Hoş iş yapan kadınlar kollarını açıp kimsenin kocasını beklemiyor ya....Eşiniz güveninizi sarsacak biri mi? Bu önemli
İşle ilgili bu bayanla watsappta konuşurken eşim benim ona verdiğim bilgi için, bi arkadaş söyledi demiş, beni zikretmekten imtina edişine takıldım orda. Yani mecburi tabi ama sağlıklı da bulmuyorum kadınla erkeğin birebir bu kadar ortak zaman geçirmesiniİş içinse,mecburiyse ve sizi işkillendirecek bir durum yoksa boş yere takıyorsunuz.
Başa çıkamayacağını anlamasıKuzenim kadın doğum doktoru
Karısı da ilk siz gibiydi sonradan başa çıkamayacağını anladı akışa bıraktı
Kuzenim 7/24 kadınlarla
Ebe kadın sekreteri kadın herşey kadın
Sizde iş için bırakın akışına
Tam da o şekilde çalışıyorum, ben göreve gitmek istemesem bile eşim saçmalama o senin görevin der gönderir. Gayet de rahatizdır.Bu yeni bi durum diil, uzun süredr çalışma durumu bu şekilde ama ben bu gece niyeyse anlam veremedgm bi şekilde takıldım. Kaldı ki aramam bile gttginde yoğun çalışıyo, kendi dönerse döner. Peki ben ya da bi kadın bu şekilde çalışıyo olsa işi bu olsa kaç eş rahat davranır bilemedim
Eşinize güveniyorsanız sorun yokİlk defa konu açıyorum gece gece kafama takıldı. Eşim çalıştığı kurumda saha görevlisi yani haftanın bikaç günü şehirdışında ve otelde konaklıyo haliyle. Yalnız ekip arkadaşı bayan, tüm bu süreçte kurum aracıyla gidecekleri şehire ulaşım ve çalışma birlikte yürütülüyo. Bu onun işi ancak rahatsız oluyorum bayanla ilgli fikrimde yok eşime de iş dışında soru sormuyorum ki aklına yoksa da bişe getirmesin kaçınıyorum belkide sormaktan.garip bi durum yani siz ne hissedersiniz bu durumda?
Yoo yapmadı ama ben bu güven duyma meselesine farklı bakıyorum, güven elbette olmazsa olmaz ama %100 eminim, asla, katiyen yapmaz tabirlerini hiçbi erkek için denilebilir bulmuyorum. Teşekkürler kızlar yorumlar için iyi geldi paylaşmak.Eşiniz sizi suphelendirecek yada güveninizi sarsacak bişey yaptı mı ? Yapmadıysa bosuna kuruntu yapmayın sonuçta iş için birlikte bir yerlere gidiyorlar bende olsam rahatsız olurdum tabi ama esime güvendiğim için kuruntuya yer vermem
O kadinlardan biri siz olunca ne oluyor? ona bakarsak konu acan kiside 5 dakika sonra yanimizdan gecebilirO kadın ben de olabilirim,benim de erkeklerle çok iş seyahatim oluyor. Valla kocaniza güvenmiyorsunuz demek ki. Yoksa aklınıza böyle şeyler gelmez.
Benim kocam/sevgilim yapmaz diyenleri mantikli bulmuyorum.İlk defa konu açıyorum gece gece kafama takıldı. Eşim çalıştığı kurumda saha görevlisi yani haftanın bikaç günü şehirdışında ve otelde konaklıyo haliyle. Yalnız ekip arkadaşı bayan, tüm bu süreçte kurum aracıyla gidecekleri şehire ulaşım ve çalışma birlikte yürütülüyo. Bu onun işi ancak rahatsız oluyorum bayanla ilgli fikrimde yok eşime de iş dışında soru sormuyorum ki aklına yoksa da bişe getirmesin kaçınıyorum belkide sormaktan.garip bi durum yani siz ne hissedersiniz bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?