Sinir bozucu arkadaş

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
Arkadaşım ile nerdeyse bir yıl önce bozuştuk. Daha doğrusu ben kırıldım. Kırılma sebebim ise sürekli olarak her konuda benim adım atmam. İşe başladı ben de mesaj atıp hayırlı olsun dedim ve detayları sonra anlatırım ben mesaj atarım dedi ve aradan iki hafta geçti.
Sonra ben aradım ve müsait değilim dedi üstelik bir iki arkadaşıyla görüşmüş fotoğraf bile yüklemişti yani bana gelince müsait değildi. Bende sinirlendim ve değerli vaktini değerli arkadaşlarına ayır dedim.
O gün bugündür görüşmüyoruz. İnsan bir özür diler dedim kendimce. Hatta geçenlerde KPSS’ye girdik delicesine mesaj atmak istedim. İçimden istemsiz bir mesaj atma isteği gelmişti iyi ki atmamışım. Çünkü bugün farkettim ki bir çok sosyal mecradan beni engelleyip engelimi kaldırmış bu şekilde tabii ben de onu takipten çıkmış olmuşum. Onu da geçtim kardeşimi bile tüm sosyal mecralardan silmiş.
Çok ama çok sinirlendim ve sinirimi buraya dökmek istedim. Yani bir özür dileyip kaç yıllık arkadaşlığımızı , dostluğumuzu kurtarmak yerine beni silmeyi tercih etmiş.

Belli ki arkadasiniz bir sebepten sizinle bagini koparmak istemis. Ya nedenini ogrenmek icin iletisime gecebilirsiniz ya da bosverip onunuze bakarsiniz. Ben olsam ikincisini yapardim.
Yok asla zaten mesaj atmam. Ben sadece hatalı olmasına rağmen sanki ben hatalıymışım gibi bugün bir de engellediğini görünce çok sinirlendim. İçimi dökmek istedim yoksa mesaj atmama değmez bile.

Sizi sevmiyor işte çok belli değil mi.
Kendinizi zorla kimseye sevdiremezsiniz.
Boşverin...
Beni sevip sevmemesi çok önemli değil. Benimde zaten kimseye kendimi sevdirme gibi bir derdim yok. Dediğiniz gibi boşverdim bile ama bugün tesadüf sonucu her yerden engellendiğimi görünce çok sinir oldum.

Benimde benzer şekilde bitmiş bir arkadaşlığım var iki sene oldu. Arada özlüyorum ama silmiş beni yüzsüz gibi mesaj atmak istemedim o da bana ulaşmadı zaten. Sanırım bazen bazı hatıralar geçmişte kalmak zorunda. Özlemek aradaki kırgınlıkları geçirmiyormuş.

Öyle canı istediğinde engelleyip sonra engeli kaldırıyo ya da arkadaşlıktan çıkarıyo madem siz onu engelleyin heryerden.size hiçbi şekilde ulaşamaz.kafanız da rahat olur böylece.

Doğru söylüyorsunuz güzel günler kurulan arkadaşlıklar geride kalmak zorunda bazen. Ben de mesaj atmam artık zaten kesinlikle.

Ah ne kadar doğru söylüyorsunuz. Kim bilir daha kimlerle karşılaşıp neler göreceğim. İnsan haklı olduğu bir konuda böyle bir durumla karşılaşınca bir de arada kaç yıllık dostluk olunca kabul edemiyor gerçekten.

Ne güzel işte sevinmelisiniz ki kendi kendini imha etmiş.
20 yıllık dostluğunu bitirmiş biri olarak tek söyleyeceğim şey inanın böyle insanlar yüktür.
Doğru söylüyorsunuz zaten kendimce taşıdığım tek taraflı bir arkadaşlıkmış. Arkadaşlık bile olsa bir taraf daha fazla destek veriyorsa böyle bir son kaçınılmaz oluyor.

Öyle canı istediğinde engelleyip sonra engeli kaldırıyo ya da arkadaşlıktan çıkarıyo madem siz onu engelleyin heryerden.size hiçbi şekilde ulaşamaz.kafanız da rahat olur böylece.
Kesinlikle bitmesi gereken bir arkadaşlıkmış bitti de.

rabbim beterinden korusun diyecegim ama, malesef ilerde daha cok hayal kirikligina ugrayacaksiniz.
keske insanlar sevilmekten anlasa kiymet bilse ama, bilmiyorlar.

rabbim beterinden korusun diyecegim ama, malesef ilerde daha cok hayal kirikligina ugrayacaksiniz.
keske insanlar sevilmekten anlasa kiymet bilse ama, bilmiyorlar.
Amin inşallah ama dediğiniz gibi insanlar sevilmenin kıymetini bilmiyorlar. Gerçekten bir buluşma mı ayarlanacak ben ayarlardım, üniversiteye gittik farklı şehirlere hep arayıp hal hatır soran ben olurdum. Ben idare ederdim yani hep ama işte kaç yıllık yani nerden bakarsanız 13 14 yıllık arkadaşlık insan üzülüyor ama üzülen tek taraf benim sanırım

Doğru söylüyorsunuz güzel günler kurulan arkadaşlıklar geride kalmak zorunda bazen. Ben de mesaj atmam artık zaten kesinlikle.
İnsan özlüyor biliyorum ama hayatında olmaya devam etseydi daha çok üzülürdün eminim karşı tarafta bizi suçluyordur hatta o da buraya üyeydi benim hakkımda yazdıklarını ağzım açık okumuştum. Değmiyor bazılarına. İnşallah rabbim yolunu çok daha güzel kadir kıymet bilen dostlarla kesiştirir.

Nasıl yani sizin reeldeki arkadaşınız buraya gelip sizin hakkinizda kotu seylermi yazdi?

Bana artık o kadar normal geliyor ki böyle seyler. Pek cok arkadaşım boyle yaptilar. Veya bir sekilde yollarımız ayrıldı. O yüzden hic üzülmüyorum. Gidene üzülmemek lazım bence kalmak isteseydi kalırdı
Dostluk vefa arkadaşlık böyle birşey değil
Bir hatanız bile olsa,ki cok normal hata insanlar içindir size böyle yapmamalıydı.
Demekki hak etmiyormuş. Bu dünya oyun alanı
O kisinin sizinle iliskisi bitiyorsa ona kızmayın. Kendinize de kızmayın.
Bunlar nekii.. bana hikaye geliyor inanın böyleleri olmasinlar zaten üzülmenize bile değmicek birisiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…