Sinir bozan kızlar.

sylvia_plath

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
757
1.112
313
İyi akşamlar herkese. Bugün çok sinirimi bozan bir olayı anlatmak istiyorum.
Eşimle alışverişe çıktık. Kıyafet bakıyoruz bana. İki tane kız. İlk butikte de sürekli dibimizdelerdi. Onemsemedim. Karşı taraftaki butiğe geçtik. Kızlar pesimizden geldi, birbirlerine ve eşime bakarak gülüp konuşuyorlar, eşim bana "hayatım bak bu da güzelmiş" filan derken duydum, "bak ben sana demedim mi?, olamaz moralim çok bozuk şu an" diye konuşmaya başladılar. Aynı modda eşimin yanından lakaytca gittiler. Eşim de farketti ve cidden tedirgin oldu.

Daha önce de eşimi su icin gönderdim, bekliyordum. Baktım kuaförün önündeki kızlar direkt laf attılar adama. Yine bir şey demedim.

Yine eşimin bir arkadaşının hanımı, eşimi binalarında bir kızın sorduğunu söyledi. Cidden çok bozulmustum.

Bunlar benim moralimi çok bozuyor. Sizlerin de başına geliyor mu? Geliyorsa kendinizi nasıl sakinlestiriyorsunuz?

Yok.
Ben kocama laf atıldığını hiç farketmedim.
Soran, merak eden de olmadı kendisini...

millette ne kocalar var yahuu sanırsın brad pittt ham yapmak için kızlar sırada bekliyormuş

Son düzenleme:
sorun kızlarda değil sende bence adam senin eşin yanından zorla kapacak halleri yok ya

eşin kendini bilirse ona güveniyorsan en başta kendine azıcık güvensen bu durumu yaşamazsın zaten

Eşin etrafındakilerin başını döndüruyor kendine çekiyor heralde. ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…