Sinir harbi!

Ben de esime kizdim zaten hepte ona kizarim neyse kizim banyoda tuvaletini yaparken anne babam nereye gitti dedi cehennemin dibine kadar yolu var dedim tee 10 adim ilerdeki odadan duymus daha neler soyleyecemde susuyorum.

Ya sadece o olsa ne. İşte bazen bıktım bu evden diyorum sonra çok deli pişman oluyorum şöyle bi ev için insanlar yollarca borca giriyor savaşta ev kaybediyorlar diye. Çocuklarını kaybeden annenler yeter ki şımarsın yanımda olsunlar diye üzülüyorum ama hepsi bağırıp sakimleşince geliyor aklıma
Bek de bir kaç defa bağırdım, anemi de babamı da kırdım ama içime yer etti, çocuğuma da bir iki sesim yuksrldi ama zorladım kendimi hep. Sen de zorla canım zor biliyorum ama zihnini başka şeylere odakla,10 a kadar saymayı dene derin nefes al, o da olmadı abdest al uzan bi beş dakika. Hiç faydası yok diyorsan bilemiyorum arrik.

Esime cok kizdigim seyler oluyor ama o benden daha sinirli oldugu icin birsey diyemiyorum olan bana oluyor mutsuzluk halsizlik bas donmeleri olarak bana geri donuyor.ama sinirimi cocugumdan cikarmam o benim en kiymetlim..

Ben de esime kizdim zaten hepte ona kizarim neyse kizim banyoda tuvaletini yaparken anne babam nereye gitti dedi cehennemin dibine kadar yolu var dedim tee 10 adim ilerdeki odadan duymus daha neler soyleyecemde susuyorum.
O lafı annem çok kullanırdı sinirlenince aklıma geldi küçükken çok güldüm :)

Esime cok kizdigim seyler oluyor ama o benden daha sinirli oldugu icin birsey diyemiyorum olan bana oluyor mutsuzluk halsizlik bas donmeleri olarak bana geri donuyor.ama sinirimi cocugumdan cikarmam o benim en kiymetlim..
Ben genel olarak herkese sinirimi direk kendinden çıkarıyorum eşimeyse eşime,çocuğaysa çocuğa. Aslımda çok sabırlı biriyimdir. Hatta görümcem (liseden beri arkadaşım) senin sabrına hayranım ben senin gibi olamıyorum derdi. Ama işte bu bağırma huyu yeni çıktı. Aslında bağırdığım çoğu seyde haklıyım ama değmez üç günlük dünyada.

merhaba hanımlar.
Benim derdim son zamanlarda ki sinirim. Bitmiyor tükenmiyor maşallah. Geçen gün annemle tartıştım,eşimle hergün atışacak bir sebep buluyorum,çocuklar ona keza.
Aslında çoğu seyde haklıyım mesela
Annemi aradım geçenlerde,eşimin uzak ana sık görüştükleri bir akraba çok hasta hiç de ziyarete gidemedim çocuklar yüzünden eşimde yemekte sende gitsen iyi olur aslında dedi çocuklara annenler bi saat baksın gidip gelelim zAten adam 15-20 dakikadan fazla oturamıyor dedi. Aradım annemi dedim böyle böyle mızmız konuşuyor babaanneleri Yok mu ben gelemem siz getirin. Kan beynime sıçradı resmen Yok tamam gerek Yok dedim kapattım. WhatsApp san yazmış bana trip mi atıyorsun diye,bende hayır babaanneleri gelir bakar dedim nitekim geldi baktı gidip gelmemiz de 1 saati biraz geçti. Ailecek 2 senedir zor zamanlar geçirdik 14 ay babam tutuklu yargılandı sonunda çıktı 6-7 ay oldu ama bu zor günlerde annemi çok el üstünde tuttuk maddi manevi. Eşim kendi ailesiyle ilgilenmediği kadar ilgilendi keza ablam ve eniştem de. Tam bir aile olduk diyebilirim zAten şeker hastalığının verdiği bi sinir var. Ama her duyduğuna küsen kırılan birimin konuşurken biraz daha saygılı olması gerekmez mi.
Bu arada ilk annemi aradım çünkü annem sürekli bu çocuklar babaanneyi daha çok görüyor ona daha düşkünler diye sürekli laf sokup küslük yapıyor.
Bunun gibi aslında haklı olduğumu düşündüğüm sebeplerde eşimle de atışıyorum allahtan adam bana uymuyor da kavga çıkmıyor. Hele çocuklara kızınca on dakika olmadan ben gereği vardı diye kendime kızıyorum ama sonra yine sinirleniyorum. Son 2 Ayda iyice arttı bu. Artık yorgunluktan mı kaynaklı bilmiyorum ama ne yapmam lazım bilemiyorum.
Sinir için iyi gelen neler tavsiye edersiniz
Yaşananlar birikmiş belli ki bi değişikliğe de ihtiyacınız var. Bi de kan degerlerinizebaktirdiniz mi hiç demir b12 vs ? Benim degerlerim düştüğünde çok gergin oluyorum

Yaşananlar birikmiş belli ki bi değişikliğe de ihtiyacınız var. Bi de kan degerlerinizebaktirdiniz mi hiç demir b12 vs ? Benim degerlerim düştüğünde çok gergin oluyorum
Ya büyük ihtimal Demir düşüklüğü oldu. Arkadaşlar tiroid dedi o hiç aklıma gelmedi ona da bakayım. Ben en iyisi yakın zamanda kan vereyim bi . Tabi 14 ay süren zorlu süreç geçti ki o dönem hamileydim oda yeni yeni çıkıyor olabilir. Hepsi deneninde olmazsa psikolog yardım alacağım gibi. Böyle bağıran bi eş bi evlat bi anne olmak en son isteyeceğim sey

Anlattığın 2 konuda da sinirlenmen normal bence, haklı gördüm seni, ama çok aşırı tepki veriyorum diyorsan öfke kontrolü ile ilgili kitaplar okuyup orda yazan teknikleri uygulayabilirsin, sonuçta insanız ,olaylara ve kişilere tepki vermek sağlıklı birşey ama tepkiyi dozunda ve yerinde koymak lazım, kendine çok yüklenme.

dün müthiş sinirlendim dışarıda olmasam sinirden deli gibi ağlayacaktım. ama sonra saymaya başladım baya dışımdan keçilerimi 1,2,3,4 diye 100’e kadar saydım ve gariptir işe yaradı tavsiye ederim. bundan sonra hep bunu yapacağım ben.:KK73:

Burda belki bitki çayları ben bileyim tütsü mütsü tavsiyesi alırsam diye bekliyorum. O tarz seyleri de deneyip sonunda çözümü olmazsa bi psikoloğa gideceğim gibi gözüküyor.
Rezene çayı rahatlatır.

Defne yaprağı veya adacayı yakıyorum negatıf enerjı cıksın diye camları açıyorum. Evın her tarafını dolaşıyoru . Her şeye kızmaya başladığımda işi bıraktım rahatladım ama sizin ki nasıl olur bilmem.

Melisa papatya kaynatın yok canım bizim sabrımız yok ondan bana da oluyo arada insan az nefes almak istiyor bende bağırıp çağırıyorum sonra insan üzülüyor bunlar aşırı yorgunluktan artık yetememe hissi.

Back
X