Sinir basıyor düşündükçe

Evlisin
çocuğun var
Eşin ya polis yada asker
Abi ben memleketimin edebinden utanan hallerini özledim ya :(
Eskiden değer verdiğimiz ne kadar norm varsa şuan yıkılmış durumda

Konuşmamış gibi davran kurumda da görmemezlikten gel
Seninle konuşmaya çalışırsa lafı kısa kes
Hadsizlik yapmasına laubali konuşmasına sakın izin ver
Pis ya :kızgın:

Vay terbiyesiz adam ya.. mesaj felan atarsa gorsen bile yazma sakin.. adam bikere kendince isik gormus a.ptal herif.. o isigin pesine gidecek bi sure senin yapman gereken cvp vermemek...

Allah kahretsin ya kacyuz kişilik r ehberden başta değil sonda değil bu adama nasıl gitti bu msj.düşündükçe delirecegim.kendimi istemeden nasıl bir pozisyona dusurdum

Evlisin
çocuğun var
Eşin ya polis yada asker
Abi ben memleketimin edebinden utanan hallerini özledim ya :KK43:
Eskiden değer verdiğimiz ne kadar norm varsa şuan yıkılmış durumda

Konuşmamış gibi davran kurumda da görmemezlikten gel
Seninle konuşmaya çalışırsa lafı kısa kes
Hadsizlik yapmasına laubali konuşmasına sakın izin ver
Pis ya :kızgın:
Aynen

Allah kahretsin ya kacyuz kişilik r ehberden başta değil sonda değil bu adama nasıl gitti bu msj.düşündükçe delirecegim.kendimi istemeden nasıl bir pozisyona dusurdum
Senlik bisey yok adamin pis niyetinden pis fesatligindan demekki kurumda her yeni gelene asılmaya kalkiyor böyle.. ortalikta bunlardan coooook sen tavrini koydukta sonra hicbisey olmaz baska kapilarda arar pisligini

Senlik bisey yok adamin pis niyetinden pis fesatligindan demekki kurumda her yeni gelene asılmaya kalkiyor böyle.. ortalikta bunlardan coooook sen tavrini koydukta sonra hicbisey olmaz baska kapilarda arar pisligini
Sizce bende karşılık olmadığını anlamismidir

Sizce bende karşılık olmadığını anlamismidir
Senin saf ayagina yattigini anlamistir ki sana esmer guzeli demis yoklamis seni sen tesekkur ederim deseydin yandiydin ;) sonra cevirkazi yanmasin yapmis yok eve davet etmis guya.. yani konu kapanmis sen icini rahat tut

Hani kocanın kişiliği adamı öldürmeyip sadece kavga çıkartacak türdense
Kocana göster 1-2 gün eşinle işe gidip gel
Telefonu çocuğa versen de şifre koy uygulamalara
Çok meraklı oluyorlar bu yaşta telefona sen istemesen de alır yani :)
Bir daha böyle ima yapmaya cesaret ederse işin rengi o zaman değişir :KK66:

Eşinize söylemeye gerek yok. Amiriniz size asılmış, siz de zaten kibarca savuşturmuşsunuz. Yüz yüze geldiğinizde de mesafeli olun, mesajı alır o. Sıkıntı yapmayın.

neden ki kadın güzel oyuncu ?
Bilmediğimiz bir şey mi var gizem :KK53::KK53:

aşık olduğum herif bu güzel kadınla birlikte olmaya başlamışta sıkıntılar bastı burda da görünce :D :D :bicak:

Kim-Woo-Bin-30.webp

kesinlikle mesafeli durun, iş yerinde size iltifat filan ederse bu sefer tersleyin, karşınızda müdür de olsa bakan da olsa haddini bileceki bir haltta yapamaz korkmayın sakın, ne demek esmer güzeli hadsiz terbiyesiz, bi kişi de bizim arkadaşa evli barklı çocuklu kızı yaşında kıza çok seksi kokuyosun demişti kız şoka girdi bi şey diyemedi, ben de eşin gibi x abi dedim kesi sesini, böyle densizlere had bildirmek lazım

E herhalde anlamıştır ,siz birşey yapmamışsınız ,kendinizi boşa yemeyin,eminim adam çoktan unutmuş , şuanda maç izliyordur
Gerizekali dünden beri ne uyudum ne rahat nefes aldim.böyle şeylere aliskinim aslında yani ilk defa böyle flortoz herif görmüyorum ama bu sefer msj benden gidip başlayınca arkadasimda o sekilde yorumlayinca kendi kendimi yiyorum.durduk yere kendiliğinden bunu yazsa hiç umursamazdim

kesinlikle mesafeli durun, iş yerinde size iltifat filan ederse bu sefer tersleyin, karşınızda müdür de olsa bakan da olsa haddini bileceki bir haltta yapamaz korkmayın sakın, ne demek esmer güzeli hadsiz terbiyesiz, bi kişi de bizim arkadaşa evli barklı çocuklu kızı yaşında kıza çok seksi kokuyosun demişti kız şoka girdi bi şey diyemedi, ben de eşin gibi x abi dedim kesi sesini, böyle densizlere had bildirmek lazım
Iş yerinde hiç bu şekilde bir iması olmadı gayet amir memur ilişkisi bende bu yüzden soktayim

Senin saf ayagina yattigini anlamistir ki sana esmer guzeli demis yoklamis seni sen tesekkur ederim deseydin yandiydin :KK66: sonra cevirkazi yanmasin yapmis yok eve davet etmis guya.. yani konu kapanmis sen icini rahat tut
Hay allah razı olsun öyle dimi çünkü 2-3 dak bekledi sonra eşime slm söyleyip çaya davet etti

Su asamada bence de sorun edilecek birsey yok, evlisiniz cocuklusunuz, acemi bi flort denemesi en fazla.

Gerizekali dünden beri ne uyudum ne rahat nefes aldim.böyle şeylere aliskinim aslında yani ilk defa böyle flortoz herif görmüyorum ama bu sefer msj benden gidip başlayınca arkadasimda o sekilde yorumlayinca kendi kendimi yiyorum.durduk yere kendiliğinden bunu yazsa hiç umursamazdim
Ya ortalık böyle utanmaz adam kaynıyor ,bugün olmasa yarın yapacaktı terbiyesiz herif..hiç boşuna yeme kendini,eşin de kendi üzerine alınacak ,tatsızlık çıkacak ,rahat ol sen.
İşyerinde de yüzüne bakma ,gayet cool bir şekilde dur lütfen

Back
X