• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir krizi gecirmek uzereyim....

kendisi yapmayıp karısının ailesini kötüleyip kendi annesini babasını yalasın isteyen insanlardan bende nefret ederim.sorsan senin annene iki laf etmez.senden anasına şiir düzmeni bekler.sen onun ailesinin egosunu şişirmek için mi evlendin eş yerine hizmetçi alsaymış anasına.senin iki güzel laf edesin varsa da etmezsin.kocanın zorlamasıyla.bazen diyorum aptal insan psikolojisinden anlamayan adamların deneme tahtasımıyız.ne yapsan yaranmıyorsun.yapsan da yapmasanda kötüsün nasıl olsa.kocanız yengeç burcu mu acaba?
Aynen yengeç burcu

Aynen yengeç burcu
sizin burcunuz nedir?şimdi yengeci sizinde bir aile olduğunuza ikna etmek?baya bir mesela Allah sabır versin
yengec erkeğinin bir tarafı tırslaktır.
kafasının kopacağını anlayınca geri adım atar.
tabi sadece geri adım atar inadından huysuzluğundan vazgeçmez.
kendisinin bile anlam veremediği tuhaf beklentileri var.
hani diyelim yaptın dediğini yine seni azarlayacak bir şey icat eder.

sizin burcunuz nedir?şimdi yengeci sizinde bir aile olduğunuza ikna etmek?baya bir mesela Allah sabır versin
yengec erkeğinin bir tarafı tırslaktır.
kafasının kopacağını anlayınca geri adım atar.
tabi sadece geri adım atar inadından huysuzluğundan vazgeçmez.
kendisinin bile anlam veremediği tuhaf beklentileri var.
hani diyelim yaptın dediğini yine seni azarlayacak bir şey icat eder.
Aynen dedikleriniz harfiyen doğru. Ben ikizler burcuyum.

Esim simdide neye takti biliyor musunuz ? Neden annesi ile uzun uzun konusmuyormusum ?? Neden kendi annem gibi konusmuyormusum ya sinir oldum elim ayagim titriyor. Zaten sevmiyorum ve kaynanami gormek istemiyorum... Saygimi koruyorum ama esim... Neymis eltimle de iyi olacakmisim ona hurmet edecekmisim ya neden yapayim neden ????
İkisini de sevmiyorum bunu esim biliyor ama o oyle yaptikca kinlenmeye basladim... Nefret ediyorummmm ikisinden de

:KK70:

Aynen dedikleriniz harfiyen doğru. Ben ikizler burcuyum.
ikizler yengeç ilişkisinde yengeç daha olgun bir insan olması lazım.
çocuk gibiyse işiniz zor.
siz işin ciddiyetini görürken o rüyalara yatmıştır.
ikizler pratik ve hareketlidir leb demeden leblebiyi anlar.
.sizin en etkili silahınız ona kendinizi ifade etmeniz.
anlamasa da yüz defa bin defa milyon defa ona sevmediği bir şeyi yaptırmaya zorlayamayacağını ifade etmeniz.
sizin siniriniz bozulacağına onun başı ağrısın.
sanırım onun direncini ondan daha inatçı azimli biri kırabilir.
bir terazi olarak kardeşim yengeç onla hiçbir iletişimim yok
önce insan gibi davranmayı öğrensin bana.
annem poposunu havalandırmaktan bana düzgün davranmayı öğretemedi sonra kolaya kaçıp başa çıkamıyorum dedi utanmadan.
hiç iyi davranmıyorum hiçbir zaman iyi muamele görmedim.iyi ilişkiler karşılıklıdır.
kıskançlığından erkek olmasına rağmen ortasından çatlayacağına garanti veririrm.
benden uzak olsun da kime yakın olursa olsun.

Back
X