Arkadaşlar merhaba esimin işi nedeniyle tayinciyiz ve memleketimize uzak biryerdeyiz.bende memurum çalışıyorum . dün akşam whatsap a bir girdim su andaki amirime msj yazılmış kesinlikle ben yazmadım.sanırım cocugum henüz iki yaşında yanlışlıkla ki daha öncede çok yapardı birilerine birşeyler yazardı.dün akşamda amirime yazmış yazdığı tam hatirlamiyorumda Ag0sa gibi bişey baştaki iki harften dolayida beynimden kaynar sular döküldü iyiki sadece o iki harfle kalmamış aradan bir buçuk saat falan geçmişti özür dileyen bir msj attım gerçektende çok utandım çünkü henüz 1.5 aydır beraber çalışıyoruz . oda önemli değil bende öyle düşündüm falan dedi ben birdaha özür diledim dedimki adınız başta değil sonda değil nasıl yazdı anlamadım tekrar özür dilerim dedim iyi akşamlar dedim.oda çocuğunuz kac yaşında diye lafa bir girdi uzadıkça uzadı.işle ve şehirle ilgili olduğu için hiç onemsemedim zaten toplamda 10 dak falan sürdü msjlasma.neyse uzatmiyim eşiniz beni vurmasin dedi.sonra şaka tabi yazmış bende estağfurullah hocam dedim.neyse bir sıkıntı olursa kurumda herzaman yardıma açığım gibi gayet düzgün bir konuşma gibiydi sonra ki asama bu arada profil resminiz çok güzel dedi.profil resminde eşimle ben varım sonra.ben ne oluyor diye düşünürken yazdı bana kızma yanlışta anlama dedi.esmer güzeli dedi.ne diyeceğimi ne yapacagimi şaşırdım . yardimlariniz için teşekkürler iyi akşamlar dedim.aradan 3 dak kadar geçti esine son sole müsait olduğunda çaya beklerim demiş.bende as iletirim dedim.sonra oturdukca oturdum kurdukca kurdum.eşime anlatsam olay çok büyür . korkumdan msjlari sildim.ama çok sinirliyim.bugün bir arkadaşıma anlattım oda dediki ilk msjda ona zar attığını düşünmüş şansını denemiş dedi.ben daha kötü oldum.o kadar çok üstünde durarak özür diledimki.sinirim tepemde burda gerçekten öyle bir intiba yarattım mi sizce.bir yandanda salaga yatmak zorunda kaldığım için çok canım sıkkın lütfen bir el atın bana olan oldu gercide.