Yok asla zaten mesaj atmam. Ben sadece hatalı olmasına rağmen sanki ben hatalıymışım gibi bugün bir de engellediğini görünce çok sinirlendim. İçimi dökmek istedim yoksa mesaj atmama değmez bile.Belli ki arkadasiniz bir sebepten sizinle bagini koparmak istemis. Ya nedenini ogrenmek icin iletisime gecebilirsiniz ya da bosverip onunuze bakarsiniz. Ben olsam ikincisini yapardim.
Beni sevip sevmemesi çok önemli değil. Benimde zaten kimseye kendimi sevdirme gibi bir derdim yok. Dediğiniz gibi boşverdim bile ama bugün tesadüf sonucu her yerden engellendiğimi görünce çok sinir oldum.Sizi sevmiyor işte çok belli değil mi.
Kendinizi zorla kimseye sevdiremezsiniz.
Boşverin...
Kesinlikle ben zorladığım için giden bir arkadaşlık ilişkisiydi, şimdi daha iyi anlıyorumSizin zorlamanızla arkadaşlığınız yürüyormuş zaten çokta takmaya gerek yok.
Doğru söylüyorsunuz güzel günler kurulan arkadaşlıklar geride kalmak zorunda bazen. Ben de mesaj atmam artık zaten kesinlikle.Benimde benzer şekilde bitmiş bir arkadaşlığım var iki sene oldu. Arada özlüyorum ama silmiş beni yüzsüz gibi mesaj atmak istemedim o da bana ulaşmadı zaten. Sanırım bazen bazı hatıralar geçmişte kalmak zorunda. Özlemek aradaki kırgınlıkları geçirmiyormuş.
Ah ne kadar doğru söylüyorsunuz. Kim bilir daha kimlerle karşılaşıp neler göreceğim. İnsan haklı olduğu bir konuda böyle bir durumla karşılaşınca bir de arada kaç yıllık dostluk olunca kabul edemiyor gerçekten.ileride daha candostunuzdan kazik yiyeceksiniz. kardesim dediginiz sirtinizdan vuracak sizi. yemeyip yedirdiginiz caniniz karni doyunca dusmaniniz olacak. bunlara yer kalsin. bu ne ki?
hic umursamayin bu siradan kalitesiz insani. devam edin hayatiniza.
Doğru söylüyorsunuz zaten kendimce taşıdığım tek taraflı bir arkadaşlıkmış. Arkadaşlık bile olsa bir taraf daha fazla destek veriyorsa böyle bir son kaçınılmaz oluyor.Ne güzel işte sevinmelisiniz ki kendi kendini imha etmiş.
20 yıllık dostluğunu bitirmiş biri olarak tek söyleyeceğim şey inanın böyle insanlar yüktür.
Kesinlikle bitmesi gereken bir arkadaşlıkmış bitti de.Öyle canı istediğinde engelleyip sonra engeli kaldırıyo ya da arkadaşlıktan çıkarıyo madem siz onu engelleyin heryerden.size hiçbi şekilde ulaşamaz.kafanız da rahat olur böylece.
rabbim beterinden korusun diyecegim ama, malesef ilerde daha cok hayal kirikligina ugrayacaksiniz.Ah ne kadar doğru söylüyorsunuz. Kim bilir daha kimlerle karşılaşıp neler göreceğim. İnsan haklı olduğu bir konuda böyle bir durumla karşılaşınca bir de arada kaç yıllık dostluk olunca kabul edemiyor gerçekten.
Amin inşallah ama dediğiniz gibi insanlar sevilmenin kıymetini bilmiyorlar. Gerçekten bir buluşma mı ayarlanacak ben ayarlardım, üniversiteye gittik farklı şehirlere hep arayıp hal hatır soran ben olurdum. Ben idare ederdim yani hep ama işte kaç yıllık yani nerden bakarsanız 13 14 yıllık arkadaşlık insan üzülüyor ama üzülen tek taraf benim sanırımrabbim beterinden korusun diyecegim ama, malesef ilerde daha cok hayal kirikligina ugrayacaksiniz.
keske insanlar sevilmekten anlasa kiymet bilse ama, bilmiyorlar.
İnsan özlüyor biliyorum ama hayatında olmaya devam etseydi daha çok üzülürdün eminim karşı tarafta bizi suçluyordur hatta o da buraya üyeydi benim hakkımda yazdıklarını ağzım açık okumuştum. Değmiyor bazılarına. İnşallah rabbim yolunu çok daha güzel kadir kıymet bilen dostlarla kesiştirir.Doğru söylüyorsunuz güzel günler kurulan arkadaşlıklar geride kalmak zorunda bazen. Ben de mesaj atmam artık zaten kesinlikle.
Nasıl yani sizin reeldeki arkadaşınız buraya gelip sizin hakkinizda kotu seylermi yazdi?İnsan özlüyor biliyorum ama hayatında olmaya devam etseydi daha çok üzülürdün eminim karşı tarafta bizi suçluyordur hatta o da buraya üyeydi benim hakkımda yazdıklarını ağzım açık okumuştum. Değmiyor bazılarına. İnşallah rabbim yolunu çok daha güzel kadir kıymet bilen dostlarla kesiştirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?