Sinir krizi geçiyorum deliricem artık

canım benim seni öyle iyi anlıorumki, benim babamda 2001 de felç geçirdi öncesinde öyle iyi öyle melek bi adamdıki felç geçirdikten snra karakter değişimine uğradı ( doktorların tabiri bu). önceki hlinde neyse tam tersi oldu. o kadar ters aksi huysuz biiriki anlaatmanın tarifi yok evde diken üstündeyiz ama başetmeyi öğrendik.bende kendimi bildim bileli çalışıorum çok şükür mesleğim var üni deyim vs. sen hiç üzülme her kötü günün bi mutlu günü illa gelicek. senin yapman gereken hiç bişiyi kafana takmamaya çalışmak derslerine odaklan yada işine etkilenme Allahım inş yardım eder demekki bak bizide babalarımızla sınıyor.

canım benim seni öyle iyi anlıorumki, benim babamda 2001 de felç geçirdi öncesinde öyle iyi öyle melek bi adamdıki felç geçirdikten snra karakter değişimine uğradı ( doktorların tabiri bu). önceki hlinde neyse tam tersi oldu. o kadar ters aksi huysuz biiriki anlaatmanın tarifi yok evde diken üstündeyiz ama başetmeyi öğrendik.bende kendimi bildim bileli çalışıorum çok şükür mesleğim var üni deyim vs. sen hiç üzülme her kötü günün bi mutlu günü illa gelicek. senin yapman gereken hiç bişiyi kafana takmamaya çalışmak derslerine odaklan yada işine etkilenme Allahım inş yardım eder demekki bak bizide babalarımızla sınıyor.

çok haklısın biz babalarımızla sınanıyoruz annelerimiz de eşleriyle inan kötü huylarına katlanıcam ama aldatma olmasa. umarım herkes yaşadığının karşılığını alır ne yaşattıysa da yaşar ben takmamaya çalışıyorum ama annem...konuşmaya devam edelm lütfen

Arkadaşlar şuan öyle kötü haldeyim ki gözlerimden yaşlar geliyor başım ağrıyor midem kaskatı kesildi stresten. Öyle bir babam var ki ne kadar bazen sevsemde suan ölse de kurtulsak diyorum. Allah cezasını versin diyemicem vermiş vereceği kadar sonu bize dayanıyor. Senelerdir doğru düzgün çalıştığı yok nereye işe girse çıkar bir bahane bulur ama suç hiç onda değildir ona göre. Bıktım artık annem ağzını açamaz karsısındas kadına öyle acıyorum ki bir kız kardeşim var o zaten daha küçük aklı pek ermiyor babama sinir olmaya.. Anlamıyor herşeyden. Babamdan nefret ediyorum şuan bile karşımda elinde birası sigarasıı hergün içen herşeye bahane bulup kızan bağıran bir insan allahın belası . Ne hakkı var beni bu hale getirmeye ben kendim okuyorum çalışıyorum yük olmayı geçtim icra geldi eve ben ödedm biriktirdiğim paramla bıktımmm bıktımm bıktımm yakında mide kanseri olup cıkıcam bu hayvan yüzünden. Bana kızanlar olabilir ama kimse kimsenin derdini çekmeden bilemez evet o düşüncesiz bir hayvan yeter ona saygı duyduğum cehenneme kadar yolu var.
Kimse bana annen boşansın filan demesin yok öyle birşey yok bisim ailede boşansa zaten babam ona öldürür öyle psikopat bir insan. Yeryüsünde benim durumumda olan bu kadar pis bir adam babası olan varmı merak ediyorum..
Çare yok sanırım benim bu durumuma en iyisi ölmek bıktım.

cnm çeken bilir çilesini haklısın allah babanı isla etsin bol bol dua et allah yardım eder sabırlı ol ölmek çare değil

allah herkese akıl fikir versin ana baba oluyorlar lafa gelince biz büyüğüz diyorlar ama yaptıklarını 5 yaşındaki çocuk bile yapmıyor bazen onlar gibi ana baba olacaksak diye korkuyorum yinede sabret kardeşim allah ıslah etsin de dua et başka yapacak birşey yok atsan atılmıyor satsan satılmıyor ne yapalım işte

Back
X