da böyle cahil velilere rastlamış olması

Ben o zorba çocuğun annesi ile tartıştım olay olduğu zaman . Bizim öğretmen oğluma kalemi batırınca çocuğu sırtından tutup çekmiş veli şikayete gitti . Sonra ben tartıştım çocuğunuzun ve sizin tedavi olmanız yardım almanız lazım dedim . Bugün toplantıda herkes kendi çocuğunun sorunlarını kabullensin diye konuşuyorduk . Bende evet kabul edilsin çözmeye gayret edilsin dedim. O veli herkesin içinde bana döndü sen sus boğazıma kadar getirdin dedi bana
Sizin de herkesin içinde işte böyle annelerden böyle çocuklar çıkıyor, neden hepiniz susuyorsunuz bugün benim çocuğuma kalem batıran yarın sizin çocuğunuzun gözünü çıkarır, olaylar olmadan önlemek lazım gibi bir şeyler demeniz lazımdı.
Bu zorba çocukların zorba anneleri herkesten çok konuşup şikayet eden taraf olur ve mağduru oynarlar. Öğretmen gözünü korkutamıyorsa veliler olarak siz neden sessiz kaldınız?

Sizin de herkesin içinde işte böyle annelerden böyle çocuklar çıkıyor, neden hepiniz susuyorsunuz bugün benim çocuğuma kalem batıran yarın sizin çocuğunuzun gözünü çıkarır, olaylar olmadan önlemek lazım gibi bir şeyler demeniz lazımdı.
Bu zorba çocukların zorba anneleri herkesten çok konuşup şikayet eden taraf olur ve mağduru oynarlar. Öğretmen gözünü korkutamıyorsa veliler olarak siz neden sessiz kaldınız?
Direk kavga çıkıyor çünkü insanlara iftira atıyor çocuğunu yaptığı şeyler söylenince deliriyor asla kabul etmiyor . Ben ona gerçekleri söyledim eşimin numarasını bulmuş beni eşime şikayete eşini arattırdı . Herkes yaka silkiyor ondan

Lise öğretmeniyim ve evet veli profili de sapına kadar değişti. Olumsuz yorum yaptığımız veli “öğretmenlerde hiç mi kabahat yok” deyip üste çıkıyor. Bunun çocuğu da okulda sigara satan, yazılı kağıdına bölücü cümleler yazan kişi… 21. Yılı çalışıyorum. Son iki yıldır canımdan bezdim. Konu sahibinin bir kötü durumu da böyle cahil velilere rastlamış olması
Veliye Birşey demedim mesela ortaya söyledim . Yarası olduğu için üzerine alındı . Elini boğazına götürüp herkesin içinde gözlerini bana ayırıp laf söyledi herkes şok . Müdür ve yardımcısı genel konuşuluyor şuan dedi kadına . Sonra müdür dedi ki sizinle ayrıca özel görüşelim çıkışta . Veli başladı ben orucum yemek yapacağım benimle ilgili bir şey yoksa gidiyorum dedi ve gitti . Oğlumu nasıl senelerce okutacağım diye kara kara düşünüyorum çok zor şartlar . Öğretmeninde ciddi sıkıntıları var bezmişlik vs vs sınıftaki veliler de sıkıntılı 😟. Allah size yardım etsin ben dün gece uyumadım hiç şimdiden bezdim

Back
X