Sinir basıyor düşündükçe

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Arkadaşlar merhaba esimin işi nedeniyle tayinciyiz ve memleketimize uzak biryerdeyiz.bende memurum çalışıyorum . dün akşam whatsap a bir girdim su andaki amirime msj yazılmış kesinlikle ben yazmadım.sanırım cocugum henüz iki yaşında yanlışlıkla ki daha öncede çok yapardı birilerine birşeyler yazardı.dün akşamda amirime yazmış yazdığı tam hatirlamiyorumda Ag0sa gibi bişey baştaki iki harften dolayida beynimden kaynar sular döküldü iyiki sadece o iki harfle kalmamış aradan bir buçuk saat falan geçmişti özür dileyen bir msj attım gerçektende çok utandım çünkü henüz 1.5 aydır beraber çalışıyoruz . oda önemli değil bende öyle düşündüm falan dedi ben birdaha özür diledim dedimki adınız başta değil sonda değil nasıl yazdı anlamadım tekrar özür dilerim dedim iyi akşamlar dedim.oda çocuğunuz kac yaşında diye lafa bir girdi uzadıkça uzadı.işle ve şehirle ilgili olduğu için hiç onemsemedim zaten toplamda 10 dak falan sürdü msjlasma.neyse uzatmiyim eşiniz beni vurmasin dedi.sonra şaka tabi yazmış bende estağfurullah hocam dedim.neyse bir sıkıntı olursa kurumda herzaman yardıma açığım gibi gayet düzgün bir konuşma gibiydi sonra ki asama bu arada profil resminiz çok güzel dedi.profil resminde eşimle ben varım sonra.ben ne oluyor diye düşünürken yazdı bana kızma yanlışta anlama dedi.esmer güzeli dedi.ne diyeceğimi ne yapacagimi şaşırdım . yardimlariniz için teşekkürler iyi akşamlar dedim.aradan 3 dak kadar geçti esine son sole müsait olduğunda çaya beklerim demiş.bende as iletirim dedim.sonra oturdukca oturdum kurdukca kurdum.eşime anlatsam olay çok büyür . korkumdan msjlari sildim.ama çok sinirliyim.bugün bir arkadaşıma anlattım oda dediki ilk msjda ona zar attığını düşünmüş şansını denemiş dedi.ben daha kötü oldum.o kadar çok üstünde durarak özür diledimki.sinirim tepemde burda gerçekten öyle bir intiba yarattım mi sizce.bir yandanda salaga yatmak zorunda kaldığım için çok canım sıkkın lütfen bir el atın bana olan oldu gercide.

Arkadaşlar merhaba esimin işi nedeniyle tayinciyiz ve memleketimize uzak biryerdeyiz.bende memurum çalışıyorum . dün akşam whatsap a bir girdim su andaki amirime msj yazılmış kesinlikle ben yazmadım.sanırım cocugum henüz iki yaşında yanlışlıkla ki daha öncede çok yapardı birilerine birşeyler yazardı.dün akşamda amirime yazmış yazdığı tam hatirlamiyorumda Ag0sa gibi bişey baştaki iki harften dolayida beynimden kaynar sular döküldü iyiki sadece o iki harfle kalmamış aradan bir buçuk saat falan geçmişti özür dileyen bir msj attım gerçektende çok utandım çünkü henüz 1.5 aydır beraber çalışıyoruz . oda önemli değil bende öyle düşündüm falan dedi ben birdaha özür diledim dedimki adınız başta değil sonda değil nasıl yazdı anlamadım tekrar özür dilerim dedim iyi akşamlar dedim.oda çocuğunuz kac yaşında diye lafa bir girdi uzadıkça uzadı.işle ve şehirle ilgili olduğu için hiç onemsemedim zaten toplamda 10 dak falan sürdü msjlasma.neyse uzatmiyim eşiniz beni vurmasin dedi.sonra şaka tabi yazmış bende estağfurullah hocam dedim.neyse bir sıkıntı olursa kurumda herzaman yardıma açığım gibi gayet düzgün bir konuşma gibiydi sonra ki asama bu arada profil resminiz çok güzel dedi.profil resminde eşimle ben varım sonra.ben ne oluyor diye düşünürken yazdı bana kızma yanlışta anlama dedi.esmer güzeli dedi.ne diyeceğimi ne yapacagimi şaşırdım . yardimlariniz için teşekkürler iyi akşamlar dedim.aradan 3 dak kadar geçti esine son sole müsait olduğunda çaya beklerim demiş.bende as iletirim dedim.sonra oturdukca oturdum kurdukca kurdum.eşime anlatsam olay çok büyür . korkumdan msjlari sildim.ama çok sinirliyim.bugün bir arkadaşıma anlattım oda dediki ilk msjda ona zar attığını düşünmüş şansını denemiş dedi.ben daha kötü oldum.o kadar çok üstünde durarak özür diledimki.sinirim tepemde burda gerçekten öyle bir intiba yarattım mi sizce.bir yandanda salaga yatmak zorunda kaldığım için çok canım sıkkın lütfen bir el atın bana olan oldu gercide.
Üzerine gitme olayın bence..eşine de şakın anlatma ,durduk yere daha da büyür ..klasik Türk erkek modeli bir yürümüş birşey çıkar mı diye ,siz de gereken cevabı vermişsiniz

Evet ben de olsam kendi kendimi yerdim ama olan olmuş.bu tarz insanlar zaten herşeyi yanlış anlarlar.siz işyerinde mecbur olmadıkça muhatap olmayın ve mesafeli durun.anlar ustelemez belki.yapiskan çıkarsa da bir çare dusunursunuz

Düşündüğünüz gibi de dğil gibi de ... belki iyi niyetle yazmıştır. Öyle umuyorum

Eşinize bildirmeyin bence mesajla ilgisi yok adamın zaten size söyleyeceğim varmış bunları net tavrını zi koyun hiç bişey olmaz üzme yın kendinizi

Sormak istedigim gerçekten ben zar atmıştım gibi gorunuyor mu arkadaşlar . birde tersleyemedim ama rahatsizligimi yani pas vermedigimi anlamış mıdır acaba

ben büyütcek bişey göremedim.
çocuğumuz yanlışlıkla atmış sizde özür dilemişsiniz.
adam yavşayınca daha sert bi şekilde işim var şuan iyi akşamlar deseydiniz uzatamazdı.
şuanda da dert edilecek bişey yok bence.

Özür dilemişsiniz bitmiş,gerisini unutun. Düşünüp kafanızda büyütmeyin,olmamış gibi davranın...

Eşinize söylemeyin bence şu an gereksiz okur. Mümkün oldugu kadar az muhatap olun bu yürüme durumu devam ederse o zaman söyleyin eşinize bence

Kadın olmak ne zor ya lanet olsun kendimi yiyip duruyorum tersleyemiyorum uzatamiyorum üstünü kapatmak zorunda kalıyorum . birde üstüne ustuk bir hata mi var diye kendimi yiyorum

Peki sağolun arkadaşlar büyütecek bisi yok diyorsaniz belki ben mi buyuttum olabilir

Ozür diledikten sonra yazmasaydınız keske.Ama yazıpta ilanı ask etmemissiniz ya.Adam gerizekalıysa yapabileceginiz bisey yok.Bundan sonra daha dikkatli olursunuz cocugunuz konusunda olur biter.

eşinize söylenecek bir durum yok..
evet bencede adam şansını denemiş gerçekten siz mi yazdınız vs anlamaya çalışmış ama ikna olmuş.. üstünde durmaya değmez ..

Adam maalesef yanlış anlamış art niyetli canim teline şifre koy benimde iki yaşındaki kızım benim telefondan gece 4 de babasının arkadaşlarını aramış hem watsaptan hem de normal olarak 6-7 kez birini 18 kez offf eşimin telinde problem vardı rehberi bana aktarmisti sabah herkes beni arıyor açamıyorum da bir sürü kişi eşime arattırdım artık kusura bakmasınlar Buda bize ders oldu ikimizinde şifreli artık

Eşinize anlatıp durduk yere kafasını bulandırmayın. Ayrıca çocuktan telefonu uzak tutmanız lazım, foto falan da yollayabilir sonra çık işin içinden

eşinin kucağına bebeğini koy

birlikte fotolarını çek

whatsapp profil fotoğrafın yap

gereken mesaj iletilir. daha da başka bir yazışmada bulunma adamla görüşünce de bu konuyu açma, kendisi açarsa evet çocuğum yazmış eşimle karar aldık telefon vermeyeceğiz eline geçen eşimin de annesine yazmış diyip kapatın.

çocuğuna da verme telefonu bir daha olursa zarf atıyorsun sanır..

ayrıca ben yakışıksız buldum esmer güzeli vs nedir. birlikte fotonuza güzel demesi sevimli bir laf ama kocanla fotoğrafında sana iltifat etmesi çirkince olmuş üslubu da kötü esmer güzeli falan nedir ya.

anlaşılan sınır bilmeyen yavşak bir tip muhattap olma. eşine de söyleme gerek yok.

eşinin kucağına bebeğini koy

birlikte fotolarını çek

whatsapp profil fotoğrafın yap

gereken mesaj iletilir. daha da başka bir yazışmada bulunma adamla görüşünce de bu konuyu açma, kendisi açarsa evet çocuğum yazmış eşimle karar aldık telefon vermeyeceğiz eline geçen eşimin de annesine yazmış diyip kapatın.

çocuğuna da verme telefonu bir daha olursa zarf atıyorsun sanır..

ayrıca ben yakışıksız buldum esmer güzeli vs nedir. birlikte fotonuza güzel demesi sevimli bir laf ama kocanla fotoğrafında sana iltifat etmesi çirkince olmuş üslubu da kötü esmer güzeli falan nedir ya.

anlaşılan sınır bilmeyen yavşak bir tip muhattap olma. eşine de söyleme gerek yok.
Bugün aynen oğlumla esimin resmini koydum profile.anlamismidir rahatsız oldugumubenlik bisi olmadığını inşallah.teşekkür ederim bu arada

Back
X