karalıktan belli olmuyorki hiçbirşey
Ay ben deo sülümanın hürreme aşk dolu başılarlarla bakması yok mu?sırf onun için bile izlenir yahu :)
kadın hem güzel, hem akıllı ya
mahidevran halt etmiş onun yanında, o kadar aptal ya, bişey yapmaya çalışıyor yüzüne gözüne bulaştırıyor
hem hürrem kadar beyaz değil
Onu geç de şu Salo ya da Salom un 120 günü filmini ne yapacağız
Atlaya atlaya zor izledim acayip vahşet sahneleri var canım
Bazı karakterler seni andırıyorlar adamlar gümüş yemek takımlarında bir şeyler yiyorlar tıpkı senin gibi .
kadın hem güzel, hem akıllı ya
mahidevran halt etmiş onun yanında, o kadar aptal ya, bişey yapmaya çalışıyor yüzüne gözüne bulaştırıyor
hem hürrem kadar beyaz değil
bende hürreme bayılıyorum süleymanı anlıyorum yani neden satmış dünyayı kadın için .pamuk gibi kadın .ahahahah.
vallamı sende çözdün beni desene
bende hürreme bayılıyorum süleymanı anlıyorum yani neden satmış dünyayı kadın için .pamuk gibi kadın .ahahahah.
Sen de çözülmeyecek ne var.
Öyle şeyler yiyenler kendilerini hemen belli ediyorlar.
Çok verimli bir topik olmuş canım kardeşim Dumuzi senden razı olsun
di mi ? adam haklı.hatta ilk halvetlerinin sahnesini hatırlarsanız sülümanın bi alexandra deyişi var...1 hafta odadan niye çıkarmadığını açıklıyor
sen beni baya taktın kafaya
ben olsam bende çıkmam, güzel kadın ama
bi tane esmer arkadaşım var, baya esmer ama..... diyorki mahidevran hürremden daha güzel, hürremin neyini beğeniyorsunuz
kıskanççç
ben olsam bende çıkmam, güzel kadın ama
bi tane esmer arkadaşım var, baya esmer ama..... diyorki mahidevran hürremden daha güzel, hürremin neyini beğeniyorsunuz
kıskanççç
ahimana kullanıcısı bayan .
hoşlandığım adam esmer bir kızla çıkmaya başladı kızımız kapkara .zafer sizinnn hadi bakalım ahahaha.
Seni niye kafaya takayım sadece geyik yapıyorum
Geyik yapmak sadece size mi mahsus
ben mahiyiide beğeniyorum oda beyaz kız yeşil gözlü ama hürrem bambaşka tabi .ışğı güzel kadının ne bilim bende erkek olsam beğenirdim .gözler dehşet .
ayrıca kadın dediğin dolgun kalçalı da olmalı.Hürremde hepsi mevcut.mahidevran hem kuru zayıf bişi, hem de küçük memelerini belirginleştirmek için üst kısmı dar elbiseler giyiyo.
ayrıca kadın dediğin dolgun kalçalı da olmalı.Hürremde hepsi mevcut.mahidevran hem kuru zayıf bişi, hem de küçük memelerini belirginleştirmek için üst kısmı dar elbiseler giyiyo.
öyle devam et, bozmıyalım şimdi kızın pazar gününü, günahtır
illa senin yanında duracam diyosun yani ısrarla
mahi de fena değil ama hürrem bir başka yaaa......
yavru ben kilo vermeye çalışıyorum yahu bırakyım mı dersin 1.70 56.5 kiloyum 50 olmaya çalşıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?