• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

ilişkinizi tam olarak anlayamadığım için bir şey diyemiyorum ben maalesef...

sımdı soyle anlatayım aslında adı konulmus bırsey yok hatta olamaz yanı cunkı ıkımız konustuk olmaz dedık onun aılesı bna uymuyo onun ıstklerıde bna uymyo
ama hoslantımı bılmıyorum bı turlu bırbırımızı su gıcık etme huyundan wazgecemıoruz

sımdı soyle anlatayım aslında adı konulmus bırsey yok hatta olamaz yanı cunkı ıkımız konustuk olmaz dedık onun aılesı bna uymuyo onun ıstklerıde bna uymyo
ama hoslantımı bılmıyorum bı turlu bırbırımızı su gıcık etme huyundan wazgecemıoruz

ben bişi diyemicem. :26:

Böyle sürüp giderse acı çekeceksin daha çok :26::26::26:

Anlatabıldımmı bacıskolar kadesa onemsız brısı ya boswer :19:

heee o zaman istediğiyle düşsün kalksın..bende sevgilin yada eşin sandım..:ssz::ssz:

Cerı sende bıse de bacım bız sevgılı degılız bana neler yapıo mal ya bnde sewgılım war dıcem

Back
X