Sinir krizi gecirdi esim rezill oldum

Eski konularınıza baktım da siz çok garipsiniz hadi diyelim bu konuda haklısınız ama önceki konularda adam ne derse size batmış sizinle sohbet bile edemiyor bana kalırsa. Siz eşinizi sevmiyorsunuz önce bunu sorgulamaktan başlayın

valla ben elimde kaldın lafını kaldırabiliyorsam oda benim her dediğimi kaldıracak. terbiyesizliğin lüzumu yok.

Kadının kocasına 'it herif' demesi boşanma sebebi
Yargıtay, şiddetli geçimsizlik yaşadığı kocasına “it herif” diyerek hakaret eden kadını kusurlu bulup, bunu boşanma sebebi saydı.
Bu bile kusur iken sizn ki hiç olmamış.Yumuşak davranın biraz daha eşinize karşı,sakin olun

Her konunuz esinizle ilgili ya.
Kizinizin saclarini kazitma onerisi aldiginiz konuda bile esinizle ilgili ozel bi durumu paylasmissiniz.
Bi insanin derdi zoru nasil tek bir adam/ kadin olabilir ya?
Ikinizde de saygi yok.
O zavalli kiz cocuguna yazik.

Elimde kaldın ile alacak biri çıkar elbeti aynı kefeye koyamıyorum. Sizde "sende benim elimde kaldın, atsam atamıyorum satsam satamıyorum" falan deseydiniz anlardım. 3. Şahıslara hiç giriş yapmamalıydınız.

Siz neden ağzınızdan çıkanı önce düşünmeyi denemiyor sunuz? Sanırım genel sorununuz bu çünkü.

Not: bir erkek "boşayamıyorum da" diyorsa bundan "ters" olduğunu anlamazdım. İşte evlendim seninle bir kere iyi kötü seviyoruz manasına geldiğini düşünürdüm :)

Sizin lafınız ağır tamam da, sanki kocanız kibarlıktan kırılıyor. Ağır laf duymak istemiyorsa, haddini bilsin, düzgün konuşsun madem. Eski konularınızı tam bilmiyorum ama kavgalarınız apartmanı ayağa kaldıracak kadar büyüyorsa, sevgi saygıdan pek eser kalmamıştır. Boşanmak niye ters? Böyle bir ilişkiyi sürdürmekten daha ters olamaz herhalde.

Onun dediği kötüde kötüye neden kötü karşılık veriyorsunuz ki? Şahsen sizin cevabınız en sabırlı insanı bile çileden çıkarır

3 gundur kavgaliydik.
Bugun tekrar alevlendi.
Cok agir hakaretler etti.
En son sen elimde kaldin dedi.
Bosuyamiyorumda bisanmak ters.
Hani o manada kurtulamiyorum elimde kaldin gibisinden.

Bnimde çok zoruma gitti agladim sinir krizi gecirdim ve elinde kaldiysam alicak biri elbet cikar dedim.
Gerisini hatirlamiyorum.

Ofkeden deliye döndü.
Cildirdi.
Apartman ayaga kalkti.
Komsular ewe dolustu zor saknledti.
Ewi yikti gecti.

Cok mu agir laf gerckten.
Ama hkketti suan cok kotuyum
Haketmiş o söylerken bişey yok sen söyleyincemi kabahat

Bu yaşadığınız durumda herkeslere rezil kepaze olup neden ısrarla evli kalıyorsunuz neden boşanmak ters? Boşanmak sizin durumumuzda gayet medeni bir olay olacaktır, gerçekten bazı hayatlar çok ama çok tuhaf.

Ya onun dedigi
Elimde kaldin nedir ya .

Ewet aslnda agir olabilir ama cok zoruma gitti

bir erkeğe başkasıyla da yatarım anlamıda olan bir cümle kuruyorsunuz sizin ki daha ağır
eğer sizede
elimde kaldın yerine başkalarıda olur çok da güzel olur ama senle uğraşıyorum deseydi belki anlardınız
kullandığınız cümel gerçekten ağır

Söylediğin ağır ama o raddeye getiriyor bu tip erkek milleti. Hem istediğini söyler hem duymak istemez. Yaşadığın rezillikle kalırsın ! Kürekle ağızlarına vurmalık bunlar

Back
X