Sınıfta kaldım..:=(

6 tane mi? oooo bence hemen çalışmaya başla sen...
benim hayatım boyunca hiiç zayıfım olmadı. bu zamana kadar tarih te zorluk çektim. aksine sayısala bayılırım bende... ezberlerdim ezberlerdim tarih ten.. ne bilirsem yazardım tutmazdı :1: lisede hocayla konuşmuştum napim yapamıyorum diye, azcık sizde yardım ediverin diğer derslerim hep iyi dedim... yapamicak ne varsa :ecrin_bebek: bu zamana kadar hep 35-40 alırdım en fazla, hocam sağolsun geçirirdi... en yüksek notumu geldim üni de aldım 80 kaydirigubbakcemile3 hiiiç dersten kalmadım kalmadım geldim üni de bi dersten kaldım. o da alan dersi desen den kaldım. kaldım kaldım da 1 puandan kaldım kaydirigubbakcemile3

hemen çalışmaya başlıyosun bu zayıflar da sana DERS olsun yerimseniben

6 tane zayıfmıakannehir

E şekerim hiç gitmeseydin bari okula, ne gerek vardı.

Sen zamanında çalışma, sonrada ahh vah lar havada uçuşsun. yazık o anneye babaya, o kadar emek sarfediyorlar seni okutmak için.

İyiki annen değilim, yoksa popona popona yemiştin şimdiye.benneyaptımki

bu nasıl bi motive etmek arkadaşım kız zaten üzgün okadar tvlerde basbas bagırıyo gençlerimizin üstüne gitmeyin die bukız endeli çagında bunalıma girse böyle tarz yorumlarla iyimi olcak yakıştıramadım böyle yorumu

bnm yigende aile sorunundan 13zayıfla kalmıştı merak etme cnm azmetti çalıştı busene takdir almış azmeden başarır babandan çekinme ilk kızar sonrada tabiki gelecegini düşündügü işçin sınavlara sokar seni sen abşa program yapmaya düzenli çalışmak için

Babanın sınavlara girmene izin vermeyeceğini sanmıyorum, ama sanırım sen pek fazla çabalamışsın, babana durumu anlat ve sınavlara güzelce çalış, istedikten sonra yapacağın bir şey yoktur.

bu nasıl bi motive etmek arkadaşım kız zaten üzgün okadar tvlerde basbas bagırıyo gençlerimizin üstüne gitmeyin die bukız endeli çagında bunalıma girse böyle tarz yorumlarla iyimi olcak yakıştıramadım böyle yorumu

Ya ne ilgisi var bunalımla filan.

Geleceğini düşünen insan azcık oturur ders çalışır. Bizde geçtik o dönemlerden, Gençlik laylaylom çağı değildir her daim. 6 zayıf ne demek.
Benim yorumum üzerine değilde 6 zayıftan önce girmiş olması lazım bunalıma.

Şimdi ben böyle dedim diye tonla zayıfı olan öğrenciden nefret ediyorum zannetmeyin ha, alakası yok. Öğrenciysen sorumluluğunu bileceksin, öğrencinin sorumluluğu nedir ders çalışmak. Başka???? Tabiki çalışarak başarabilir, ama bunu sınıfta kalmadan önce düşünse, sorumluluklarının bilincinde olsa, fena mı olur.

6 zayıf zaten kaç ders varki..siz ne yaptınız tüm sene boyunca merak ediyorum..allahım bu çocuklar iyice tuhaflaştı...

6 tane zayıfmıakannehir

E şekerim hiç gitmeseydin bari okula, ne gerek vardı.

Sen zamanında çalışma, sonrada ahh vah lar havada uçuşsun. yazık o anneye babaya, o kadar emek sarfediyorlar seni okutmak için.

İyiki annen değilim, yoksa popona popona yemiştin şimdiye.benneyaptımki

katılıyorum.... vereliniortak

Ya ne ilgisi var bunalımla filan.

Geleceğini düşünen insan azcık oturur ders çalışır. Bizde geçtik o dönemlerden, Gençlik laylaylom çağı değildir her daim. 6 zayıf ne demek.
Benim yorumum üzerine değilde 6 zayıftan önce girmiş olması lazım bunalıma.

Şimdi ben böyle dedim diye tonla zayıfı olan öğrenciden nefret ediyorum zannetmeyin ha, alakası yok. Öğrenciysen sorumluluğunu bileceksin, öğrencinin sorumluluğu nedir ders çalışmak. Başka???? Tabiki çalışarak başarabilir, ama bunu sınıfta kalmadan önce düşünse, sorumluluklarının bilincinde olsa, fena mı olur.

ya tabiki olmaz hepimizin düşüncesi keşke kalmasaydı ama olmuşla ölmüşe çare yok işşte üstüne gitmeyelim dah fazla die dedim zaman bizim zaman olsa çocuklar takdir ögrencisi oluru zaten nesil okumaya meyilli nesil değilki

6 zayıf çok. bir şekilde sınavlara girin ve gelecek sene sözel bölümü seçin. bu arada sözel derslerde durumunuz ne?

sözel derslerim iyi genelde.
hepinz sadece beni suçlu görüyosunuz tamam yeteri kadar çalışmadım ama 60 kişilk sınıftan 10 kişi sınıfı sorunsuz geçiyorsa haftada 10 ders boş geçiyorsa bu durumda sadece öğrenciler değil okul idareside suçludur.

zamanında demekki netin başında çok vakit geçirmişsin...şimdide yardım edin diyorsun herşey senin elinde disiplinli ve sistematik şekilde çalışman gerek yoksa yine aynı durumu yaşarsın bu konuda başka biri ne senin yerine ders çalışır nede senin yerine sınava girebilir..

sözel derslerim iyi genelde.
hepinz sadece beni suçlu görüyosunuz tamam yeteri kadar çalışmadım ama 60 kişilk sınıftan 10 kişi sınıfı sorunsuz geçiyorsa haftada 10 ders boş geçiyorsa bu durumda sadece öğrenciler değil okul idareside suçludur.

Elbette ki (maalesef) eğitim sistemimize çok boşluklar var, inkar edilemez.. Mesela bir itiraf; ben de her sene 2 zayıfla geçtim, ta ki lise 3 e kadar.. Ondan sonra yurtdışında okumak fikri yerleşti aklıma ve çok sıkı asıldım. Ben de devlet okulu mezunu olduğum için sınıfımız çok kalabalıktı ne yazık ki.. Demem o ki; sen boşver geri kalan 50 kişiyi. ılköğretim de olsan belki çok önemsenmeyebilir ama artık hayatını kurma veya mahvetme aşamasına gelmişsin.. Bundan sonra atacağın her adım birkaç sene sonrasını belirleme de çok önemli yerimseniben

bbğim ortalama yüksltme sınavlarında 4 dersini vrmek durumundasın ağustosta sınav hakkı tanınırsa gri kalanı vrirsin 11 zayıf gtiren arkdaşlarım oldu üzülme bbğim hm bn sana yardımcı olurum istrsen anlamadığın şyleri sorabilirsin tamam bbğim

evet bunun için çok istiyorum okumayı hayatımın geri kalanını düşüncm artık anlık zevkleri değil ama bi hata yaptım kaldım bunu düzeltmek benim elimde biliyorum evet bnde suçluyum ama tek sorunlu olan ben değilim.

Arkadasım yazı karakterini hic begenmedim.Su yazındaki kısaltmalardan bahsediyorum. O sesli harflere gerek olmasaydı, o harfler olmazdı zaten!
Tatil zamanında dersaneye git ve bol bol kitap oku.

yazı karakteri internet ağzı büyük ihtimal çok vakit harcıyor pc başında.:1closedeyes:

bbğim ortalama yüksltme sınavlarında 4 dersini vrmek durumundasın ağustosta sınav hakkı tanınırsa gri kalanı vrirsin 11 zayıf gtiren arkdaşlarım oldu üzülme bbğim hm bn sana yardımcı olurum istrsen anlamadığın şyleri sorabilirsin tamam bbğim

çok tşk. ederim sana yarın çalışmaya başlıcm sorarm sana tabii k,i anlamdğm yerde çok saol

rica ederim cnm insanlık öldümü ben sna anlatırdım aynı ilde olsaydık ama malesef gerçi nttende ols yardım ederim hiç çekinm bitanem nolucak ya
düzeltirsin hı ailenede şu şkilde söle evet annecim babacım kızmakta haklısınız ama artık kızsanızda düzlmiyicek ama bana bir şans verirseniz düzelicek söz veriyorum de dayanamazlar

Back
X