Sinir bozucu..

Zayıfsan eğer 28 de belki 30 da kesin çıkar . Azıcık göbekliysen alır gider. İlkngebeliğimde nerdeyse yoktu şuan bebiş bezelye kadar benim göbek 5 aylık

46 kilo ile hamile kaldım canim .. İlk bebeğim ve ben hep zayıftım kilo alamıyorum dünyayi yesemde .. 15. Haftalik hamileyim karnin niye çıkmıyor diyolar moralim bozuluyor artik nasil cikarcam bu göbeği:)

Doğumdan sonraki fit vücudunu gören kıskanıyor Can'ım bunu düşün. Malesef kızımda gebeliğimi 3 hafta yaşadım karnım o Zaman çok şişmişti :-)

Doğumdan sonraki fit vücudunu gören kıskanıyor Can'ım bunu düşün. Malesef kızımda gebeliğimi 3 hafta yaşadım karnım o Zaman çok şişmişti :-)
Ay iste bazisi diyor ki seninki kiz karnı o yüzden sismez hemen kimisede bebek iyi mi sismiyor diyor :) bebek gayet saglikli şükür.. Ben kilo derdinde degilim zaten:) seninkinide Allah bagislasin canimm

Ay iste bazisi diyor ki seninki kiz karnı o yüzden sismez hemen kimisede bebek iyi mi sismiyor diyor :) bebek gayet saglikli şükür.. Ben kilo derdinde degilim zaten:) seninkinide Allah bagislasin canimm
Cinsiyeti belli mi :-) ben saatlerce aynada bakardım ama erken hissettim yavrumu çok şükür. Gayette fit tim :-)

Cinsiyeti belli mi :-) ben saatlerce aynada bakardım ama erken hissettim yavrumu çok şükür. Gayette fit tim :-)
Haftaya gidecem doktora bende cinsiyet icin belli olmuştur inşallah:) iste bende hissediyorum biseler ama milletin yorumlari baydii

Bana da sen çocuğu içinde mi büyütüyorsun niye karnın çıkmıyor diyorlar, boşverin takmayın, her bünye farklı, yavrularımız iyi olsun yeter ;)

27 haftalık hamileyim ve karnım son bir ayda belirginleşmeye başladı diyebilirim. Ondan önce biraz göbeğim varmış gibiydi. Daha şimdi hamileyim ben cidden diyorum :) İç karnınız büyükse hemen çıkmıyor göbek. Soranlara da taşımak zor diye evde bıraktım ondan karnım yok deyin. Ben öyle yapıyordum :D :halay:

27 haftalık hamileyim ve karnım son bir ayda belirginleşmeye başladı diyebilirim. Ondan önce biraz göbeğim varmış gibiydi. Daha şimdi hamileyim ben cidden diyorum :) İç karnınız büyükse hemen çıkmıyor göbek. Soranlara da taşımak zor diye evde bıraktım ondan karnım yok deyin. Ben öyle yapıyordum :KK70: :halay:[/QUOT
Yok illa kilo alcaz ilk aydan belli olcak o cocuk :)) delirtti beni bi tanesi artik doktora sorcam yani o kıvama geldim :)) evde biraktim guzel cevap ;)))

Canim hiiic takma bebek saglikli mi saglikli gerisini bosver 50 kiloyla hamile kaldim suan 59 kiloyum 35. 5 aylik hamile gibiyim :)

Back
X