- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Sinir oluyorum boyle insanlardan hep kadini suçluyorlar ya neymis efendim kadin kadinligini yaparsa erkek her dediğini yaparmis kadin alttan alacakmis kadin erkegin her dedigini yapacakmış erkegin dedigi seyleri yaparsa sevap kazanirmis ya boyle diye diye herseyi normallestiriyoruz kadin herseyi hakeder dovulmeyi sovulmeyi aldatilmayi herseyi hakeder niye kadin kadinligini yapmamistir
Bide baska konuda size danismak istiyorum gorucu usuluyle evlenen birisi ilk basta konusmak istiyorsa erkek tarafi kiz da bir iki hafta konusup da ne yapacan zaten insanin karakteri iki haftada belli olmaz diye konusmama taraftari yani ailesi arastirip oyle nisan olacakmis bunun hakkinda fikirleriniz nedir merak ediyorum şimdiden tesekkurler iyi akşamlar
Bide baska konuda size danismak istiyorum gorucu usuluyle evlenen birisi ilk basta konusmak istiyorsa erkek tarafi kiz da bir iki hafta konusup da ne yapacan zaten insanin karakteri iki haftada belli olmaz diye konusmama taraftari yani ailesi arastirip oyle nisan olacakmis bunun hakkinda fikirleriniz nedir merak ediyorum şimdiden tesekkurler iyi akşamlar