• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

o zaman sen gitme seninkide düğünde bi görünüp gelsin carrie nerde diye sorarlarsada sınavı var istanbula gitti desinler:26:

ama herkes istanbulda olmayacağımı bilecek. neyse öle sölenirde aslında ben herkesin bilmesini istiyorum o karının ne mal olduğunu.

kafam kadar resmi koymuşsun oraya yaaa :))))))

Son düzenleme:
ama herkes istanbulda olmayacağımı bilecek. neyse öle sölenirde aslında ben herkesin bilmesini istiyorum o karının ne mal olduğunu.

kafam kadar resmi koymuşsun oraya yaaa :))))))

bence kaynınla onlar gecınemeyıp boşanıcaklar bak görürüsün:31:
sanki senin resim cok kuçuk:1::1:

bende sinir bozucu yazılmıs ne oluyo be dedim bir gireyim bakıyım dedim oooo bildiğin hoş sohbet topiğimiş anacım burası bilseydim daha önce gelirdim slm kızlar nasılsınız :ssz::31:

bence kaynınla onlar gecınemeyıp boşanıcaklar bak görürüsün:31:
sanki senin resim cok kuçuk:1::1:

hiç evlenmesinler istiyorum

bende sinir bozucu yazılmıs ne oluyo be dedim bir gireyim bakıyım dedim oooo bildiğin hoş sohbet topiğimiş anacım burası bilseydim daha önce gelirdim slm kızlar nasılsınız :ssz::31:

hoş değil burda hep çatışmalar, gaz bombaları, tomalar oluyo :52:

iyiyiz sen nasılsın:3::3:
şükür tatlım bir yandan çalışıyorum diğer yandan da sizinle konusup kafamı dagıtıyorum işte siz bana çok iyi geliyorsunuz
hiç evlenmesinler istiyorum

hoş değil burda hep çatışmalar, gaz bombaları, tomalar oluyo :52:

kız dur daha yeni geldik gözümü korkutma hemen :53::53:

be kaçmam merak etme tatlım senin kaynınla ne sorunun var benim kaynım gibi dengesizmi yoksa çok dertliyim kayın konusundan :ssz:

benim kaynımın evleneceği kız eşim benle evliyken eşime 1 sene boyunca asıldı. sonrada döndü kaynımla çıkmaya başladı şimdide evleniyorlar

Back
X