Sinir bozucu durum

Ben tersi düşünüyorum. Kocam gönlü kayacak bir adamsa boşarım, kadından bana ne?

Abow ben yapamazdım, iyi ki asker benim adam kafam rahat, insan eşe güvenir de karşıdaki kişinin ne niyetle baktığını bilemezki, tamam karşılık vermezler okey de o bakış da rahatsız etmez mi, rahatsızlık ne ki, delirmelik

Kadınla erkek aynı arabada gidince aynı ortamda çalışınca illa aralarında bir şey olacak anlamına gelmiyor yani.

Ben takmazdım. İş bu sonuçta hepimiz para kazanmak için yapıyoruz. Düzgün bir duruşumuz varsa hiç de bir şey olmuyor.

Kadin .

İşler değişir bu durumda. Bende şüphe ederim bu şekilde olmasına. Kadının senden haberi var mı? Yani kocanı bekar mı biliyor acaba?

ben bu konudaki is arkadasi kadinim,
bir donem cok ciddi sehir disi gorevine ciktim, is arkadaslarim zaten hep erkekti, sehir disindaki gorevde de ayni otelde kaldik, birlikte takildik, aksam yemeklerini birlikte yedik falan.

esim sorun etmedi, hatta genel olarak memnundu bu durumdan,
neden olmasin ki, yanliz basima oldugumu bilse daha uzulur, sehir disindayim, keyifli vakit geciriyorum, is arkadaslarimla iyi anlasiyorum, bu iyi bir sey aslinda.
Esim is arkadaslarimi da tanirdi o donemde zaten, is arkadaslarim da X bey Alys hanimi yanliz birakirsak bize kizar derlerdi, cogu zaman eve kadar da birakirlardi.

Bence bu rahatsız edici. Sizden neden “bi arkadaş” diye bahsettiğini sormadınız mı? Belki evli olduğunu bile söylemedi, bir ihtimal.
Ben bu tarz durumlardan rahatsız olurum, bunun karşındakine güvenle, kendine güvenmemekle, modernlikle bilmemneyle hiçbir alakası yok. İçgüdüseldir, ne kadar kabul etmek istemeseniz de eşinizin karşı cinsle ne amaçlı olursa olsun bu kadar vakit geçirmesinden rahatsız olursunuz. Sinirinizin bozulması normal.

Işyerindekiler evli olduğunu bilmiyor mu ?

Bir kadin olarak erkegin olmadigi bir isyeri bulamam sahsen. Bu kadar da kiskanc olmamak lazim

Sormadım çnkü haberi yok gördüğümden, teli ortada, hiçte bakmam dün gece ne dürttyse bakmıiiş bulundum, kafamda kuruntu yaptıgımdan diil de rahatsız oldum işte bi kere. Kreşlerin kapanması konusu gündeme gelmş çocugum oldugunu biliyo o kesin, sağlık olsun demiş

İnsanların böyle düşünceleri olduğu için özel şirketler kadın eleman almaktan hep çekiniyor.

Yok konu kuresel isinma zaten,ben kendi kendime kiskancliktan bahsediyorum iste oylesine
Genel çalışma ortamlarında herlde olur ama ulaşım ve konaklama birebir 2 kişiyle yürütülünce böyle bi rahatsızlık doğuruyo. Siz evliyseniz aynı durumda zerre umursamam mı dersiniz

Hiç kıskanç bir kadın değilim hele ki iş arkadaşları asla aklıma bile gelmez durup iletişimini kıskanmak. Ama sürekli olarak bu şekilde devam eden bir iş düzeni ne kendim adına ne hayatımdaki kişi adına isterdim. Yani kocamın o kadına bakacağından ya da kadının kocamı ayartacağından bağımsız son derece rahatsız edici bi durum benim için. Tabi adamın işi bu normal düzene geçebilir mi bilmiyorum ama sizi anlıyorum.

Ben de şehir dışında arazi calismasina giden bir ekibe dahil olmuştum birkaç kere. Kendi gözlemlerimden yola çıkarak ; Eğer eşiniz kalitesiz ve kaypak bir insansa durumu fırsata çevirmek için ortamdaki kadınla lüzumsuz muhabbetlere girip, kadına yağ çekebilir. Masada dibine oturup Fısır fısır espriler falan yapip ; 'bak bir dahakine ...' ile başlayan cümleler kurup ayak yapabilir.
eğer eşiniz kaliteli ve kendini bilen bir insansa gayet güzel işini yapar, yemeklerde herkesle eşit muhabbet eder, iki kişi başbaşa kalmaktan kaçınır, gereksiz samimiyete yol açacak hamlelerde bulunmaz.
Her iki insan türünden de oluyordu benim katıldığım arazi calismalarinda. Tam olarak eşinizin karakteriyle ilgili bir şey. Dediğim gibi, eşiniz kaypaksa,gözü dışarıdaysa ,güvenilmez bir adamsa böyle ortamlar cevher degerindedir adam için. Her türlü inkani degerlendirmeye çalışır.
ama kendisine ve eşine ve işine saygı duyan bir adamsa asla bir yanlışı olmaz. Gider, işini yapar, ekmeğini kazanır , gelir

Ben de öyleyim, sormam bile pek.işi bu, değiştirme durumu yok. Ben bu şekilde çalışıyo olsam bnm eşim de rahatsız olurdu kaldı ki ben de olurdum. Hiç oralı olmamaya devam edicem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…