Sinir krizi geçirdim.. Suratım çarşamba pazarı..

Pinhan1

Huu..
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
197
2
68
İstanbul
İyi geceler herkese..
Bu akşam bahsetmek istemediğim bir nedenden ötürü bir kriz geçirdim ve elime ne geçerse fırlatmışım yere. Yüzüm gözüm ağlamaktan davul gibi şiş hala. Yüzümde kırmızı kırmızı lekeler var ve gözlerime kan oturmuş durumda. Resmen biri benim suratımı zımparalamış gibi yara oldu suratım, kılcal damarlarım çatlamış olabilir mi ? Kriz anında şakaklarımdan damarlarım patlayacakmış gibi hissettim. Suratım çok kötü durumda kızlar inşallah kalıcı bir hasar oluşmaz çok kötüyüm hala

canım geçmiş olsun yüzüne buz tut istersen iyi gelir

sinirlendiğim zaman ılık duş alırım ve bir bardak su içer yatarım genelde..yüzünüz geçer bence ama geçmezse doktora gidersiniz..

bi acile git derimm canım gecmısolsunnn ...içkanamafalan olur haberın olmazz

canım çakmalaracraft diye bir üye vardı onun da stresten kızarmıştı yüzü onunla iletişime geç istersen

geçmiş olsun. ben de geçen gün kendi gözümü morarttım. nasıl becerdiysem artık ... hatırlamıyorum da.. 10 gün geçmedi yaa... kaval kemiğimi de vurmuşum ordaki morluk kaldı..

sinirlendiğim zaman ılık duş alırım ve bir bardak su içer yatarım genelde..yüzünüz geçer bence ama geçmezse doktora gidersiniz..

Bende duş aldım yatmaya çalıştım ama yatamadım sızlıyor yüzüm.. Cidden çok kötü yüzüm aynaya baktıkça daha beter oluyorum. Doktora gideceğim ilk fırsatta. Sağolun..

uyuyamıyorsanız ilaç alın, geçer yüzünüz merak etmeyin, benim gözümde mosmor bir halka oluştu o bile geçt

Acili düşündüm ama vazgeçmiştim, iç kanama falan hiç aklıma gelmemişti içime kurt düştü şimdi......

uyuyamadımfalan demıssın canımmm bu kadar çekene kadar gıtt acile yarım saatını almazkıhemsaglık bu bu kadar boşverdım olma..ne olur ne olmazz enazıdann ıcınrahatlarr...

uyuyamadımfalan demıssın canımmm bu kadar çekene kadar gıtt acile yarım saatını almazkıhemsaglık bu bu kadar boşverdım olma..ne olur ne olmazz enazıdann ıcınrahatlarr...

Haklısın boşvermedim aslında ama tek başıma gidemem annemi uyandırmam gerekecek yarında işe gidecek o da çok üzüldü halime.
En iyisi hazırlanıp bi acile gideyim etraftada düzgün bi hastane olsaydı bari...

hem annenın de içi rahat eder bin bir taksıyee bı saatını almazz zatennn uyuyamamıssın bellı enazından emin olursun bısey olup olmadıgından ınsallah bısey cıkmaz canımmmm..çok çok gecmişş olsunn ..buna sebep olan nedenlerı bılmıyorumama allah yardımcın olsunnn

BEnce geçer sinirden tansiyonunuz filan fırlamışsa o yüzden olmuştur. Hani bazı insanlarında sinirlenince burunlarındaki kılcal damarlar belli olur, sonra geçer ya, öyle birşeydir.

canım çakmalaracraft diye bir üye vardı onun da stresten kızarmıştı yüzü onunla iletişime geç istersen

yok canim benimki stresten degil
dogum esnasinda oldu
kilcal damarlarim patlamis
gözlerime kan oturmustu
eger arkadasinda böyleyse yani ben kafamdan ikindigim icin böyle oldum
oda böyleyse cok korkmasin 15 gün icinde geciyor ama benim bir kac ay sonra daha feci oldu
simdi onun tahlillerini bekliyorum
zor valla

kafadan ıkınmak nedir be canım bassaydın çığlığı kıyameti, inşallah geçer normal doğumdan korkuyorum ben:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…