yaa şöyle telaffuzu kolay bişey olsun..ben sana ne diye seslenicem wise mı athenamı?? değiştir bakiim..bak keri akşam anket yapıcak isim sunacak sende öyle yap..şimdi tenha buralar kalabalık olunca karar verirsin
Kullanmıyorum abla ya..
Şimdi şöyle;
Üyelik işlemleri
Diğerleri
Bunların hangisine tıklıcam..
o lınke tıkladın digerlerni seç aşağıya ne istiyosan mesaj uc tane isim onu yaz yolla o kadar balımmm anladınmı ?
evet melitta,doğru cevap :) bir ara buralara takıldım kaldım işte.çocuklarda büyüyünce,sizlerde doğum yapınca artık hiç bakamdım oraya..
ben ankarada yaptırdım twetycim..akşam iftardan sonra konuşuruz.özeldende yazarm istersen.şimdi çıkmak zorundayım
o lınke tıkladın digerlerni seç aşağıya ne istiyosan mesaj uc tane isim onu yaz yolla o kadar balımmm anladınmı ?
ciddi diyorum kizzzzgüldürüyon beniii burda ahahah
ebru banada bul birsey ya aklimda hic birsey yok... :26:
öncellikle yengec burcuyum, yasim 21.. soguk bir yapim olmasina ragmen yani dis görünüsüm soguk durur hatta havali, artist bir tipim var ama taniyinca cok sicagimdir
inatcilik var, titiz degilimdir..daginik sayilrim..yemek bilmem ama ütü ve temizlik elimden gelirbu kadar suan aklima gelenler
Cv gönder demedim kız
Hımmm... CoolHuman nasılSıradan oldu dimi
öncellikle yengec burcuyum, yasim 21.. soguk bir yapim olmasina ragmen yani dis görünüsüm soguk durur hatta havali, artist bir tipim var ama taniyinca cok sicagimdir
inatcilik var, titiz degilimdir..daginik sayilrim..yemek bilmem ama ütü ve temizlik elimden gelirbu kadar suan aklima gelenler
cool_girl
yani genellikle uyum problemi yasamam, herkesle anlasabilirim (istersem) huysuz sayilmam ama mizmiz oldugum söylenir (ne fark varsa) ay ne bilimm iste bul birseyy
esmer güzeli nasıl ?
Kızlar ben iftara gidiyorum sonra görüşürüz
huuu huuu kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?