sinir hastası babam :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ASENK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.310
448
merhaba kızlar,biraz içimi dökmek için buraya yazmak istedim.Benim babam mesleğinden dolayı artık bana kalırsa sinir hastası olmuş.Evde her şeye bağırıyor en küçük bir şeyde bizi azarlıyor.Dün yine bir şey oldu ve benim ağzımdan 'her b.ku da bilme' gibi bir laf çıktı.Tam özür dileyecekken (yaptığım hatanın farkındayım ve bazen o kadar bağırıyor ki bize laflarım ağzımdan kaçabiliyor :() bana öyle bir tokat attı ki ne olduğumu şaşırdım.Şok olmuş bir şekilde odama gittim ağlayamadım bile o kadar şok oldum.Ne kadar ayıp etsem de bunu haketmediğimi düşünüyorum.Başkası olsa nasıl kibar olur ama bize afedersiniz köpek gibi davranıyor.Canımın acısını geçtim kalbimdeki yarayı hiç silemicek bu sefer.Biraz sakin olsa ben özür dileyecektim gerçekten ben afettirmeye çalışıcaktım kendimi öyle bir tepki verdi ki içimden zerre özür dilemek gelmio :( (bu arada nasıl bir vurduysa galiba çenem çıktı çok ağrıyor hareket ettirince gıcır gıcır ediyor offff :((():5::5::19:

çok üzüldüm:( evet babanla o şekil konuşman çok yanlış olmuş ama tabiki babanın sana vurması da bir o kadar yanlış.. bence sakinleş.. baban sonuçta.. bir süre sonra özrünü dile bence o da pişmandır.. baba kız tamir edersiniz yaraları.. tabi babanı tanımıyorum sürekli mi şiddet uygulayan birisi bilemiyorum.. umarım değildir..

Buraya bile acik acik yazamamissin ama babana soyleyebilmissin. Bence agzindan cikana dikkat et. Bi cocuk ne zorluklarla buyuyor insan yasayinca goruyor. O yuzdne git ozur dile bidaha da dikkat et agzindan cikan sozlere. Senin kalbin kirildiysa babani.ki nasil kirilmjstir, kendi yetistirdigi cocuk kalksin oyle desin:50:

evet çok haklısınız ama yine de biraz benim de sakinleşmem gerekiyor hemen özür dileyecek gibi değilim :( :43::43:

sen de sakinleş bu arada baban da sakinleşmiş olur.. tekrar kavga alevlenmesin.. güzel güzel özür dilersen konuşursan sorunlarınızı çözersiniz umarım..

Baban da eminim isteyerek vurmamistir, sakinlesince gider ozur dilersin. Kiyamaz affeder. Insan cocuguna kiyamiyo hic

Birazda sen babana hak vermeye çalış, evet öfke hoş birşey değil ama ortamı evlatlar yumşatabilir, bazen sen haklısın, sen diyorsan doğrudur diyebilmeli insan. Böyle birşeyin ağızdan çıkması için baya bir birikme olmuş anlaşılan.Umarım aranızdaki sorunları çözer ve bir sonuca bağlarsınız. Bugün kızarız fakat yarın onlara hak veririz, gönlünü al bence babanın,senin ılımlı yaklaşıp sorunları güzelce dile getirmen birçok şeyi düzeltir.

o lafı da kimse kaldıramaz yani ben babama desem şuan kestiremem nasıl tepki verceğini, baba için çok ağır bi kelime. Bu konuda tepkisiine bişey diyemem ama diğer zmnlarda böyleyse bi tavsiyem olacak ; babam bi zamanlar bi sebepten dolayı aşırı gergindi evde huzur kalmamıştı, bende yeşilçayla sarı kantaron otunu karıştırdım babacığım bu cay kilo almayı önlüyo ve kalbe iyi geliyo dedim 1-2 ay her gün 2-3 bardak içti baktım ki sakinleşmiş :21:

Back
X