• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir Krizine Girdim Boguluyorum

Yengecburcu95

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
240
148
103
Arkadaslar gercekten cok kotuyum elim ayagim titriyorrrrr kayinvalidemin evinde ne Zaman kalsak esime birseyler oluyor bi artisleniyor havalaniyor, dun gece geldik buraya geceden basladi abuk subuk hareketlerine sabahta hareketler yapti. Uyandigimda kalkmis annesiyle akrabalarini cekistiriyor gonderdikleri davetiyeye soytarilik reklamcilik diyorlar, bende dedim ne kadar guzel davetiye neden boyle konusuyorsunuz, kalkti telefonumu elimden aldi, koltuga yumruk atti bende cantami elime aldim cikarken evin anahtarini bile elimden aldi, bende ciktim 2 dakika sonra simirlendim dondum sarj aletimi telefonumu unutmusum almaya geldim verin gidicem dedim. Kayinvalidem kapiyi kitledi suan cikamiyorum sinir krizi geciyorum. Kadin bana defol git dedi evden cikarken ama yediremedim kendime bana babam bile oyle davranmadi telefonu elimden alip koltuga yumruk atti. Okadar kotuyumki icerdeki odada agliyorum dis kapi kitli. Kocamda kayinvalidemde dir dir dir konusuyorlar. Daha dogrusu kayinvalidem susmuyor, ve ben onu duydukca sakinlesemiyorum, dahada cok sinirlwniyor simirimden agliyorum

Valla su bayram bi bitseydi ilk defa nefret ettim bu bayramdan neden kitledi kapiyi ya gitme diye mi yapti salaklar allahim sen bizlere sabir ver biraz sonra bende sinir krizi gecirecemde az kaldi

o_OGerçekten ne desem ki... çok saçma sapan birşey yasamissin. Pencereyi aç derin derin nefes al. :KK57: Allah akil fikir ve sabir versin hepimize

Alla Alla adam sohbet etmeyi bile bilmiyor, annesine bak anne ben nasıl erkeğim diye şov yapıyor herhalde, emeklerine zamanına yazık...

Valla su bayram bi bitseydi ilk defa nefret ettim bu bayramdan neden kitledi kapiyi ya gitme diye mi yapti salaklar allahim sen bizlere sabir ver biraz sonra bende sinir krizi gecirecemde az kaldi
Reesmen kapi kitli ne kahvalti yapabildim nede sigara icebildim. Sigarayi bile aldi elimden icerde kahvalrisini yapiyor dis kapi kitli cikamiyorum delirdim ya napicam basim zonkluyor

Reesmen kapi kitli ne kahvalti yapabildim nede sigara icebildim. Sigarayi bile aldi elimden icerde kahvalrisini yapiyor dis kapi kitli cikamiyorum delirdim ya napicam basim zonkluyor

şuan mı bu durumdasın, netin var birilerinden yardım istesene, dava etsen özgürlükten mahrum bırakmadan ceza bile alırlar

Ne bayrammış ya bitsin artık bencede.
Kadınlarda kv tribinden kurtulsa:KK14:
Benimde oğlum var ilerde böyle mi olcam ki diorm bazen :rolleyes:
Eşin ve kayınvalidene gelince deli mi bunlar ya diyesim geldi sadece :KK62:

Nerelerdeydim, nerelere geldim, cnim kiymyi bile duunuyorum

değer mi Allah aşkına bu insanlar için yapma Allahını seversen, ölsen kimin umrunda ancak aileni üzersin, bunlar üzülür mü sanıyorsun bir aya kalmaz başkasını bulurlar, aksine güçlü olman lazım ki onlar çatlasın

şuan mı bu durumdasın, netin var birilerinden yardım istesene, dava etsen özgürlükten mahrum bırakmadan ceza bile alırlar
Gitsem bile nereye gidicem, ailem zonguldakta yasiyor evimin anahtarini aldi elimden cebimde 10tlden baska param yok. :( o sinirle ciktim evden ama suan burdada durmak istemiyorum iceride resmen kahvaltisini yapiyor annesiylede cekistire cekistire bir hal oluyorlar beni akrabalarimi

Gitsem bile nereye gidicem, ailem zonguldakta yasiyor evimin anahtarini aldi elimden cebimde 10tlden baska param yok. :KK43: o sinirle ciktim evden ama suan burdada durmak istemiyorum iceride resmen kahvaltisini yapiyor annesiylede cekistire cekistire bir hal oluyorlar beni akrabalarimi

canım facebookta arkadaşlarına falan yaz polis çağırsınlar bu ne ya

Aileni arasana. Ne duruyorsun canim. Ben kapiyi pencereyi dagitmistim simdiye. Camdan bagir komsular filan gelsin. Rezilligin alasini haketmisler. Dengesizler!!!

Konularına baktımda saygısız şiddete meyilli koca, yarım yamalak cinsellik bir de seni eve hapsetmişler. Neden katlanıyorsun bunlara? Analı oğullu üstüne geliyorlar ara aileni anlat durumunu sen sustukça teksin diye üstüne gelmeye devam edecekler.

Evlilikten soğudum yemin ederim şu 3 günde..
Ne muamelesi yapıyor sana Allah aşkına nesin sen köle mi?
Resmen ittifak kurmuşlar sana karşı şaka gibi..
Kocanda kabahat ama annende değil kocan zamanında sustursaydı kapatsaydı annesinin ağzını...
Ama yok işte canım annem canım annem....

Back
X