Merhaba hanımlar. Yeni katıldım. Paylaşmak istediğim bir durum war. Eşimle aynı iş yerindeyiz 2 yıldır. Yalnız bir sorun war ki çalışan bayanın biri çok rahat. Tüm erkeklerle konuşurken . Geçen hafta da eşim ve bir arkadaşı yemeğe giderken peşlerine takılmış öğle arası. Ben bayan bi ark.la yemeğimi yerken tesadüfen gördüm . Ve gidemezsin deyip engel oldum. Eşimde iyi yaptın peşimize takılmıştı dedi. Ama hala çok sinirleniyorum düşündükçe
Merhaba hanımlar. Yeni katıldım. Paylaşmak istediğim bir durum war. Eşimle aynı iş yerindeyiz 2 yıldır. Yalnız bir sorun war ki çalışan bayanın biri çok rahat. Tüm erkeklerle konuşurken . Geçen hafta da eşim ve bir arkadaşı yemeğe giderken peşlerine takılmış öğle arası. Ben bayan bi ark.la yemeğimi yerken tesadüfen gördüm . Ve gidemezsin deyip engel oldum. Eşimde iyi yaptın peşimize takılmıştı dedi. Ama hala çok sinirleniyorum düşündükçe
He suclu yani kadin?
Gidemezsin diye siz neden mudahale ediyorsunuz anlamadim,esinizin agzi yok mu? Kibarca ozel birsey gorusecegiz sizinle baska gun yemek yeriz diyememis mi?
Ay benim iş yerimde de var böyle biri
Kocasını bulunmaz hint kumaşı sanıyor, her daim takipte
Yapmayın, inan dışarıdan çok kötü görünüyor böyle hanımlar
İki yıldır hiç bi sorun olmadı kıskançlıl göstwrisi vs de yapmam ama dediğim gibi kişiye göre tepki verdim bikaç şeyden rahatsz olduğum için. Eşim beni görünce yanıma gelmişti ben de burda ye dedim.somra onşarın yanına söylemeye gitmiş benimle yiyeceğini .işte be o an gidemezsin tepkisini verdim.
bende hep evli erkeklerin pesine takiliyorum isyerinde. gunahi artik yedigim mantilarin boynuna
bu arada bana biri gidemezsin dese sana ne der inadina giderdim. kocanida rezil etmissin kendinide. kocalarinizda pek kiymetli benim kocamda gidiyor yemeklere. afiyet olsun diyorum