Hanimlar icimi dokmek istiyorum artik dayanamiyor rahatsiz hissediyorum. Mesela yüzeysel olarak kadın kelimesi ve kadinliga dair hersey ayıpmış gibi onu bayanlaştirmaya çalışmalarından nefret ediyorum. Eski erkek arkadasim midemi bulandiriyor mesela. Regl oldugumu soyledigimde "yildizz sen beni kesin seviyorsun bu cok ayip bir sey hicbir erkege boyle bir sey soylememissindir eminim ki benim disimda" dediginde hayir her erkege soyluyorum cunku sizin kafa yapinizdaki erkekler her daim sinirimi bozsa da reglken ayri bir bozuyor. Ee fena bozunda da regl oldugum anlasiliyor çok şeyetme diye aciklama yapmaktan nefret ediyorum. Her ay kaniyoruz ve bunda ayip ve rezil bir durum oldugunu dusunmuyorum. Bir de kendisi bakir olmayip bakire olmayan kadinlarin iffetsiz oldugunu, asla evlenmeyeceklerini soyleyenlerden de nefret ediyorum. 1.si kadinlar da sevisiyor ve bakir degilsen ilkin de buyuk bir ihtimal uzaydan inmemisti. 2.si senin gibi sig dusunceli bir herifle kimse evlenmek zorunda degil. Ve senin gibi bir kekoman hanzoyla evlenmek icin de kendimizi yirtmiyoruz emin ol. Mini etekli, pantolonlu,basortulu bir kadinin farki olmadigini insan olarak saygiyi hakettiklerini aciklamaya calismaktan nefret ediyorum. Her gun olan kadin cinayetlerinden, tacizlerden, tecavuzlerden, baslik parasi karsiligi evcilik oynayacagi yastaki kizlarini evlendirenden, eski sevgili tacizlerinden, bu ve bunun gibi haberleri bir gun olsun gormeden gun gecirebiliyor muyuz? Gece eve donerken paranoyakca eve gitmekten ben simdi bununla sevgili oldum, ayrilinca aileme giderse veya sagda solda laf yaparsa diye dusunemedigimiz gun? Tum bunlari elimizi vicdanimiza koyup cinsiyetimiz kadin oldugu icin degil, icinde vicdan barindiran herkesin dusunebilecegini bile aciklamak zorundayiz. Bu ortacag kafasindaki insanlar aramizda yasayip bizi cirkin lezbiyen sisko olmasa yazmaz dediklerinden hakaretleri bile beyinsizce. Guzel, heteroseksuel, zayif biri de yazabilir igrenc tabirleriyle cirkin lezbiyen sisko da. Biz kadinlar olarak bu donemde birbirimizin yaninda olmamiz destek vermemiz gerek cok aci veriyor artik bu kadar kayip, acilar... Ideolejilerimiz, inanışlarımız, giyim tarzimiz, irklarimiz ne olursa olsun mutlulunuzu da acimizi da paylasmak, bayan degil de baymayan olmamız dilegiyle.