sinir bozucu insanlarla baş etme

dayanamıyorum ki..gecen hafta iki kisiyle takıstım yine bir ev vardı bahcesi falan yok kapısı dısarda tam onunde merdiven yani 3 yasındaki yigenimde o merdivenden cıkmak istedi ablamda onu elinden tuttu cıkardı yani biz cıkmadık ufacık bir cocuk yani bu ses yapmadı zarar vermedi kadın cama vuruyor nasıl ama soylendi ee bende susmadım ne olursa olsun ya ufacık bir cocuk gecerken yapılmaz o neler saydım kadına akıl hastası gerizekalı sustu kapadı cenesini benimde evim birinci katta yeri geliyor cocuklar oynarken top cama geliyor cıkmıyorum bile hadi diyorum yanlıslıkla olmustur cocuktur ama boyle yapan insanlar tahammulumu zorluyorlar

kıyamam bebeğe mi laf ediyor, ne olacak sanki 2 dk sabretse.. onlar çocuktan çoluktan anlamaz ki. benim kayınvalidem de geçen gün sokakta kamyonu ile oynayan çocukları kovmuş gidin başka yerde oynayın diye bir de marifet gibi anlatıyordu kafası şişiyormuş başka yer mi yokmuş. torunun olunca napıcaksın bağırıp oynayacak dedim ama çok da bir şey diyemedim..
sizin yaptığınız doğru normal ses tonu ile mantıklı açıklamalar yapmaktan anlamazlar illa onları bastırmak gerekiyor daha fazla bağıracaksın işte..

bizim toplumca terapistlere gitmemiz gerek. şöyle her gün 45 er dakikadan hepimizin okula gider gibi gitmesi gerek yıllarca. başka türlü olmayacak. normal insanı da cinnete sürüklerler :KK14:

Çocuk olunca da aman onun yanında tartışma olmasın diyeceksiniz..
Bazen neler neler geliyor dilimin ucuna da kizimin hatırına susuyorum..
Onu koruyamam diye düşünmeyin.. tabiki korursunuz her zaman.. bazen susmak ile bazen tartışma ile.. illaki korursunuz:)

Hem kel hem hodul,
Hersey icin bir bahaneleri var ,
İnsan olmak kendini hakli cikarmak degil ,kabahatini kabul etmektir,
Cidden o kadar dengesiz ,insan denemeyecek davranislari olanlar var ki ,
Bazen nerede yasiyorum diyorum ,
Dun gece evimin onunde 30 lu yaslarinda 2 kisi sohbet etti ,hisst dedim pist dedim yok ,en sdonunda polisi aradim ,oto hirsizi var arabaslari kurcaliyorlar diye sabash 5 te gelip aldilar bende uyudum ,
Dengesiz insanlar ,bu kisilerin yaptigini biz onlara yapsak ne tepkiler aliriz

Direk aşağılayıp aptal muamelesi yapıyorum böyle insanlara. O bir söylese ben 5 söyler bezdiririm. İyi sabretmişsiniz.

Direk aşağılayıp aptal muamelesi yapıyorum böyle insanlara. O bir söylese ben 5 söyler bezdiririm. İyi sabretmişsiniz.

sonradan aklıma söyleyecek bi sürü şey geldi ama o anda basiretim bağlandı kadın hakaret edince kaldım öyle bende hiç sevmiyorum bu huyumu

Back
X