Sinir bozucu durum

Fineas

25/11/2014
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
2.526
4.099
133
40
İlk defa konu açıyorum gece gece kafama takıldı. Eşim çalıştığı kurumda saha görevlisi yani haftanın bikaç günü şehirdışında ve otelde konaklıyo haliyle. Yalnız ekip arkadaşı bayan, tüm bu süreçte kurum aracıyla gidecekleri şehire ulaşım ve çalışma birlikte yürütülüyo. Bu onun işi ancak rahatsız oluyorum bayanla ilgli fikrimde yok eşime de iş dışında soru sormuyorum ki aklına yoksa da bişe getirmesin kaçınıyorum belkide sormaktan.garip bi durum yani siz ne hissedersiniz bu durumda?

Eşiniz güveninizi sarsacak biri mi? Bu önemli

Neredeyse on yıl bir bayan olduğum halde bende bu şekilde çalıştım geceli gündüzlü ama inanın ki herşey kadının karakterine bagli.kadini bir gorun derim zaten insan kendini hemen belli ediyor ....erkegin bir yerde belki gönlü kayarda...kadinin bu işlerde bezi yoksa hayatta birşey olmaz .biz hep kardeş dost dertdas olduk en iyi ve en kotu gunlerimizi paylaştık

O gittikleri yol boyunca arabada bir ton muhabbet dönüyordur. Birlikte yemek yiyorlardir filan.

Evet, eşimin başka biriyle benden çok vakit geciriyor olmasi rahatsiz edici olurdu ama adamin işi bu yani ve secenegi yoksa, bu konuda yapabilecegi birsey yoksa bu mevzuyu acip huzur kacirmayin.

Eşimle evlendigimizin ilk 3 senesi ve sevgililikte böyle bir durum vardı. Hiç aklıma gelmedi boule düşünmek tanımadığım kadın hakkında düşünmek de gelmedi böyle bir şey.. eşimi zaten tanıyorum. Bence aklinizi bulandırmayın

İş içinse,mecburiyse ve sizi işkillendirecek bir durum yoksa boş yere takıyorsunuz.
İşle ilgili bu bayanla watsappta konuşurken eşim benim ona verdiğim bilgi için, bi arkadaş söyledi demiş, beni zikretmekten imtina edişine takıldım orda. Yani mecburi tabi ama sağlıklı da bulmuyorum kadınla erkeğin birebir bu kadar ortak zaman geçirmesini

Eşiniz sizi suphelendirecek yada güveninizi sarsacak bişey yaptı mı ? Yapmadıysa bosuna kuruntu yapmayın sonuçta iş için birlikte bir yerlere gidiyorlar bende olsam rahatsız olurdum tabi ama esime güvendiğim için kuruntuya yer vermem

Bu yeni bi durum diil, uzun süredr çalışma durumu bu şekilde ama ben bu gece niyeyse anlam veremedgm bi şekilde takıldım. Kaldı ki aramam bile gttginde yoğun çalışıyo, kendi dönerse döner. Peki ben ya da bi kadın bu şekilde çalışıyo olsa işi bu olsa kaç eş rahat davranır bilemedim

Kuzenim kadın doğum doktoru
Karısı da ilk siz gibiydi sonradan başa çıkamayacağını anladı akışa bıraktı
Kuzenim 7/24 kadınlarla
Ebe kadın sekreteri kadın herşey kadın
Sizde iş için bırakın akışına

Başa çıkamayacağını anlaması tabi sizin bu örnek gbileri de var o da değişik bi durum hakkaten incelenesi kadın doğumcu adamın karısı ve ürolog kadının kocası oyyy oyy

Tam da o şekilde çalışıyorum, ben göreve gitmek istemesem bile eşim saçmalama o senin görevin der gönderir. Gayet de rahatizdır.

Eşinize güveniyorsanız sorun yok

Yoo yapmadı ama ben bu güven duyma meselesine farklı bakıyorum, güven elbette olmazsa olmaz ama %100 eminim, asla, katiyen yapmaz tabirlerini hiçbi erkek için denilebilir bulmuyorum. Teşekkürler kızlar yorumlar için iyi geldi paylaşmak.

İhtimallere yer vermek kuruntu yapmak sizi yorabilir umarım atlatırsiniz bu süreci

Eşimin bana olan sevgisine güvendiğim için takılacağım bir durum olmazdı benim. Siz de güveniyorsanız sorun etmeyin, seviyorsa zaten aklı başka birine kaymaz. Sevmiyorsa kaysın zaten, bitmesi gereken bir ilişki bitmiş olur, güven testi gibi bir durum yani.

O kadın ben de olabilirim,benim de erkeklerle çok iş seyahatim oluyor. Valla kocaniza güvenmiyorsunuz demek ki. Yoksa aklınıza böyle şeyler gelmez.
O kadinlardan biri siz olunca ne oluyor? ona bakarsak konu acan kiside 5 dakika sonra yanimizdan gecebilir

Benim kocam/sevgilim yapmaz diyenleri mantikli bulmuyorum.
Insan kendine bile yüzde yüz guvenmemeli. Aklina boyle seyler gelmesi normal bence. Zamanla belki alisirsin ama yinede arada kıskançlıklar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…