İyi geceler herkese..
Bu akşam bahsetmek istemediğim bir nedenden ötürü bir kriz geçirdim ve elime ne geçerse fırlatmışım yere. Yüzüm gözüm ağlamaktan davul gibi şiş hala. Yüzümde kırmızı kırmızı lekeler var ve gözlerime kan oturmuş durumda. Resmen biri benim suratımı zımparalamış gibi yara oldu suratım, kılcal damarlarım çatlamış olabilir mi ? Kriz anında şakaklarımdan damarlarım patlayacakmış gibi hissettim. Suratım çok kötü durumda kızlar inşallah kalıcı bir hasar oluşmaz çok kötüyüm hala
canım geçmiş olsun yüzüne buz tut istersen iyi gelir
sinirlendiğim zaman ılık duş alırım ve bir bardak su içer yatarım genelde..yüzünüz geçer bence ama geçmezse doktora gidersiniz..
Acili düşündüm ama vazgeçmiştim, iç kanama falan hiç aklıma gelmemişti içime kurt düştü şimdi......bi acile git derimm canım gecmısolsunnn ...içkanamafalan olur haberın olmazz
geçmiş olsun. ben de geçen gün kendi gözümü morarttım. nasıl becerdiysem artık ...hatırlamıyorum da.. 10 gün geçmedi yaa... kaval kemiğimi de vurmuşum ordaki morluk kaldı..
Acili düşündüm ama vazgeçmiştim, iç kanama falan hiç aklıma gelmemişti içime kurt düştü şimdi......
uyuyamadımfalan demıssın canımmm bu kadar çekene kadar gıtt acile yarım saatını almazkıhemsaglık bu bu kadar boşverdım olma..ne olur ne olmazz enazıdann ıcınrahatlarr...
Sabaha geçmez ise doktora başvurun.
Haklısın boşvermedim aslında ama tek başıma gidemem annemi uyandırmam gerekecek yarında işe gidecek o da çok üzüldü halime.
En iyisi hazırlanıp bi acile gideyim etraftada düzgün bi hastane olsaydı bari...
canım çakmalaracraft diye bir üye vardı onun da stresten kızarmıştı yüzü onunla iletişime geç istersen
yok canim benimki stresten degil
dogum esnasinda oldu
kilcal damarlarim patlamis
gözlerime kan oturmustu
eger arkadasinda böyleyse yani ben kafamdan ikindigim icin böyle oldum
oda böyleyse cok korkmasin 15 gün icinde geciyor ama benim bir kac ay sonra daha feci oldu
simdi onun tahlillerini bekliyorum
zor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?