Ben tersi düşünüyorum. Kocam gönlü kayacak bir adamsa boşarım, kadından bana ne?Neredeyse on yıl bir bayan olduğum halde bende bu şekilde çalıştım geceli gündüzlü ama inanın ki herşey kadının karakterine bagli.kadini bir gorun derim zaten insan kendini hemen belli ediyor ....erkegin bir yerde belki gönlü kayarda...kadinin bu işlerde bezi yoksa hayatta birşey olmaz .biz hep kardeş dost dertdas olduk en iyi ve en kotu gunlerimizi paylaştık
Yani görevlerle, ortamla ilgili soru sormak isterse diye dedim.O kadinlardan biri siz olunca ne oluyor? ona bakarsak konu acan kiside 5 dakika sonra yanimizdan gecebilir
Kadin .İlk defa konu açıyorum gece gece kafama takıldı. Eşim çalıştığı kurumda saha görevlisi yani haftanın bikaç günü şehirdışında ve otelde konaklıyo haliyle. Yalnız ekip arkadaşı bayan, tüm bu süreçte kurum aracıyla gidecekleri şehire ulaşım ve çalışma birlikte yürütülüyo. Bu onun işi ancak rahatsız oluyorum bayanla ilgli fikrimde yok eşime de iş dışında soru sormuyorum ki aklına yoksa da bişe getirmesin kaçınıyorum belkide sormaktan.garip bi durum yani siz ne hissedersiniz bu durumda?
İşle ilgili bu bayanla watsappta konuşurken eşim benim ona verdiğim bilgi için, bi arkadaş söyledi demiş, beni zikretmekten imtina edişine takıldım orda. Yani mecburi tabi ama sağlıklı da bulmuyorum kadınla erkeğin birebir bu kadar ortak zaman geçirmesini
Bence bu rahatsız edici. Sizden neden “bi arkadaş” diye bahsettiğini sormadınız mı? Belki evli olduğunu bile söylemedi, bir ihtimal.İşle ilgili bu bayanla watsappta konuşurken eşim benim ona verdiğim bilgi için, bi arkadaş söyledi demiş, beni zikretmekten imtina edişine takıldım orda. Yani mecburi tabi ama sağlıklı da bulmuyorum kadınla erkeğin birebir bu kadar ortak zaman geçirmesini
Işyerindekiler evli olduğunu bilmiyor mu ?İşle ilgili bu bayanla watsappta konuşurken eşim benim ona verdiğim bilgi için, bi arkadaş söyledi demiş, beni zikretmekten imtina edişine takıldım orda. Yani mecburi tabi ama sağlıklı da bulmuyorum kadınla erkeğin birebir bu kadar ortak zaman geçirmesini
Olur o da olur sizi mi kırcamKadin .
Biliyodur bence ama hiç irdelemem sormam kime neyi ne şekilde aktardıgını ama arkadaşlaryla aynı ortamda hiç bulunmadım bulunacağımz bir durum gelişmediIşyerindekiler evli olduğunu bilmiyor mu ?
Sormadım çnkü haberi yok gördüğümden, teli ortada, hiçte bakmam dün gece ne dürttyse bakmıiiş bulundum, kafamda kuruntu yaptıgımdan diil de rahatsız oldum işte bi kere. Kreşlerin kapanması konusu gündeme gelmş çocugum oldugunu biliyo o kesin, sağlık olsun demişBence bu rahatsız edici. Sizden neden “bi arkadaş” diye bahsettiğini sormadınız mı? Belki evli olduğunu bile söylemedi, bir ihtimal.
Ben bu tarz durumlardan rahatsız olurum, bunun karşındakine güvenle, kendine güvenmemekle, modernlikle bilmemneyle hiçbir alakası yok. İçgüdüseldir, ne kadar kabul etmek istemeseniz de eşinizin karşı cinsle ne amaçlı olursa olsun bu kadar vakit geçirmesinden rahatsız olursunuz. Sinirinizin bozulması normal.
Sizce konu bu muBir kadin olarak erkegin olmadigi bir isyeri bulamam sahsen. Bu kadar da kiskanc olmamak lazim
Yok konu kuresel isinma zaten,ben kendi kendime kiskancliktan bahsediyorum iste oylesineSizce konu bu mu
Genel çalışma ortamlarında herlde olur ama ulaşım ve konaklama birebir 2 kişiyle yürütülünce böyle bi rahatsızlık doğuruyo. Siz evliyseniz aynı durumda zerre umursamam mı dersinizYok konu kuresel isinma zaten,ben kendi kendime kiskancliktan bahsediyorum iste oylesine
Ben de öyleyim, sormam bile pek.işi bu, değiştirme durumu yok. Ben bu şekilde çalışıyo olsam bnm eşim de rahatsız olurdu kaldı ki ben de olurdum. Hiç oralı olmamaya devam edicem mecburHiç kıskanç bir kadın değilim hele ki iş arkadaşları asla aklıma bile gelmez durup iletişimini kıskanmak. Ama sürekli olarak bu şekilde devam eden bir iş düzeni ne kendim adına ne hayatımdaki kişi adına isterdim. Yani kocamın o kadına bakacağından ya da kadının kocamı ayartacağından bağımsız son derece rahatsız edici bi durum benim için. Tabi adamın işi bu normal düzene geçebilir mi bilmiyorum ama sizi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?