• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınıfta rezil oldum:(

darlingsoap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
64
32
3
27
Merhaba ablalarım:110:Öncelikle burda yazacağım olay belkide çoğunuz için saçma olacak ama ben bunu kafaya baya taktım ve en azından buraya yazayım dedim.Şimdi ben bu sene okul değiştirdim ve lise 3 öğrencisiyim.Geçtiğim lisenin eğitimi falan gayet iyi.Haftada bir kere beden dersimiz var.Neyse bu hafta uzun atlama yapacakmışız.Benim fiziğim falan iyidir aslında yani yapabilirdim ama nedense birazda heyecan yaptım ve pekte iyi bir atlayış olmadı.Tüm herkes güldü.Pek umursamadım bende kendime güldüm.Sonra hoca bana biraz düşük not verdi.Düşük not dediysem sınıfa göre düşük.90 verdi ki bence iyi ve normal bir not.Ama sınıfta en düşük not bende.Herkes 100 aldı.Ve notlarımız okunduğunda herkes bana güldü.Yine pek takılmadım ve bende güldüm.Teneffüste ben sınıfa girdiğimde sınıftan bir çocuk beni kast ederek "veee herkes yüz alırken 90 alan kız geldi" dedi.Bu sefer cidden kötü hissettim sanki ilkokuldayız bu ne ya,neyin not yarıştırması?Çocuğun bu dediklerine herkes güldü :eek:
Bunun üzerine arkadaşım beni teselli etmeye başladı ama düşünsenize benim için ne kadar utanç verici bir durum.
Dediğim gibi asla üzülmem aldığım puana veya yapamayışıma..Tek takıldığım herkesin bunu dalgaya alması.Bende kendime gülen birisiyim tamam ama bir süre sonra onlarda abarttı.Ağlayacaktım ya.Sizden istediğim belki sizinde böyle yaşanmışlıklarınız vardır.Lütfen beni rahatlatın çok doldum şimdide ağlayarak yazıyorum bunları.Hatam varsa onuda söyleyin lütfen yazacağınız herşey altın değerinde benim için

Neyine takıldınız bunun Allah aşkına okul yıllarında herkes herkese takılır böyle laflar olur aldırmazdım ben olsam. İnanın hayata atılınca o kadar başka dertleriniz olacak ki bunu mu dert etmişim diyeceksiniz takana kadar derslerinize odaklanın elbet birgün o da sizden düşük not alır bir dersten aynı şekilde cevabını verirsiniz moralinizin bozuk olduğunu gördükçe daha da üstüne gelirler aldırmaz olacaksın.

sen 100 aldında noldu, başın göğe mi erdi deseydin
üzülme canım, bence dikkat çekmek için yapmış

Herhangi bir sınavdan sen yüksek aldığında o çocuk düşük aldığında da o sınıfa girince "vee bedenden 90 alan kız edebiyattan 100 aldı ama bedenden 100 alan çocuk edebiyattan 40 aldıııı hahahaha" derdim ben olsam :P

o çocuk bana kalırsa senle arkadaş olmak istiyor konuyu da böyle açmayı düşünmüş. takma bunda bir şey yokki bende konuyu okurken atladın da eşofmanın yırtıldı bir yerin gözüktü sandım. lise zamanlarım ahh ahh. eşimle lisede tanışmıştık biz :KK37:

ben de rezil oldum diyince sesli gaz çıkardın, eşofmanın düştü falan sandım,
mesela ben beden eğitimi dersinde açık mavi eşofmanımın arkasında koca bir kan lekesiyle sınıfın önünde hoplaya zıplaya voleybol oynamıştım :KK70:
özetle sen rezil olmak görmemişsin :cool:

Merhaba ablalarım:110:Öncelikle burda yazacağım olay belkide çoğunuz için saçma olacak ama ben bunu kafaya baya taktım ve en azından buraya yazayım dedim.Şimdi ben bu sene okul değiştirdim ve lise 3 öğrencisiyim.Geçtiğim lisenin eğitimi falan gayet iyi.Haftada bir kere beden dersimiz var.Neyse bu hafta uzun atlama yapacakmışız.Benim fiziğim falan iyidir aslında yani yapabilirdim ama nedense birazda heyecan yaptım ve pekte iyi bir atlayış olmadı.Tüm herkes güldü.Pek umursamadım bende kendime güldüm.Sonra hoca bana biraz düşük not verdi.Düşük not dediysem sınıfa göre düşük.90 verdi ki bence iyi ve normal bir not.Ama sınıfta en düşük not bende.Herkes 100 aldı.Ve notlarımız okunduğunda herkes bana güldü.Yine pek takılmadım ve bende güldüm.Teneffüste ben sınıfa girdiğimde sınıftan bir çocuk beni kast ederek "veee herkes yüz alırken 90 alan kız geldi" dedi.Bu sefer cidden kötü hissettim sanki ilkokuldayız bu ne ya,neyin not yarıştırması?Çocuğun bu dediklerine herkes güldü :eek:
Bunun üzerine arkadaşım beni teselli etmeye başladı ama düşünsenize benim için ne kadar utanç verici bir durum.
Dediğim gibi asla üzülmem aldığım puana veya yapamayışıma..Tek takıldığım herkesin bunu dalgaya alması.Bende kendime gülen birisiyim tamam ama bir süre sonra onlarda abarttı.Ağlayacaktım ya.Sizden istediğim belki sizinde böyle yaşanmışlıklarınız vardır.Lütfen beni rahatlatın çok doldum şimdide ağlayarak yazıyorum bunları.Hatam varsa onuda söyleyin lütfen yazacağınız herşey altın değerinde benim için

çok tatlısın yaa gerçekten bunun için ağlıyomusun...ahhhhhhhhhh ahhhh gençlik :KK49::KK49:

O çocuğun bütün notları 100 herhalde senle dalga geçtiğine göre. Hiç takma kafana bunda rezil olunacak bir şey yok . Bak seni daha da rahatlatacak bir şey söyleyeyim ,benim oğlumda takla atamıyor:KK66:

Anadolu Lisesinde okudum, benim zamanimda cok civcivliydi simdiki gibi degildi okullar. Sinavla ogrenci aliniyor sadece 5 sube var. Yeni bina yokmus baska bir lisenin bünyesinde egitim goruyoruz birkac yilligina. Küçüğüm tabi o zaman.7.sinif falan.
Oglenleribde sira olurduk. Siraya girdik, o diger liseden bir cocuk topa vurmus havaya, o top da geldi benim kafama düştü. Aldirmadim tabi.
Sonra yanima gelip beni göstererek bagirdi, 'iste yılın topunu seçtik herkes alkislasin ' falan gibi bir seyler söyledi. Top kelimesinin ne manada kullanıldığıni bilmiyorum yasim küçük, bir pislik var anladim ama pek tepki veremedim. Koskoca okuldaki herkes cilgin gibi beni alkislamaya başladı, cok utandim. Ki hala su yasima kadar unutamamisim.
Ama ne oldu gecti gitti iste, o top mevzuunu da acmadilar tekrar o gun gulunduguyle kaldi.

Utandıkça daha çok üstüne giderler. "Yaa evet napiyim şanssızım ben de işte" falan diye sen de gül şirinlik yap, kimse seninle dalga geçmez.

Ha evet, bence de o çocuk senden hoşlanıyor :)

Back
X