- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 41
dayanamıyorum ki..gecen hafta iki kisiyle takıstım yine bir ev vardı bahcesi falan yok kapısı dısarda tam onunde merdiven yani 3 yasındaki yigenimde o merdivenden cıkmak istedi ablamda onu elinden tuttu cıkardı yani biz cıkmadık ufacık bir cocuk yani bu ses yapmadı zarar vermedi kadın cama vuruyor nasıl ama soylendi ee bende susmadım ne olursa olsun ya ufacık bir cocuk gecerken yapılmaz o neler saydım kadına akıl hastası gerizekalı sustu kapadı cenesini benimde evim birinci katta yeri geliyor cocuklar oynarken top cama geliyor cıkmıyorum bile hadi diyorum yanlıslıkla olmustur cocuktur ama boyle yapan insanlar tahammulumu zorluyorlar
kıyamam bebeğe mi laf ediyor, ne olacak sanki 2 dk sabretse.. onlar çocuktan çoluktan anlamaz ki. benim kayınvalidem de geçen gün sokakta kamyonu ile oynayan çocukları kovmuş gidin başka yerde oynayın diye bir de marifet gibi anlatıyordu kafası şişiyormuş başka yer mi yokmuş. torunun olunca napıcaksın bağırıp oynayacak dedim ama çok da bir şey diyemedim..
sizin yaptığınız doğru normal ses tonu ile mantıklı açıklamalar yapmaktan anlamazlar illa onları bastırmak gerekiyor daha fazla bağıracaksın işte..