- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
getirmez o ya sadece benım kzıma verıcekmıs ama istemiyorum dıyorum anlamıyo ya yapıstı yakama![]()
Kacirmasin küçük horoz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
getirmez o ya sadece benım kzıma verıcekmıs ama istemiyorum dıyorum anlamıyo ya yapıstı yakama![]()
ooooo demek işi o kadar ilerlettiniz yakında munenın yerınede gecersın senHuzur ver Didim, senimi kiracam, forum senden degerlimi didi![]()
ooooo demek işi o kadar ilerlettiniz yakında munenın yerınede gecersın sen![]()
ooo kankı bızıde gorursun artıkınDirekt kazenin yerine geçiyom
Rutbeme bak, şimdilik Başbakanım
Yarın CB olacam![]()
ooo kankı bızıde gorursun artıkın![]()
keske olsa alirdik seni yok malesef dertliyim o konudaKanka bu twiti tutturdu ille oglumu sana vericem diye istemiyorum diyorum anlamiyo ya![]()
olur pampa su sınır olduklarımızda atalım site bıze kalır munede bakakalırEe herhâlde
Rusveti paylaşırız.
Banlananlardan rüşvet almayi düşünüyorum panpa
Beraber yeruk![]()
dertlenme daha gençsın ciceeemmmm :)keske olsa alirdik seni yok malesef dertliyim o konuda![]()
INSALLAH :)dertlenme daha gençsın ciceeemmmm :)
olur pampa su sınır olduklarımızda atalım site bıze kalır munede bakakalır![]()
siteyi okuma hakkı olsun ama yazma hakkı olmasınMuneyi Onursal başkan yapacam![]()
iyi geceler conemFistiklar mune geldi
Belki gozune ilismesem bandan kurtaririm
Opuldunuz
Iyi geceler![]()
siteyi okuma hakkı olsun ama yazma hakkı olmasınMuneyi Onursal başkan yapacam![]()
oldu ya reklam falan degılpaul walker olmus mu gercekten tolin reklam diolardi :S
ALLAH rahmet eylesin..siteyi okuma hakkı olsun ama yazma hakkı olmasın
oldu ya reklam falan degıl![]()