Sinir krizi geçirdim.. Suratım çarşamba pazarı..

Hicbir sey canindan onemli degil. Dilerim en kisa zamanda toparlarsin canim.

Göz çevremde şakaklarımda kırmızı kırmızı lekeler var böyle çil gibi ama kırmızı..
sol yanağımda yara gibi oldu kabuk kabuk o da kırmızı ve kocaman çok kötü görünüyorum
ben kendimi yere atıp bağırmışım o esnada ıkınma gibi bişeyler yaptım sanırım
yarına randevu aldım cildiyeye, inşallah geçer dediğiniz gibi.
benimkide stresten değil, resmen kafam patlayacak gibi sıktım kendimi ondan oldu

nasıl oldu düzelme var mı?
bu kadar kendini harap etmene ne sebep oldu bilmem ama Allah yardımcın olsun.

nasıl oldu düzelme var mı?
bu kadar kendini harap etmene ne sebep oldu bilmem ama Allah yardımcın olsun.

Gözlerimin şişliği indi biraz sadece.
O korkunç surat hala aynı
Normalde sakinimdir ama kendimi kaybettim, kimseye zarar vermem kendime verdim.
Babamla aram eskiden beri hep bozuktu, baba-kız olayımız yoktur, dün çok ağrıma giden laflar söyleyince film koptu.
Sağolun cümlemizin yardımcısı olsun Allah.

kafadan ıkınmak nedir be canım bassaydın çığlığı kıyameti, inşallah geçer normal doğumdan korkuyorum ben:18:

sorma yaa
ikinmayi beceremedim
bindebir kadinlarda olurmus
alttan ikinacaksin ya
ben dogum esnasinda sadce kafasimi sIkTim
ve patlattim olan bu
normal dogumdan korkma
en guzeli
yine olsa yine yaparim
tarif edilemez bir duygu
hic korkma
sadece ikinma nefes dersleri al yeter

geçer canım hiç merak etme benim kızım (3 yaşında) o kadar çok ağlıyorki kendini sıkıp ağlamaktan bazen oluyor
ilk oldugunda çok korkmuştuk hemen hastaneye götürdük doktorumuz sinirden olduğunu kendini çok sıktığı için olduğunu söylemişti
24 saate kadar falan da geçmişti zaten
geçmiş olsun...

Cildiyeye gitmeni bende arkadaşlarım gibi tavsiye edeceğim ama bunun yanında Gül Yağı ve Buğday Yağı tavsiye ederim.Yüzdeki kılcal damar çatlamalarına ve yaralara iyi geliyor.Geçmiş olsun.

BUĞDAY YAĞI

Hücre yenileyici, selülit için; yanık yara ve diğer cilt problemlerinde kırışıklıklarda etkili olarak kullanılır.

çok geçmiş olsun öncelikle.

ben de çoğu zaman tuvalet konusunda problem yaşıyorum,kendimi çok fazla sıktığım için de yüzüm kırmızı benek benek oluyor,ama bir sürü benekler. birkaç gün kalıyor ama sonra geçiyor. sizin de kendinizi sıktığınız için oluşmuştur bence. geçeceğini düşünüyorum birkaç güne,en fazla bir haftaya kadar.

Çok sağolun..
Evet çok fazla sıkmışım bide bağırmıştım avazım çıktığı kadar gözlerimin çevresindeki damarlar çatlamış az kalsın göze zarar verecekmiş Allah korusun. Doktor bir krem verdi geçer dedi çok şükür.

Bu faydalı bilgi için çok teşekkürler, buğday yağı edineceğim hemen yarın.

Sizede geçmiş olsun sağolun, bende çok ağladım çok sıktım kendimi doktor geçer deyince nasıl rahatladım anlatamam..

bende yaşadım gözlerim çok ağlamama rağmen kan çanağına dönmüştü göz altım morarmış,alnımdaki damarlar atıyordu ,ben burnumu kanattım düşün ve nasıl yaptım o an ellerımi yuzume kapamıstım nasıl sert vurdugmu düşün yanı
sende belkı o anda yuzune zarar vermıssındır ellerinle cunku ınsan o anda emın ol acı duymuyor bence bı bıtkı cayı ıc evınde varsa papatya vb. sakınlestırıcı dınlen ve yarna gecmezse doktra gt gecmıs olsn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…