Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok erteleyemem artık psikolojim bozuluyor resmen gece uyanıyorum terlemem vücutta yok sırf kafa saçlar ense Bir eksiklik var bakalım bulacağız inşallah size de geçmiş olsun
Aynısı aynısı bende de var ama ben 15 temmuz gecesinden beri vücudumdaki tüm değişiklikleri darbeye bağladım... Darbe yüzünden böyleyim yakında geçecek diyorum Bu aralar ola ki hamile kalırsam ben yine 15 temmuz gecesine bağlayacağım sanırım vücudumdaki tüm git gellerin sorumlusu o darbe gecesi
Yok erteleyemem artık psikolojim bozuluyor resmen gece uyanıyorum terlemem vücutta yok sırf kafa saçlar ense Bir eksiklik var bakalım bulacağız inşallah size de geçmiş olsun
Aynı sorun bende de var sadece Demir, B12 ve yok denicek kadar D vit. eksikliği, 2 ay ilaç kullandım ama benc değişen bişey olmadı hala bu durumlar devam ediyor
Bu arada bu sıkıntılar bende de mevcut, ben çoluk çocuk hava sıcak filan bunlsra bağlıyordum ama kan vereyim en iyisi..
Ben de tesettürlüyüm.
Aldığım güneş yeterli değil mi ki, avuç içimizden alsak yeter diye biliyorum ama...
Daha fazla güneşlenmek için,iç huzurum için tatil istiyorum Allahım tatilll güneşşş suuu
Ayy demeyin demeyin
Vallahi ben de soğuğa yakın su ile duş alıyorum, alırken de hep denizdeymişim gibi düşlüyorum
Resmen saçmalıyorum haa ama yalnız olmadığımı bilmek hoşuma gitti