- 4 Mart 2016
- 70
- 14
- 3
- Konu Sahibi sinderella1985
-
Tuvalet disi kapi onunde paspasi kaldirsam bu seferde fayansin uzerine her seferinde baska bir tarafina cikicak o terlik ee ayagimizla.basicaz bulasmis olmuyormu oraya basip odalarda dolasinca tuvaletin mikrobuPaspas tuvalet içinde kapı önünde mi yoksa tuvalet dışı kapı önünde mi ?
Serme ya kaldır gitsin
Devamlı tuvalet terliğiyle o paspas a basılır sende her seferinde yıkar serersin valla ben ifrit olurum bu durumda
Haklısın öyleyse misafirlere her seferinde söyle tuvalete henüz girmeden uyarını yapTuvalet disi kapi onunde paspasi kaldirsam bu seferde fayansin uzerine her seferinde baska bir tarafina cikicak o terlik ee ayagimizla.basicaz bulasmis olmuyormu oraya basip odalarda dolasinca tuvaletin mikrobu
Tuvalet disi kapi onunde paspasi kaldirsam bu seferde fayansin uzerine her seferinde baska bir tarafina cikicak o terlik ee ayagimizla.basicaz bulasmis olmuyormu oraya basip odalarda dolasinca tuvaletin mikrobu
Haklısın öyleyse misafirlere her seferinde söyle tuvalete henüz girmeden uyarını yap
Canım rica etsem terlikleri dışarı kapı önüne çıkarma biz içeri çıkarıyoruz da
De yani bunun utanma sıkılması olmaz ki
Sen söylemezsen kim bilcek ..
Ya tuvalet terliğini kapının önüne çıkarmakta ayrı bi uyuzluk kusura bakmayın
Sen hacetini gör sonrada o terliği kapının dışına bırak ..
Tuvalet terliğini siz dışarıda çıkarıyorsunuz galiba paspasın üstüne basılması normal hatta paspasın üzerinde durması gerek eğer dışarıda çıkıyor ise.Her misafir geldiginde ayni sorunu yasiyorum,ya bu insanlar kendi evlerindede boyle.heralde anlamiyorum ya..
alaturka wc onunde paspasim var terlikleri wc den cikinca paspasin onune degilde,ya uzerine yada baya bir ön taraflara cikariyorlar wc terligiyle neden paspasa basma geregi duyar bir insan ya ayni sorunu yasayan varm?wc yi kullanmadan uyarsam yanlis anlasilicak kesin soyleyemiyorumda bisey...cok kucuk tuvaletim terlik mecbur kapisinin onune cikarilmasi.lazim lavobo var hemen onunde nasil yapmam lazim ki terlikle.paspasa basmasinlar yakin da paspasin uzerine yazi yazdircam bu gidisle.heralde
AaaAma konu sahibi tuvaletim çok ufak, içeri çıkartamıyoruz demiş. Ben anlamadım ya galiba.
Aaa
Bende anlamadım ozaman
Dışarıda çıkarıyor iseniz ve paspasta dışarıda olduğuna göre terliği paspasın üstüne çıkarılması doğal hatta paspasın üstünde kalsın boşlukta durması güzel olmaz bence.Disarda tam kapi onunde az bosluk var oraya cikariyoru terligi...
sonra lavobo var altindada paspasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?