Sinir, halsizlik, mutsuz hissetme sebebi? ?

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Uzun zamandır kendimi
Çok huzursuz, halsiz, gergin vs... hissediyordum
Yani gün boyu otursam bile çok bitkin oluyordum
Geçen hafta kan tahlili vermiştim bu yüzden
Sonuçlarım çıktı
Aşırı derece de D vitamini eksikliğim varmış ve
Bu durumu mu tetikleyen buymuş
Şimdi destek almaya başladım, hafta sonu da biraz güneşlenecegim balkonumda umarım işe yarar
Burada bununla ilgili çok fazla konu açılıyor bence sizlerde bir kan testi yaptırın.
Sağlıcakla...

Ben de de var bu aralar.Hipotiroidi hastası olduğum için o yüzden herhalde diyordum,aynı şikayetler oluyor çünkü,belki D vitamini eksikliğinin de vardır.:KK64:

Ben de de var bu aralar.Hipotiroidi hastası olduğum için o yüzden herhalde diyordum,aynı şikayetler oluyor çünkü,belki D vitamini eksikliğinin de vardır.:KK64:
Troidte bunu tetikliyor ama
Çok şükür ki bende o konularda sıkıntı çıkmadı
Troid, şeker, kansızlık felan filan
Ama D vitamıni resmen yok denecek kadar azmis

bende hipotroidi hastasıyım ve beyaz tenli olduğumdan güneşe çıkmam hiç d vitamini düşük çıktığından dr destek damla vermişti şimdi iki üç güne bir bir kaşık zeytinyağına 8-10 damla damlatıp içiyorum çok önemli aslında ihmal etmemek lazım geçmiş olsun.

bende hipotroidi hastasıyım ve beyaz tenli olduğumdan güneşe çıkmam hiç d vitamini düşük çıktığından dr destek damla vermişti şimdi iki üç güne bir bir kaşık zeytinyağına 8-10 damla damlatıp içiyorum çok önemli aslında ihmal etmemek lazım geçmiş olsun.
Teşekkür ederim :KK19:

O yorgunluk halsizlik bende de var
Neden diye dusunuyordum halbuki geçen hafta kemiklerim için D vitamini takviyesi verildi ama yorgunluğun sebebinin o olacağını düşünmemiştim

Aynı sorun bende de var sadece Demir, B12 ve yok denicek kadar D vit. eksikliği, 2 ay ilaç kullandım ama benc değişen bişey olmadı hala bu durumlar devam ediyor

Bende de var hepsi bende önümüzdeki hafta içine randevu aldım gideceğim inşallah bir çok teste bakılacak aşırı yorgunluk, erkenden uyuma, aşırı baş çevresi terleme(yastığım uyandığımda sırıksıklam saçlarımda aynı şekilde), saç dökülmesi mevcut :işsiz:sizin belli olmuş en azından bol bol d vitamini almalar inşallah:KK53:

Aynısı aynısı bende de var :uykucu: ama ben 15 temmuz gecesinden beri vücudumdaki tüm değişiklikleri darbeye bağladım... Darbe yüzünden böyleyim yakında geçecek diyorum :ıslık: Bu aralar ola ki hamile kalırsam ben yine 15 temmuz gecesine bağlayacağım sanırım :KK48: vücudumdaki tüm git gellerin sorumlusu o darbe gecesi :sinirli:

Troid ve başka yandaş hastalık yoksa zaten vitamin eksikliği oluyor sebep. Bizim doktorumuz d vit. ampul alıp kullanabilirsiniz demişti.

Uzun zamandır kendimi
Çok huzursuz, halsiz, gergin vs... hissediyordum
Yani gün boyu otursam bile çok bitkin oluyordum
Geçen hafta kan tahlili vermiştim bu yüzden
Sonuçlarım çıktı
Aşırı derece de D vitamini eksikliğim varmış ve
Bu durumu mu tetikleyen buymuş
Şimdi destek almaya başladım, hafta sonu da biraz güneşlenecegim balkonumda umarım işe yarar
Burada bununla ilgili çok fazla konu açılıyor bence sizlerde bir kan testi yaptırın.
Sağlıcakla...
güneş şifa versın sana canım bende de aynı sorun var bende deneyeyım

Tatilsizlikten işte bunlar hep...
Oysa şimdi güneşleniyor olaydık havuz başında,deniz kıyısında hiç bir eksikliğimiz çıkmazdı ki..:63:
Oyyy ne çok isterdim ne çokk, izinlerimiz iptal olmasa şimdi deniz kıyısındaydım:kızgın:

Siz de benim gibi tatil hastasısınız, gözümden kaçmıyor:KK48:

Kendimi sürekli suyun içinde hayal ediyorum ciddi anlamda hastayım sanırım, deniz deniz deniz diye ölecem:ruh:

Bende de var hepsi bende önümüzdeki hafta içine randevu aldım gideceğim inşallah bir çok teste bakılacak aşırı yorgunluk, erkenden uyuma, aşırı baş çevresi terleme(yastığım uyandığımda sırıksıklam saçlarımda aynı şekilde), saç dökülmesi mevcut :işsiz:sizin belli olmuş en azından bol bol d vitamini almalar inşallah:KK53:
Ayy baş terlemesi de d vitamini eksikliğinden diye biliyorum
Rabbim sizinde sıfanizi versin
Ertelemeyin

Back
X