• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir krizi ile gelen hissizlik

nefeskesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
776
191
123
İstanbul
merhaba hanımlar oncelikle allah herkesin yardımcısı olsun

evet, boslugun ortasında asılı kalmıs gıbıyım.. bundan oncede krızlerım olmustu bu gibi siddetli degildi.

Son düzenleme:
bır suru zıncırım var kacıp gıtsem nasıl tutunurum bılmıyorum. maddıyatım yok. herkes kendı ısteklerı ıcın bır maddıyat bulabılıyor. gercekten kulkedısı gıbıyım
bır doktora gorun dıyeceksınız gıttım 5 dk surmedı devlette muayem, ılacı dayadı.
ozeller cok pahalı param yok. bunu desteklıcek aılemde yok babamın en son dedıgı cumle ''ne var psıkoljınde kendını sartlandırıyorsun hıc bır seyın yok '' cogu seye gırmıyorum aılemın bencıllıgınden dolayı taslayabılırsınız ama artık hanı bana neden yoksunuz dıye bencıllestıım bende . nasıl bukadar goremeden 3 senede hayatımı zındana cevırebıldım? nasıl ana babaya ozlem bu? neye hasretım de bukadar?

yanlış anlamayın ama yaşınızda 27 yani neden hala o evdesin neden evlilik düşünmüyosun ?
o zaman belki daha mutlu olursunuz ?

dualar edıyorum surekli benim icin etmenızıde ıstıyorum. adak bıle adadım bılıyormusuz buna hala sasırıyorum, cunku bu tarz eylemlere uzaktım durumumdan cektıklerımden rabbım habersız degıl, lutfen dualarızda benıde eksık etmeyın.

yanlış anlamayın ama yaşınızda 27 yani neden hala o evdesin neden evlilik düşünmüyosun ?
o zaman belki daha mutlu olursunuz ?

yok anlamıyorum :) evlılık bır kurtulus olabılırmı bukadar dagılmıs duygularımdan sonra o adama ne verebılırım, nasıp kısmet ıslerı bıraz da bunlar haklısınız bır ara bende cok dusundum lakın uygun kısı yada evlılık durumunun sorumlulugunu almak ıstemeyen kısıler cıktı karsıma yanı her yonden teker teker degıl hep bırden geldı.. hayatımın her alanında sınanıyorum 3 senedir duzgun bır yerı yok .

Her seye bir kenara birakin. En buyuk onceliginiz is bulmak anladigim kadariyla. Hedefiniz kamu mu ozel kesim mi bilmiyorum ama elinize bir defter alin baslayin internette hangi ilanlar varsa ve aranilan ozellikler neyse her bir sayfaya not alin. Eksik oldugunuz konulara calisin her gun. O bembeyaz sayfa her gun biraz daha dolsun. Aralarda sizi eglendirecek bir seyler yapin. Maddi olarak zorluk cekiyormussunuz o yuzden ya bir moda blogu makyaj blogu sevdiginiz bir sey internetten takip edin.

Bu sure zarfinda asla ailenizle olumsuz yonde iletisim kurmayin. Daha once denemissiniz olmamis. O yuzden notr olun yemeginizi yiyin odaniza girin is bulmaya yogunlasin. Birde size nacizane tavsiyem ne kadar cok is gorusmesi o kadar yeni bir bilgi demek. Boyle boyle sakin kalmayi ogrenicek ayni hatalari yapmicaksiniz. Hedefiniz gerceklestiginde alicaginiz guzel is kiyafetlerini yeni insanlarla yeni mekanlarda gecireceginiz guzel vakitleri dusunun.

Tam simdi unutun ailenizi sorgulamayi hic yasanmamis varsayin is bulmaya hedeflenin.

Her seye bir kenara birakin. En buyuk onceliginiz is bulmak anladigim kadariyla. Hedefiniz kamu mu ozel kesim mi bilmiyorum ama elinize bir defter alin baslayin internette hangi ilanlar varsa ve aranilan ozellikler neyse her bir sayfaya not alin. Eksik oldugunuz konulara calisin her gun. O bembeyaz sayfa her gun biraz daha dolsun. Aralarda sizi eglendirecek bir seyler yapin. Maddi olarak zorluk cekiyormussunuz o yuzden ya bir moda blogu makyaj blogu sevdiginiz bir sey internetten takip edin.

Bu sure zarfinda asla ailenizle olumsuz yonde iletisim kurmayin. Daha once denemissiniz olmamis. O yuzden notr olun yemeginizi yiyin odaniza girin is bulmaya yogunlasin. Birde size nacizane tavsiyem ne kadar cok is gorusmesi o kadar yeni bir bilgi demek. Boyle boyle sakin kalmayi ogrenicek ayni hatalari yapmicaksiniz. Hedefiniz gerceklestiginde alicaginiz guzel is kiyafetlerini yeni insanlarla yeni mekanlarda gecireceginiz guzel vakitleri dusunun.

Tam simdi unutun ailenizi sorgulamayi hic yasanmamis varsayin is bulmaya hedeflenin.

cok tesekkur ederım. son ıkı senem boyle gecıyor.lakın kucuk bır sehırdeyız donen torpıllerı, cv me bakınca cok para ısteyecegımı dusunmelerı ve ya basvurdugum pozısyon ıcın donanımlı bulmaları .. en son asgarı ucretı haftanın 6 gunu calısmayı resmı bayram tatıllerımın olmamasını dahı kabul ettım onceki ısyerım ve konumumun cok altında ıdı sartlar (calıstıgım sırket kapandı) karıyer ımkanı saglar dusuncesıyle.. karıyer ımkanınız var mı? mudurun bana dedıgı tek cumle '' nefes hanım burada taslar yerıne oturdu'' sanırım kımse koltugunu bırakmak ıstemıyor buralarda :). son 3 aydır hıc bır gorusmeye gırmıyorum gunde 3-4 buluyordu.

artık bu aılesel durumlar, hayatımın dıger yonlerıyle sınanmalarımdan dolayı akıcı konustugum ıngılızce ıle kendımı ıfade edemeyınce patlak verdı. saka gıbı durumlar yasıyorum ınanın, oyle trajık seyler ki nasıl kendımı bu kadar urkek yaptım bılmıyorum. yeni bir nefese yeni dıaloglara fıkırlere insanlara ıhtıyacım var. bu surede bos kalmadım ıspanyolcamı ılerletmeye basladım hayatımda ki krızi fırsata cevırmek adına, hala evde calısıyorum. ben artık tekrar ben olmak ıstıyorum. nasıl baslayacagımı bılmıyorum

Back
X