Merhaba kk güzel hatunları. Sabah sabah cok canımı sıkan olaylar oldu. İlk önce beni tanımayanlar için kendimden bahsedeyim. 22 yaşında evli bir bayanım. Ev hanımıyım. Köyde oturuyoruz, kendi hayvanlarımıza bakıyorum.
Olaya gelecek olursak ben köyde 2 senedir kv ile yaşıyorum. Kendi evim merkezde, kurulu düzenim aynen duruyor. Ayda yılda canım istediğinde gündüzleri giderim evime. Bu sabah görümce aradı. Eşiyle kavga etmişler. Sebebi ise ; görümcemin kuzeni nişanlı. Aile sorunlarından dolayı kızı kacıracaklarmış. Dünde görümcemin eşine sormuşlar, kaçınca oglanla kız sizd kalabilir mi diye. Eşi de görümceme sormadan tamam demiş. Görümcem kızmış tabi. Ve görümcem kv ile altlığı üstlü oturuyor. Kv gilde istememiş. Sonra görümcem tekrar aramış biz kabul edemeyeceğiz bizimkiler kızdı demiş tamam. Sorun burda bana dönüyor. Bizim evinde bahsi geçmiş dün bu konularda. Sabah görümcem arayıp bunları anlatınca bende hemen eşimi aradım söyledim sakın kabul etme diye. Eşim tamam dedi.
Ve beklediğim de oldu az önce eşimi aramışlar. Eşimin kendi nosu kapalı şuan ulaşamamışlar. Beni aradılar. Eşinin no kapalı falan diye. Sonra ben noldu hayırdır bişey mi var dedim. Bilmiyormuş gibi yapıyorum yani. Yok öylesine aramıştım dediler. Şimdi büyük ihtimal akşam gelecekler. Ama ben istemiyorum. Ben evimde kalmıyorken benim evimde başkasının kalması cok kötü bence. Sizce düşüncem doğru mu kızlar??