• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir basıyor düşündükçe

Terbiyesiz ya çok sinir bozucu
Çok çok mesafeli davran, hiçbişey olmamış gibi devam et bence ters bi kınuşması filan olursa haddini bildirirsin

Iyi niyetli bi adam esmer güzeli neden desin evli bi kadina¿

Siz bundan sonraki tavirlariniza dikkt edin adam yüz bulmaya yer aramasin resmi davranin samini degilde dikkatli olun hiç hoş degil bence adamin tavrı

Benim de basima gelmisligi var boyle bi sacmaligin.Zar atmis gibi falan degilsin.Uzak dur.Mesafeli ol.Oyle elli kere ozur dilemene gerek yoktu bence sadece.Bu adam iyi niyetli falan degil.Caya da gitmeyin.Bahaneler bulun.

Takma kafana canım, hiç birşey olmaz belki adam da ortamı iyi niyetli düzeltmek için uzatmıştır bence eşine hiç bahs etme kızan bir tipse, benim eşim olsa kızmaz sonuçta çocuk yazmış ilk; ben olsam anlatabilirim eşime bunun kararını sen verebilirsin

O amire asla güvenmeyin esmer güzeli ne be!. insanların bu kadar gevşek olması sinirlerimi bozuyoooo:kızgın:
Eşiniz bilmesin ama bu muhabbette uzamasın. mesafeli olun normalde gülüyosanız artık sakın gülmeyin espirilerine mesela. özür diledin diye esmer güzeli diyen.. aman aman. mesafe mesafe mesafe

Of okurken gerildim... Eşine söyleme ama adamla mutlaka sınırını koru.Esmer güzeli ne ya!! Keşke sadece kusura bakmayın çocuk yazmış deyip kapatsaydın ama evli barklı kadına böyle şeyler tazacağını nerdem bileceksin. Konuşurken kısa cevaplar ver, yazarsa cevap verme. Maalesef ufacık şeyden bile "beni istiyo" mesajı alan sapkın erkek dolu heryer dikkatli ol arkadaşım.

kesinlikle mesafeli durun, iş yerinde size iltifat filan ederse bu sefer tersleyin, karşınızda müdür de olsa bakan da olsa haddini bileceki bir haltta yapamaz korkmayın sakın, ne demek esmer güzeli hadsiz terbiyesiz, bi kişi de bizim arkadaşa evli barklı çocuklu kızı yaşında kıza çok seksi kokuyosun demişti kız şoka girdi bi şey diyemedi, ben de eşin gibi x abi dedim kesi sesini, böyle densizlere had bildirmek lazım
Ay ben şok seksi kokuyosun mu:cry:

Esmer güzeli lafı pislik düşündüğünün kanıtı. Özür dilemssinz ve lafı uzatıf sizi denemiş. . Hadsiz herif benide sinir etti şimdi . Bizimde whatsap grubumuz var ve sadece kızlar ekli grupta. Bır ablanın kızı sürekli fotoğraf atıyor ve ablada ozr diliyor hep . Sürekli oluyor bu ve bır süre sonra dedik ki kendi kendimize acaba bilerek kendimi yapıyor. .. yani diyeceğim adamda sanki ona bilerek yazmışsın pardon yanlislik oldu ayağına yattın diye pislik ce düşünmüş ki seni denemiş. Lafı toparlsmis eve buyrun çaya diyerekten. Sonuçta art niyetli oldgunu göstermiş. Dikkat edin bundan sonra ağır olun

Evlisin
çocuğun var
Eşin ya polis yada asker
Abi ben memleketimin edebinden utanan hallerini özledim ya :KK43:
Eskiden değer verdiğimiz ne kadar norm varsa şuan yıkılmış durumda

Konuşmamış gibi davran kurumda da görmemezlikten gel
Seninle konuşmaya çalışırsa lafı kısa kes
Hadsizlik yapmasına laubali konuşmasına sakın izin ver
Pis ya :kızgın:
Esmer guzeli demis :KK57: cidden degerlerimizi kaybettik artik..

Adam nasıl bir açlık içindeyse bu durumdan bile başka anlam çıkarmış.:KK53:

Allahım yarabbimmm.... esmer guzeli sozune bisi demediniz mi? normal normal bi de caya mi cagirdi?

mesafeyi koruyun mecburi iletişim içinde olacağınız biri
olayıda üstün körü eşinize anlatın eşiniz olurda (olmazya genede) biryerden gördü msjlaşmarı neden anlatmadın olmasın
çocukların eline telefon vermeyin birde herşeyden önce sağlıklı değil

Adam olayı fırsat bilip yürümüş size sonra da sizden sinyal alamayınca eşe slm söyleyip durumu toparlamis mesafeli olun eşinize de birşey soylemeyin

adam sen cocugu bahane edıp sarkıyorsun sanmış dümdüz yürümüş gıbı görunuyor.

Boşverin ya, bunu kafanıza mı takıp duracaksınız?? Bitti, gitti allah allah :(

Bikere ozur dilemissin oda tmm demis.
Sen ikinciye muhabbet eder gibi tekrar demissin.
Eee adam da icinde ahlak yoksa senin yazmandan baska mana cikarmis.

Esmer guzeli dedikten sonra bile cvp veriyosun.
Rahatsiz oldugun icin dedim.
Yoksa benim boyle bisey gelse basima yazmadim isyerin de denk geldigin de kusura bakmayin boyle boyle olmustur derdim..

Muhabbeti o kadar uzatmaya gerek yoktu bence özür dileyin bi iki cümlesine cevap verip konuşmayı bitirseydiniz keşke siz kötü niyetli olmayabilirsiniz ama sanki karşınızdaki art niyetli gibi geldi bana

Back
X