Sinir, halsizlik, mutsuz hissetme sebebi? ?

Ayy baş terlemesi de d vitamini eksikliğinden diye biliyorum
Rabbim sizinde sıfanizi versin
Ertelemeyin
Yok erteleyemem artık psikolojim bozuluyor resmen gece uyanıyorum terlemem vücutta yok sırf kafa saçlar ense :işsiz:Bir eksiklik var bakalım bulacağız inşallah size de geçmiş olsun:KK36:

Aynısı aynısı bende de var :uykucu: ama ben 15 temmuz gecesinden beri vücudumdaki tüm değişiklikleri darbeye bağladım... Darbe yüzünden böyleyim yakında geçecek diyorum :ıslık: Bu aralar ola ki hamile kalırsam ben yine 15 temmuz gecesine bağlayacağım sanırım :KK48: vücudumdaki tüm git gellerin sorumlusu o darbe gecesi :sinirli:
Benimde öyle inanın
Kafam allak bullak
Ne ise ne derse odaklanamıyorum
Hep o darbe mahvetti psikolojilerimizi

Aynı sorun bende de var sadece Demir, B12 ve yok denicek kadar D vit. eksikliği, 2 ay ilaç kullandım ama benc değişen bişey olmadı hala bu durumlar devam ediyor
Sizin D vitamını emilimi ile sıkıntınız olabilir
Bence doktorunuza tekrar gidin

Bu arada bu sıkıntılar bende de mevcut, ben çoluk çocuk hava sıcak filan bunlsra bağlıyordum ama kan vereyim en iyisi..

Ben de tesettürlüyüm.
Aldığım güneş yeterli değil mi ki, avuç içimizden alsak yeter diye biliyorum ama...
Daha fazla güneşlenmek için,iç huzurum için tatil istiyorum Allahım tatilll güneşşş suuu :mad:

Oyyy ne çok isterdim ne çokk, izinlerimiz iptal olmasa şimdi deniz kıyısındaydım:kızgın:

Siz de benim gibi tatil hastasısınız, gözümden kaçmıyor:KK48:

Kendimi sürekli suyun içinde hayal ediyorum ciddi anlamda hastayım sanırım, deniz deniz deniz diye ölecem:ruh:
Aynen ben de...
Sürekli duştayken bile denizde daldığımı hayal ediyorum...:dondurma:
Ne fena durumdayız!!!! :KK23:

Aynen ben de...
Sürekli duştayken bile denizde daldığımı hayal ediyorum...:dondurma:
Ne fena durumdayız!!!! :KK23:
Ayy demeyin demeyin:KK43:
Vallahi ben de soğuğa yakın su ile duş alıyorum, alırken de hep denizdeymişim gibi düşlüyorum :olamaz::rolleyes::rolleyes:
Resmen saçmalıyorum haa ama yalnız olmadığımı bilmek hoşuma gitti:21:

Back
X