Sinir bozan kızlar.

İçinizi ferah tutun bu ülkede türlü türlü kızlar var kimisi üsturupluyken kimisi de lakayıt bir tavır sergiliyor. Siz eşinizle birlikteyken kızların böyle davranmanıza içlenmeyin sonuçta bu onların ahlaktan yoksun olduğunu gösterir ayrıca neden siz özgüveninizi düşürüyorsunuz ki şöyle düşünün; genelin beğendiği hoş bulduğu bir adam ömrü boyunca yanında sizi görmek istemiş sizi sevmiş gerisi de önemli değil

Eşin çok yakışıklı heralde hepimiz meram ettik fotografıni koyda görelim...herkesi peşinde koşturan şu adamı

Siz anlatinca gozumde adeta bir Bred Pit adeta bir Deyvid Bekım canlandi. Boyle herifi tek su almaya bile gondermeyin maazallah...

Boyle densiz insanlar oldugu bi gercek ama biriktirip bu kadar kafaya takmak hata diger turlu her turde oldugu gibi hemcinslerimizde de dengesiz sahsiyetler mevcut malesef

Ayy benım adamada bayanlar bakıyor,bana da adamlar bakıyor,cok sukur ki biz birbirimize bakıyoruz. Ozguvenın neden kırılıyor ki,ben hoslanıyorum. Sonucda benım, yanında olan benım,bakıp dursunlar,goze yasak yok.!!!

Kimsenin merakı gitsin diye tutup fotoğraf falan ekleyip ifşa olamam. Bir konu açtım, kendimce üzüldüğüm bir konuydu, resmen dalga konusu oldu. Herkes cogunuzla aynı şeye üzülüp, aynı şeye sevinemez.
Dalga geçmeden yazan herkese teşekkürler.
Mune konum kapanabilir mi?

kapanmada yazıveriyim hemencik. olabilir yanii bazı insanlar dikkat çekicidir bakanı edeni bol olur. o size baktıktan sonra gerisini boşverin siz

Allhtan benden başka kimseye yakışıklı gorunmeyen bi kocam var. Vallaha katil olabilirdim. Konu sahibinin 2 katı kıskancımdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…