Sinir krizi

Abim yumruklrni sikarak tehdit etti dovmye kalkti iyi gecncksin haklida olsan tartsmcksn diye neler yasattilar bana kadin evime gelmiyo artik ama ailem gidiyo beraber pikniklr gezmlr ve beni sucluyorlar
Önce doğru dürüst yazmayı öğrenin okumakda zorlanıyorum!

Sizin meseleniz kadın, erkek, akraba, komşu, arkadaş meselesi değil. Anne meselesi. Sürekli çocuğunu suçlu ve kusurlu gören, hiçbir konuda çocuğunu beğenip savunmayan anne. Çocuğunu başkalarına paspas eden anne. Çocuğunun yanında değil her zaman karşısında yer alan anne. Toplumun avukatlığını yapan anne. Toplum tarafından dışlanmamak için, ayıplanıp yadırganmamak için çocuğunu harcayan anne. Doğrucu davut güya. Çok üzgünüm. Uzak duracaksınız annenizden ömür boyu.
Herzaman basklarini savunuyo,bakoyorum benden kucukler ozgur bana bilmislik yapiyolar ,herkes istedgi gbi konusiyo ben karsmdakine sakayla haddini bldrsrm olmuyo,ciddi soylesem olmuyo,mesafe koysam yine olmuyo ve karsmdaki insnlr hep bunlrn farknda oluyo,ailem beni paranoyaklikla itham ediyo nerdyse,ben kimseye fikrmi soylymyrm,iftira atyolar ufak ufak inkar edince iddialsyo kadin,insan susar dimi ama okadr rahatki iddialasiyo,

Ayrı eve çıkma imkânınız yok mu? Anneniz sürekli sizi rencide ediyor, siz sürekli sinir krizi geçiriyorsunuz. İşiniz, maaşınız var mı?

Back
X