merhaba hanımlar.
Benim derdim son zamanlarda ki sinirim. Bitmiyor tükenmiyor maşallah. Geçen gün annemle tartıştım,eşimle hergün atışacak bir sebep buluyorum,çocuklar ona keza.
Aslında çoğu seyde haklıyım mesela
Annemi aradım geçenlerde,eşimin uzak ana sık görüştükleri bir akraba çok hasta hiç de ziyarete gidemedim çocuklar yüzünden eşimde yemekte sende gitsen iyi olur aslında dedi çocuklara annenler bi saat baksın gidip gelelim zAten adam 15-20 dakikadan fazla oturamıyor dedi. Aradım annemi dedim böyle böyle mızmız konuşuyor babaanneleri Yok mu ben gelemem siz getirin. Kan beynime sıçradı resmen Yok tamam gerek Yok dedim kapattım. WhatsApp san yazmış bana trip mi atıyorsun diye,bende hayır babaanneleri gelir bakar dedim nitekim geldi baktı gidip gelmemiz de 1 saati biraz geçti. Ailecek 2 senedir zor zamanlar geçirdik 14 ay babam tutuklu yargılandı sonunda çıktı 6-7 ay oldu ama bu zor günlerde annemi çok el üstünde tuttuk maddi manevi. Eşim kendi ailesiyle ilgilenmediği kadar ilgilendi keza ablam ve eniştem de. Tam bir aile olduk diyebilirim zAten şeker hastalığının verdiği bi sinir var. Ama her duyduğuna küsen kırılan birimin konuşurken biraz daha saygılı olması gerekmez mi.
Bu arada ilk annemi aradım çünkü annem sürekli bu çocuklar babaanneyi daha çok görüyor ona daha düşkünler diye sürekli laf sokup küslük yapıyor.
Bunun gibi aslında haklı olduğumu düşündüğüm sebeplerde eşimle de atışıyorum allahtan adam bana uymuyor da kavga çıkmıyor. Hele çocuklara kızınca on dakika olmadan ben gereği vardı diye kendime kızıyorum ama sonra yine sinirleniyorum. Son 2 Ayda iyice arttı bu. Artık yorgunluktan mı kaynaklı bilmiyorum ama ne yapmam lazım bilemiyorum.
Sinir için iyi gelen neler tavsiye edersiniz