Sinir basıyor düşündükçe

Ya allah kahretsin adama zar atsam kocamın resmi ne gezsin profilimde . aklıma olayın bu şekilde döneceği hiç ama hiç gelmedi o yüzden anlamadan devam ettim.bilen biliyor amirinle aran iyi olmazsa çalışmak zehir olur.normaldede yuzyuzeyken hiç bole bir yaklaşım olmadığı için hiç ama hiç düşünmemiştim arkadaşlar çok ama çok canım sıkkın

Bikere ozur dilemissin oda tmm demis.
Sen ikinciye muhabbet eder gibi tekrar demissin.
Eee adam da icinde ahlak yoksa senin yazmandan baska mana cikarmis.

Esmer guzeli dedikten sonra bile cvp veriyosun.
Rahatsiz oldugun icin dedim.
Yoksa benim boyle bisey gelse basima yazmadim isyerin de denk geldigin de kusura bakmayin boyle boyle olmustur derdim..
Dondum kaldım bisi desem ne diyeceğimi bilemedim.bende safa yatmaya çalıştım zaten sıkıntılı biryerdeyiz.iş hayatımın iyice bozulmasından korktum ne yaptım bende bilmiyorum.ama orda verdiğim cvp iyi akşamlar diye kapattım kestim muhabbeti inanki çok ama çok üZgünüm

takma kafana ya konu sahibi

o adam uçana kaçana yazıyordur bikaç güne bu muhabbeti bile unutur

adamı sallama da gerilme de umursamaz ve ilgisiz ol kendi işine gücüne bak

Adamın numarasinida sildim valla bana ne.birdaha en ufak bir şüphe kaldiramiycam.inşallah lazım olmaz

Arkadaşlar merhaba esimin işi nedeniyle tayinciyiz ve memleketimize uzak biryerdeyiz.bende memurum çalışıyorum . dün akşam whatsap a bir girdim su andaki amirime msj yazılmış kesinlikle ben yazmadım.sanırım cocugum henüz iki yaşında yanlışlıkla ki daha öncede çok yapardı birilerine birşeyler yazardı.dün akşamda amirime yazmış yazdığı tam hatirlamiyorumda Ag0sa gibi bişey baştaki iki harften dolayida beynimden kaynar sular döküldü iyiki sadece o iki harfle kalmamış aradan bir buçuk saat falan geçmişti özür dileyen bir msj attım gerçektende çok utandım çünkü henüz 1.5 aydır beraber çalışıyoruz . oda önemli değil bende öyle düşündüm falan dedi ben birdaha özür diledim dedimki adınız başta değil sonda değil nasıl yazdı anlamadım tekrar özür dilerim dedim iyi akşamlar dedim.oda çocuğunuz kac yaşında diye lafa bir girdi uzadıkça uzadı.işle ve şehirle ilgili olduğu için hiç onemsemedim zaten toplamda 10 dak falan sürdü msjlasma.neyse uzatmiyim eşiniz beni vurmasin dedi.sonra şaka tabi yazmış bende estağfurullah hocam dedim.neyse bir sıkıntı olursa kurumda herzaman yardıma açığım gibi gayet düzgün bir konuşma gibiydi sonra ki asama bu arada profil resminiz çok güzel dedi.profil resminde eşimle ben varım sonra.ben ne oluyor diye düşünürken yazdı bana kızma yanlışta anlama dedi.esmer güzeli dedi.ne diyeceğimi ne yapacagimi şaşırdım . yardimlariniz için teşekkürler iyi akşamlar dedim.aradan 3 dak kadar geçti esine son sole müsait olduğunda çaya beklerim demiş.bende as iletirim dedim.sonra oturdukca oturdum kurdukca kurdum.eşime anlatsam olay çok büyür . korkumdan msjlari sildim.ama çok sinirliyim.bugün bir arkadaşıma anlattım oda dediki ilk msjda ona zar attığını düşünmüş şansını denemiş dedi.ben daha kötü oldum.o kadar çok üstünde durarak özür diledimki.sinirim tepemde burda gerçekten öyle bir intiba yarattım mi sizce.bir yandanda salaga yatmak zorunda kaldığım için çok canım sıkkın lütfen bir el atın bana olan oldu gercide.
Whatsapp ve mesaj.kısımlarına kilit koy. Cocugun açamaz böylelikle kafan rahat olur. Hiç sinirlenip kendini harap etme. Mesafeli ol
Onunla 10 dk konusman hiç iyi olmamış.

Whatsapp ve mesaj.kısımlarına kilit koy. Cocugun açamaz böylelikle kafan rahat olur. Hiç sinirlenip kendini harap etme. Mesafeli ol
Onunla 10 dk konusman hiç iyi olmamış.
Adamın numarasını sildim komple.ondan başka benim listemde bu olayı buna cekecek hiçkimse yok.bu arada zaten telefonumda şifre var ama oğlum dedesiyle telefonda konuşmuştu onun akabindemi oldu ınan bilmiyorum

Adamın numarasını sildim komple.ondan başka benim listemde bu olayı buna cekecek hiçkimse yok.bu arada zaten telefonumda şifre var ama oğlum dedesiyle telefonda konuşmuştu onun akabindemi oldu ınan bilmiyorum
Hiç sıkıntı yapma o zmn . Bak bakalim kendiliğinden msj atacak mi ? Diyelim attı sen de hiç bir şekilde karşılık vermezsin.

Sormak istedigim gerçekten ben zar atmıştım gibi gorunuyor mu arkadaşlar . birde tersleyemedim ama rahatsizligimi yani pas vermedigimi anlamış mıdır acaba
çocuğu olan tanıdıklarımdan bu tarz msj arama vs gelince direk çocuğun yaptığını düşünürüm ben..benim kızımda yapardı zaten küçükken..yani normal bir insan böyle düşünür..siz kendinizi kötü hissetmeyin..dediğim gibi bir çok çocuklu ailenin yaşadığı bir durum..karşıdaki için iki ihtimal geldi aklıma..ya çok şakacı esprili bir insan..sizi rahatlatmaya çalışmış..ya da arsızın teki..adamı siz tanıdığınız için daha iyi karar verirsiniz..ama ben olsam eşime söylemezdim...

çocuğu olan tanıdıklarımdan bu tarz msj arama vs gelince direk çocuğun yaptığını düşünürüm ben..benim kızımda yapardı zaten küçükken..yani normal bir insan böyle düşünür..siz kendinizi kötü hissetmeyin..dediğim gibi bir çok çocuklu ailenin yaşadığı bir durum..karşıdaki için iki ihtimal geldi aklıma..ya çok şakacı esprili bir insan..sizi rahatlatmaya çalışmış..ya da arsızın teki..adamı siz tanıdığınız için daha iyi karar verirsiniz..ama ben olsam eşime söylemezdim...
Ben özür dileyince çocuk yapmış diyince bende öyle düşündüm dedi.ama sonra muhabbet değişti.hatta ben üzüldüğümü söyleyince olur öyle çocuklar olmayacak şeyleri bulurlar dedi.Peki sonra neden muhabbeti buna sardı vallahi bilmiyorum

Ben özür dileyince çocuk yapmış diyince bende öyle düşündüm dedi.ama sonra muhabbet değişti.hatta ben üzüldüğümü söyleyince olur öyle çocuklar olmayacak şeyleri bulurlar dedi.Peki sonra neden muhabbeti buna sardı vallahi bilmiyorum
sen çok abartı bir şekilde üstütste özür dileyince o da başka yere çekmiş.
denyo.
nasıl bir iş yerindesin sen özeldemisin?
ne iş yapıyorsunuz?
esmer güzeli flan nedir ya.
bu cesareti bulması de bir tuhaf.
böyle herkese asılan bir tip mi bu adam nasıl biri?
sen esmer güzeli deyince ne cevap verdin?

sen çok abartı bir şekilde üstütste özür dileyince o da başka yere çekmiş.
denyo.
nasıl bir iş yerindesin sen özeldemisin?
ne iş yapıyorsunuz?
esmer güzeli flan nedir ya.
bu cesareti bulması de bir tuhaf.
böyle herkese asılan bir tip mi bu adam nasıl biri?
sen esmer güzeli deyince ne cevap verdin?
Ya ben tamamen üzüntüden özür diledim neden bir özür buraya çekilir ki? memurum oda amirim is yerinde kesinlikle böyle bir rahatsizligim olmamıştı

Dondum kaldım bisi desem ne diyeceğimi bilemedim.bende safa yatmaya çalıştım zaten sıkıntılı biryerdeyiz.iş hayatımın iyice bozulmasından korktum ne yaptım bende bilmiyorum.ama orda verdiğim cvp iyi akşamlar diye kapattım kestim muhabbeti inanki çok ama çok üZgünüm
Evet sinir bozucu boyle bir duruma dusmek.
Neyse fazla dusunmemeye calis ayni ortamda calisiyonuz madem.

bizim de iş yerinin kullandığı ortak watsapp grubuna çocukları ses yolluyor, bişeyler yazıyorlar bunlar çok normal siz kafanızı yormayın ama bana patronunuz biraz garip geldi, azıcık bir konuşma ile hemen cıvımaya başlamış, bence işyerinde o konuşsa bile daha resmi davranın, eşinize sakın söylemeyin işinizden ayrılmanızı bile isteyebilir ya da daha farklı bir davranış gösterebilir.

Fazla ısrarlı ozur dilememeliydiniz. bunu zarf olarak anlamis manyak iste. bu tarz durumlarda hiç birsey yazmayip iş yerinde karsilasinca laf arasinda kusura bakmayin çocuk yazmis deyip gececeksiniz. adamin zaten meyili varmis, bide siz ısrarla isminiz basta da degil sonda da değil nasıl buldu bilmem ki deyince iyice cesaret almis yürümüş, sanki cocugun bulmasi size de mantıklı gelmiyor gibi konusmussunuz malesef.

Bu kadar muhabbetin ilerlemesine müsaade etmemeliydiniz bence, esmer güzeli, eşiniz vurmasın vs hepsi aynı anda söylenmedi herhalde. Ayrıca çocuğunuz daha önce de bunu yaptıysa keşke bi şifre koysaydınız telefona.
Bence eşine anlatmalısın, her ayrıntıyı anlatmasan da olur, çocuk yanlışlıkla yazmış, adam da konuştukça konuştu, yılışık bir adam rahatsız oldum, uzak duracağım vs demelisin. Bu yazışmayı başkasından duyarsa daha rahatsız edici olur.

Esmer güzeli nedir ya densiz! bu erkekler bekarlarida gecti artik evli cocuklj bayanlarada asilmayi hic ihmal etmiyorlar.

Sende adamın ne denli ahlaksiz biri oldugunu anlamiş oldun. ama anladigim kadariyla bu adam sana asılmaya devam eder. sakın ha sakın yüz verme yüzune dahi gerekmedikce bakma.

Back
X