Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay iste bazisi diyor ki seninki kiz karnı o yüzden sismez hemen kimisede bebek iyi mi sismiyor diyor :) bebek gayet saglikli şükür.. Ben kilo derdinde degilim zaten:) seninkinide Allah bagislasin canimmDoğumdan sonraki fit vücudunu gören kıskanıyor Can'ım bunu düşün. Malesef kızımda gebeliğimi 3 hafta yaşadım karnım o Zaman çok şişmişti![]()
Cinsiyeti belli miAy iste bazisi diyor ki seninki kiz karnı o yüzden sismez hemen kimisede bebek iyi mi sismiyor diyor :) bebek gayet saglikli şükür.. Ben kilo derdinde degilim zaten:) seninkinide Allah bagislasin canimm
Haftaya gidecem doktora bende cinsiyet icin belli olmuştur inşallah:) iste bende hissediyorum biseler ama milletin yorumlari baydiiCinsiyeti belli miben saatlerce aynada bakardım ama erken hissettim yavrumu çok şükür. Gayette fit tim
![]()
Zorla taktiriyolar iste canim seninde mi belli olmadi fazla :)Bana da sen çocuğu içinde mi büyütüyorsun niye karnın çıkmıyor diyorlar, boşverin takmayın, her bünye farklı, yavrularımız iyi olsun yeter![]()
Amin Allah razı olsun cümlemizin gonlundekini hayirli kilip önüne sunsun Rabbim :)İyi hadi Allah gönlüne göre versin Can'ım![]()
27 haftalık hamileyim ve karnım son bir ayda belirginleşmeye başladı diyebilirim. Ondan önce biraz göbeğim varmış gibiydi. Daha şimdi hamileyim ben cidden diyorum :) İç karnınız büyükse hemen çıkmıyor göbek. Soranlara da taşımak zor diye evde bıraktım ondan karnım yok deyin. Ben öyle yapıyordum![]()
[/QUOT
Yok illa kilo alcaz ilk aydan belli olcak o cocuk :)) delirtti beni bi tanesi artik doktora sorcam yani o kıvama geldim :)) evde biraktim guzel cevap))
Sen hamis misin canim :)
Hamileyim şuan. 7 haftalık Göbüşüm var kilolu değilim ama azcık fazla yesem göbüş şişiyor malesefSen hamis misin canim :)
Masallah :) normalde bu duruma sevinmek gerek iste insan psikolojisi ile oynuyorlar:)Canim hiiic takma bebek saglikli mi saglikli gerisini bosver 50 kiloyla hamile kaldim suan 59 kiloyum 35. 5 aylik hamile gibiyim :)
Insallah canim Rabbim hayırlısı ni versin :)Değilim canim INŞALLAH olurum![]()