- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi sinderella1985
-
Terliklerin her zaman durmasını istediğin yere terliklerin konulacağı bir şey yerleştir. Ayrı küçük bir paspas olabilir. Kaydırmaz olabilir. Minik plastik bir kutu olabilir, tek katlı plastik bir ayakkabılık olabilir fark etmez. Zevkine kalmış. Ama oranın terlik yeri olduğu belli olsun. Terliği oradan alan mecbur oraya bırakır.Her misafir geldiginde ayni sorunu yasiyorum,ya bu insanlar kendi evlerindede boyle.heralde anlamiyorum ya..
alaturka wc onunde paspasim var terlikleri wc den cikinca paspasin onune degilde,ya uzerine yada baya bir ön taraflara cikariyorlar wc terligiyle neden paspasa basma geregi duyar bir insan ya ayni sorunu yasayan varm?wc yi kullanmadan uyarsam yanlis anlasilicak kesin soyleyemiyorumda bisey...cok kucuk tuvaletim terlik mecbur kapisinin onune cikarilmasi.lazim lavobo var hemen onunde nasil yapmam lazim ki terlikle.paspasa basmasinlar yakin da paspasin uzerine yazi yazdircam bu gidisle.heralde
Hepinize ayri ayri tsk cevap yazdiginiz icin galiba tam anlatamadim cunku cogunuz anlamadik yazmisinuz
arkadaslar peki paspasi kaldirsam terlik het seferinde baska bir yerde olcak her giren cikan ayni yere cikarmaz ozaman nasil yapicam ayagimizla.basmis olucaz daha onceki cikarilan yere off isin icinden cikamiyorum suanda butun evimi pis goruyoru. Her yeri silmem hissine kapiliyorum
Canım gayet iyi anladım ben seni aynı sorunu bende yaşadım çok sinir bozucu gerçekten bende çok hassasim o konuda ve iyi bir çözüm buldum. Tuvaletle lavabo arasındaki kapı varya oranin zeminine mermerden bi parça kestirdim eşik gibi yani. Çok işe yaradı artık hickimse terligi tuvalet kısmından cikarmiyor. Paspas temiz kalıyo sana da tavsiye ederim .Tuvalet disi kapi onunde paspasi kaldirsam bu seferde fayansin uzerine her seferinde baska bir tarafina cikicak o terlik ee ayagimizla.basicaz bulasmis olmuyormu oraya basip odalarda dolasinca tuvaletin mikrobu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?