- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
benim oğlum 3. sınıfa gidiyor. sınıf öğretmeni çok aksi çocuklara gerizekalı, aptal, salak, seni gebertirim gibi sözler söylüyor. hatta çocuklar tahtada soruya yanıt veremeyince tokat attığı dahi oluyo. çocuklar öğretmenden çok korkuyolar soruları bilen çocuklar bile tahtaya çıkmaya korkuyo . öğretmen velileri pek dinleyen bi öğretmen değil, velilerimizde çok suskun herşeyi kabul ediyor ve öğretmene hiç kimse bişey demiyor. benim oğlumada 2. sınıfta tokat atmıştı öğretmenle konuşmuştum tartışma yaşamıştık . benim oğlum derslerine soğuk babası rahatsızlandıktan sonra oğlum dahada boşladı derslerini, ödevlerini tam almamaya başladı evdede pek ödev yapmak istemiyo yap oğlum dediğimdede öğretmenimiz bakmıyoki ne bilcek yapıp yapmadığımı diyo geçen özenle yaptığı ödevi öğretmenine vermiş öğretmen başkasına sinirliymiş çocuğz ters ters bakmış oğlumda bu duruma çok üzülmüş yapıyorumda noluyoki diyo napıcağımı nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum çocuk aslında derslerini çok iyi anlıyo konuşması çok güzel problemleri anlatışı aynı bi yetişkin tarzında çok zeki ezberi kuvvetli ama ders yapma isteği yok çünkü ders yaptığında bakan , aferin diyen yada bi yıdız atan yok ee çocukta doğal olarak isteksiz oluyor .