• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu durum..

kızı kaçırıp niye akrabalarının evine götürüyor ki?
kaçıp saklanacaklarsa kimsenin bilmediği biyere gitmeliler,
yok saklanmayacaklarsa minareyi çalan kılıfını hazırlar, kendine ev tutsun dayasın döşesin sonra kız mı kaçırıyor ne halt ederse etsin.
hayatmda böyle garip bir kız kaçırma olayı duymadım.

kızı kaçırıp niye akrabalarının evine götürüyor ki?
kaçıp saklanacaklarsa kimsenin bilmediği biyere gitmeliler,
yok saklanmayacaklarsa minareyi çalan kılıfını hazırlar, kendine ev tutsun dayasın döşesin sonra kız mı kaçırıyor ne halt ederse etsin.
hayatmda böyle garip bir kız kaçırma olayı duymadım.

Bende neden saklandıklarını anlayamadım. Yaş tutuyor nasıl olsa.

Neden ihbar edeyim kızın yaşı tutuyor. Ve kız gönüllü nişanlılar zaten. Bana dokunmasınlarda.

18 olmadıysa tutmuyordur. Gönlü olsa bile reşit olması lazım. Şu an yasalara göre çocuk sayılıyor rızası yok yani. Aklı ermez çünkü.
Size dokunmayan yılan bin yaşasın tabi.

Görümceniz nasıl reddettiyse siz de reddedin aynı şekilde.

Hem bu ne ya ailevi sorunlar nedeniyle kız kaçırmaya ne sıcak bakmışsınız tek sorun kimşn evinde kalacağı olmuş. Ç

Allah o kıza akıl fikir ihsan etsin de yapmasın bu kötülüğü kendine

Konuyu anlatamadım galiba. Bu kaçacak olan kız eşimin kuzeniyle nişanlı. Benim kv ile kalamaz zaten. Ve ayrıca ben burda isteyerek kalıyorum o ayrı bir konu. Sadece kacack olan çifte evimi açmalı mıyım?

Ah pardon...ama neticede esinizin akrabasi, siz niye kafaya takiyorsunuz bu kadar...ailece onlar cözsünler, Tabiki evine alma, hem darilanda darilsin...hani mecburi yardim amacli olsa neyse ama kacmayi göze almislar ama ev kuracak durumda degiller. Süper bir gelecek bekliyor kizi :/

Kabul etme tabiki...
Hele ki kızın yaşı 18 den falan küçükse valla sizde kaçıran kadar ceza alırsınız onlara ev açıp yardım ettiğiniz için...

Merhaba kk güzel hatunları. Sabah sabah cok canımı sıkan olaylar oldu. İlk önce beni tanımayanlar için kendimden bahsedeyim. 22 yaşında evli bir bayanım. Ev hanımıyım. Köyde oturuyoruz, kendi hayvanlarımıza bakıyorum.
Olaya gelecek olursak ben köyde 2 senedir kv ile yaşıyorum. Kendi evim merkezde, kurulu düzenim aynen duruyor. Ayda yılda canım istediğinde gündüzleri giderim evime. Bu sabah görümce aradı. Eşiyle kavga etmişler. Sebebi ise ; görümcemin kuzeni nişanlı. Aile sorunlarından dolayı kızı kacıracaklarmış. Dünde görümcemin eşine sormuşlar, kaçınca oglanla kız sizd kalabilir mi diye. Eşi de görümceme sormadan tamam demiş. Görümcem kızmış tabi. Ve görümcem kv ile altlığı üstlü oturuyor. Kv gilde istememiş. Sonra görümcem tekrar aramış biz kabul edemeyeceğiz bizimkiler kızdı demiş tamam. Sorun burda bana dönüyor. Bizim evinde bahsi geçmiş dün bu konularda. Sabah görümcem arayıp bunları anlatınca bende hemen eşimi aradım söyledim sakın kabul etme diye. Eşim tamam dedi.
Ve beklediğim de oldu az önce eşimi aramışlar. Eşimin kendi nosu kapalı şuan ulaşamamışlar. Beni aradılar. Eşinin no kapalı falan diye. Sonra ben noldu hayırdır bişey mi var dedim. Bilmiyormuş gibi yapıyorum yani. Yok öylesine aramıştım dediler. Şimdi büyük ihtimal akşam gelecekler. Ama ben istemiyorum. Ben evimde kalmıyorken benim evimde başkasının kalması cok kötü bence. Sizce düşüncem doğru mu kızlar??
haklısın kabul etmeyin. size yaslanırlar iyice ayrıca kaçarak evlenecek kadar akılları varsa kendilerine bakmayı da bilecekler

Merhaba kk güzel hatunları. Sabah sabah cok canımı sıkan olaylar oldu. İlk önce beni tanımayanlar için kendimden bahsedeyim. 22 yaşında evli bir bayanım. Ev hanımıyım. Köyde oturuyoruz, kendi hayvanlarımıza bakıyorum.
Olaya gelecek olursak ben köyde 2 senedir kv ile yaşıyorum. Kendi evim merkezde, kurulu düzenim aynen duruyor. Ayda yılda canım istediğinde gündüzleri giderim evime. Bu sabah görümce aradı. Eşiyle kavga etmişler. Sebebi ise ; görümcemin kuzeni nişanlı. Aile sorunlarından dolayı kızı kacıracaklarmış. Dünde görümcemin eşine sormuşlar, kaçınca oglanla kız sizd kalabilir mi diye. Eşi de görümceme sormadan tamam demiş. Görümcem kızmış tabi. Ve görümcem kv ile altlığı üstlü oturuyor. Kv gilde istememiş. Sonra görümcem tekrar aramış biz kabul edemeyeceğiz bizimkiler kızdı demiş tamam. Sorun burda bana dönüyor. Bizim evinde bahsi geçmiş dün bu konularda. Sabah görümcem arayıp bunları anlatınca bende hemen eşimi aradım söyledim sakın kabul etme diye. Eşim tamam dedi.
Ve beklediğim de oldu az önce eşimi aramışlar. Eşimin kendi nosu kapalı şuan ulaşamamışlar. Beni aradılar. Eşinin no kapalı falan diye. Sonra ben noldu hayırdır bişey mi var dedim. Bilmiyormuş gibi yapıyorum yani. Yok öylesine aramıştım dediler. Şimdi büyük ihtimal akşam gelecekler. Ama ben istemiyorum. Ben evimde kalmıyorken benim evimde başkasının kalması cok kötü bence. Sizce düşüncem doğru mu kızlar??

Sonuna kadar haklısın baştan kavganı yap zaten sonu gelmez sonra müsamahaların

evet doğru düşüncen
ben de istemezdim
kaçıracaksa kalacakları yeri de planlasalarmış
burada planlanan senin ev olmus

Asla izin vermem.. Ne münasebet?
Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Madem kızı kaçıracak toto var önce ev kursun kuzen bir zahmet.. Onun bunun evine kız getirmek iş mi yani?

Son düzenleme:
Back
X